Bun venit la o pagina socio-economico-politica!

Doua din componentele enuntate, politica si economia nu pot exista una fara de alta."Unde-i economie apare banul, langa ban apare politicul" Horea Mihaltan

Acumularea de cunostinte este primul pas spre orice reusita" Horea Mihaltan

Intelege ceea ce faci! " Horea Mihaltan

Un om interesat poate invata orice." Horea Mihaltan

Un popor cu mentalitate ignoranta va alege politicieni ignoranti, osandindu-se astfel la un trai ignorat" Horea Mihaltan

Mentalitatea este piatra de temelie a societatii" Horea Mihaltan

Nici o societate nu poate fi mai buna decat constructorii ei"
Horea Mihaltan

Lectura este un lucru benefic cu o conditie! Daca intelegi ceea ce citesti". Horea Mihaltan

A invata este o prestatie, a preda este o arta. Sublimul este cand ii faci pe altii sa inteleaga, ceea ce ai invatat." Horea Mihaltan

Oamenii nu-si schimba caracterul, isi schimba doar mastile cu care vor sa-l acopere. Horea Mihaltan

Daca schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile se schimba". Wayne Dyer

Democracy is when the indigent, and not the men of property, are the rulers." - Aristotle





miercuri, 12 februarie 2014

Cate putin de aici si de acolo

Dow ar trebui sa faca azi un popas, dupa fuga avuta. Care, nu ar trebui sa dureze prea mult, in cazul in care indicele va vrea sa prinda intervalul de reactie, aratat in film. La pretul precizat in textul postarii. Dolarul a inceput sa-si incordeze muschii conform asteptarilor, desi, expertii, ne-au explicat ca s-a depreciat din cauza unui NFP catastrofal. Care, ar fi trebuit sa fie la fel de catastrofal si pentru bursa. Uite ca n-a fost, a fost chiar benefic. Din moment ce conteaza doar in mintea acelora care fac stirile. Ieri a contat Yelen! Nu mai mult decat o zi, nici ea, in cazul in care bursa va alege sa cada azi asa cum cred eu ca va face.

In Romania a inceput sa ploaie din nou cu scuipat, cu acelasi care nu s-a mai vazut de cca. o saptamana, din cauza razelor de soare. Emise de Ponta si Antonescu unul altuia. Dupa soare vin flegmele, din nou, ca de obicei. Mi-a placut replica lui Ponta, ca intotdeauna. Pe care o reproduc aproximativ; De cand domnul Antonescu este prieten cu domnul Basescu, vorbeste ca si el. Antonescu Basist? Gata! Omul e terminat. Vine Ciuvica si il executa. Replica lui Ponta a venit dupa ce Antonescu a anuntat o stire care va schimba soarta Romaniei. Si anume, tot aproximativ: Nu eu am facut coabitare cu Basescu. Am stat doar langa Ponta atunci cand a semnat-o pe a noastra (nota subsemnatului).

Dupa acest proiect maret, plin de scuipat, Antonescu a mai lansat unul. Facandu-l pe Ponta chelnerul lui Baroso. Cand? Exact atunci cand el era presedinte interimar. Plagiatorul a inghitit in sec, inghitind in acelasi timp si ultima litera din numele marii aliante USL. Scuipand, mai apoi, inapoi, un D. Care a a dat nastere celei mai noi aliante, facuta din acelasi scuipat, USD. Mai jos vezi si niste stiri! Nu chiar proaspete, dar continutul conteaza.


Uite cum se iau voturi de la "inteligenti"! Singurul lucru care conteaza pentru mafie, ca sa-si poata rula planurile mai departe. Citeste declaratiile lui Ponta marcate cu verde. Ai vazut? Ponta vrea sa scoata din inchisoare o persoana, ca sa economiseaca bani. Bagand trei la zdup, in locul ei, pe Boc, pe Basescu si pe Udrea. Care nu costa la un loc cat un becal. Ce a facut Ponta prin aceasta declaratie? Nu geniala, dar, cusuta exact pentru "geniile" care il voteaza? A aruncat fiecaruia cate un zgarci pentru un vot. Antibasistilor un zgarcisor, admiratorilor hotului Becali altul. In desurs de cateva minute.

Fara ca votacul cu stampila deja pregatita sa-si poata lua suflarea. Cu atat mai putin, sa-si dea seama ca, declaratiile celui mai popular palgiator se bat de fapt cap in cap. In studio a fost adus si Oprescu, care, conform lui Dan Voiculescu Constatin, are sanse mari sa ajunga presedinte. Cu toate ca USL are deja un candidat, pe Crin Antonescu. Important este ca baiatul Constatin este tanar, si, ca, tineretul este adevaratul viitor al Romaniei.

Totul se inchei cu cea mai senzationala stire dintre toate. Suntem anuntati ca Bianca Dragusanu se va face pres, de silicon, nota subs. Ceea ce nu ni se spune, este ca mai pres decat populatia din Ro nu se stie face nimeni. Asta pentru ca mafiotilor le place sa se plimbe pe lucruri moi. Crezi cumva ca lui Ponta ii pasa de Becali? Sau de Basecu, Udrea si Boc? Nici poveste. Important este ca flegmele pe care ti le trimite, in fiecare zi, sa aiba continut. Si au! Chiar daca, un continut, se afla la180 de grade de cel din flegma precedenta. Scuipata de multe ori doar cu cateva minute mai devreme. 

Un alt lucru foarte important este ca scuipatul sa contina cuvinte cheie. Precum; Basescu, Becali, in acest caz. Cuvinte care il fac  pe votac sa latre, de frustrare, in cazul primului sau, sa "chieune" de placere, in cazul celui de-al doilea. Noua, celora care am pornit proiectul unui eventual partid, ne vine sa plangem. Fapt pentru care suntem hotariti sa impingem lucrurile mai departe. Vei fi tinut la curent cu evolutia lor, pe acest blog.

2 comentarii:

Dorin spunea...

Horea
"Ce poti face in acest caz? Sa-ti modifici ideile? Cum? Pana ajungi la ideile celor de azi? Numai ca sa fi votat?"

Nu, nu iti modifici ideile dar, poti sa iti modifici calea prin care ajungi sa le implementezi. Asa cum spuneam nu mergi in linie drepata prin desert asa cum nu iesi de pe strada doar pentru a taia curba.

Nu poti sa iti incurajezi armata afirmand:
Aceasta lupta este decisiva dar, va fi un miracol daca cineva dintre primii intrati in lupta va supravetui

Subliniez: Nu trebuie sa iti modifici ideea dar uneori trebuie sa iti modifici calea!
Poate nu vom reusi sa facem un partid dar, o asociatie cel putin intr-o prima faza ar putea fi mai probabila :)

In rest mi-as dori sa ne cunoastem intr-o zi, asa dupa cum ai afirmat, nu prin intermediul unui blog iar, daca lucrurile merg in sensul