Bun venit la o pagina socio-economico-politica!

Doua din componentele enuntate, politica si economia nu pot exista una fara de alta."Unde-i economie apare banul, langa ban apare politicul" Horea Mihaltan

Acumularea de cunostinte este primul pas spre orice reusita" Horea Mihaltan

Intelege ceea ce faci! " Horea Mihaltan

Un om interesat poate invata orice." Horea Mihaltan

Un popor cu mentalitate ignoranta va alege politicieni ignoranti, osandindu-se astfel la un trai ignorat" Horea Mihaltan

Mentalitatea este piatra de temelie a societatii" Horea Mihaltan

Nici o societate nu poate fi mai buna decat constructorii ei"
Horea Mihaltan

Lectura este un lucru benefic cu o conditie! Daca intelegi ceea ce citesti". Horea Mihaltan

A invata este o prestatie, a preda este o arta. Sublimul este cand ii faci pe altii sa inteleaga, ceea ce ai invatat." Horea Mihaltan

Oamenii nu-si schimba caracterul, isi schimba doar mastile cu care vor sa-l acopere. Horea Mihaltan

Daca schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile se schimba". Wayne Dyer

Democracy is when the indigent, and not the men of property, are the rulers." - Aristotle





vineri, 21 februarie 2014

Bascalirea poporului in imagini



As dori sa fac niste precizari privind boala lui Parkinson. Este o boala incurabila! Nu are diagnostic de laborator ci, doar, un diagnostic simptomatic. Din moment ce, simtomele bolii sunt absolut tipice. Doua simtome pe care un Parkinsonist le are intotdeauna sunt tremurul si rigiditatea care, ies foarte bine in evidenta, atat la pacientul mai in varsta, cat si la MJ Fox. Nici o adiere de tremur sau de rigiditate la Iulian Campeanu. Efectul tratamentului scade pe parcurs, chiar dupa marirea dozei de medicamente. Unii Parkinsonisti ajung sa tremure intr-atat incat nu mai pot tine nimic in mana.

MJ Fox a infintat o fundatie prin care doneaza bani cercetarilor legate de aceasta boala incurabila. Boala despre care Mariana Campeanu, a vorbit cu atata nesimtire unor nestiutori. Provocandu-le chiar lacrimi. Ba mai mult! A amenintat in stil clasic romanesc cu judecata, pe cei care au indraznit sa arate in imagini, felul in care membra clanului PNL a incalcat legea. Ca intotdeauna, in Romania, hotul il da in judecata pe cel care l-a prins furand. Dupa atatea minciuni ordinare, vor exista probabil oameni care, pe drept cuvant, vor privi cu scepticism pana si diagnosticul de cancer a lui Iulian. 

Din moment ce, pentru iubitii conducatori, medicii de gasca pot fabrica diagnostice pe banda rulanta. Fabricarea unui diagnostic este o procedura mult mai usoara decat punerea unuia corect. Mai ales atunci cand este vorba de habarnisti! Care au ajuns in posturi de profesori universitari, pe linie de partid si de stat. Nicidecum in urma unor prestatii. Filmuletul se sfarseste cu o demonstratie gigantica de "modestie" romaneasca. Prezentata de catre omul Basescu care, a inceput sa-si schiteaze deja un nou viitor. Nu stiu daca ai obeseravat? Acest viitor se aseamana leit cu cel pictat de mine din Norvegia.

Cu ocazia acestei postari, as vrea sa-l incoronez si pe BASISTUL anului 2013, de pe pagina mea! Care, impreuna cu ceilalti fanatici, posesori ai unei mentalitati similare, au contribuit din plin la reinvierea capitanului de vas Traian de Romania. And the winner is?..............?????????? Aristotel Costel!!!!! Yeeeeeeeeeeeeeeeeee... Yeeeeeeeeeeeeeeee......Yeeeeeeeeeeeee.....YES!

9 comentarii:

Anonim spunea...

Probabil că soţul dinstinsei doamne are montat un neurostimulator.
Mulţi bolnavi de Parkinson au acest device plus ceva Izicom si poţi avea o viaţă normală, inclusiv poţi conduce.
Problema cu bolnavii de parkinson este că au înclinaţii către risc şi nu este recomandat să conducă automobile.

Horea spunea...

Ma indoiesc! Dispozitivul reduce doar tremurul, neinfluentand cu nimic rigiditatea. Si, pana la urma, operatia nu este la indemana oricui. Este in primul rand foarte scumpa, dar, asta, nu ar trebui sa conteze pentru cineva care a ajuns in scaunul de ministru, in Ro.

Problema este ca, eu nu am auzit ca s-ar face in tara noastra. Si, sunt chiar de aceea convins despre faptul ca Mariana, ar fi trambitat o asemenea operatie cu 300 de trompete. Mai ales daca ar fi fost facuta in strainatate. Hai sa fim medici, dar nu medici naivi.

AristotelCostel spunea...

Asta e, niciodată nu-i prea târziu să te infantilizezi.

Ai comentat filajul securiștilor pentru a-l valorifica? Nu-i așa că nu folosea la nimic?
Nu te-a pus pe gânduri de ce s-ar ocupa securiștii de un pensionar care arată ca și ambalat în ultima cutie?

Asta face din mine un fanatic?

Ce faci tu aici e fanatism pupinbăsist de joasă speță.

Și ce demonstrează poza din Gândul? Că nu există manipulare băsistă pe care s-o ratezi?

Știam.

Printre pupinbăsiști, trebuie să recunosc, că ai fost unul absolut oarecare în 2013. Dar în 2014 poți să-ți depășești, în sfârșit, limitele.

un_medic spunea...

arisotele, cand deschizi gura..pute a fecala de varan. de-aia vomitata de jigodiile galmea, badea..si restul muistilor din latrina3.

daca baba mareana era prin pdl...sugeai penisu securitatii ca a filmat-o..bai mancatorule de cacat. chiar nu mai esti in stare sa discerni esenta problemelor ba jegule?! iti curge ca la matrix pe ecran numa basescu si securitate?! dementule!

doamne dumnezeule..ce popor de imbecili si nenorociti avem!

Horea spunea...

Costele! Scuipi foc ca un balaur care si-a pierdut 6 capete din 7, fara sa-ti dai seama ca il scuipi pe tine.

Un medic, crezi ca este o intamplare ca ii avem pe astia la putere, din 89 incoace? Apropo de popor.
Precum spui. Doamne Dumnezeule!!!!!!!!!

Anonim spunea...

Neurostimulatorul in cazul bolnavilor de Parkinson rezolva partial atat problema tremorului cat si rigiditatea musculara.
Cisteste despre modelul de la Medtronic folosit si la noi. Fara medicatie adecvata nu da randamentul sperat, de asta este obligatorie si medicatia. Se face un reglaj intre amandoua atat medicatia cat si neurostimulatorul putand fi parametrizate. Bolnavii de Parkinson au dreptul la ajutor social. Nu stiu cat de grav este sotul ministresei.

Horea spunea...

Nu trebuie sa citesc anonim, lucruri pe care le stiu. Dar te invit pe tine sa citesti urmatoarele:

In one study, 99 percent of serious adverse events associated with Medtronic DBS Therapy were resolved by 6 months.3

Risks of brain surgery may include serious complications such as coma, bleeding inside the brain, seizures, and infection. Some of these may be fatal. Once implanted, the system may become infected, parts may wear through your skin, and the lead or lead/extension connector may move. Medtronic DBS Therapy could stop suddenly because of mechanical or electrical problems. Any of these situations may require additional surgery or cause your symptoms to return.

Medtronic DBS Therapy may cause worsening of some motor symptoms associated with your movement disorder, and may cause speech and language impairments. Stimulation parameters may be adjusted to minimize side effects and attain maximum symptom control. In patients receiving Medtronic DBS Therapy, depression, suicidal thoughts, and suicide have been reported. Occurrence of falls has also been reported in patients with Parkinson's disease.

Deci raportat la risc, cel putin in Scandinavia, dispozitivul este folosit cu foarte multa grija. Si, tocmai din cauza riscului, se recomada doar pacientilor care si-au pierdut total calitatea de viata. Celora care nu mai pot tine in mana nimic. Acest risc-reword il detemina probabil si pe MJ Fox si pe altii ca el, sa traiasca fara acest dispozitiv. Atata timp cat o mai pot face. Mai ales ca el rezolva, precum spui, doar partial problema.

Cat de grav este sotul minstresei? Cat se vede in film! Pentru cei care au ochi sa vada. Faptul ca toti devin gravi bolnavi atunci cand sunt prinsi cu ceva, tine de obiceiul romanesc.

Pentru ca o majoritate reactioneaza cu multa intelegere, asa cum reactionezi si tu, ii inteleg pe "bolnavi". Este mult mai bine sa simti ca iti plange poporul de mila, decat sa simti ca te condamna. Despre ingrosarea mucoasei etmoidale ai gasit ceva de citit? Din moment ce tocmai asta i-a dat dreptul la pensie de invalid, de gradul unu, conform sotiei. Asta am auzit eu cu urechile mele. Parkisson si cancerul au fost boli adiacente.

Femeia spunea verzi si uscate, pentru a justifica ceea ce a facut pentru sotul ei. Ca sa devina credibila, nu trebuia sa vina cu un morman de jurnale. Care au fost aduse cu caruta ca sa impresioneze. Jurnal gros=om foarte bolnav. Ajunge sa vi cu legea! Si cu un singur diagnostic care se incadreaza in lege. Atat.

Poti avea 100 de boli reale, atata timp cat ele nu se incadreaza in invaliditatea de gradul 1, exact asa cum o defgineste legea. Facuta tot de ei.

Anonim spunea...

Bolnavii de Parkinson au dreptul la ajutor social. Repet, nu stiu cat de bolnav este sotul ministresei dar pot banui ca fiind un tip atat de vioi, asa cum prezinta dovezile, are deja montat un neurostimulator.
Daca ma intrebi pe mine, cred ca ministresa noastra a fost prinsa cu cioara vopsita.

Horea spunea...

Posibil sa fie precum spui, privind ajutorul social. Eu m-am referit strict la ce am vazut, pentru ca, sunt convins ca ministresa a aparut la TV cu cioara vopsita. Am comentat boala Prkinson ca o paranteza, pentru ca, a vorbit despre ea Mariana. Pensionarea s-a facut insa din alte cauze. Conform spuselor tovarasiei sale.

Si nu! Nu cred ca sotul ei are vre-un aparat. Din moment ce ma indoiesc si ca ar avea Parkinson. Ultima este desigur doar o parere personala. Care rezulta direct din minciunile pe care le-am auzit.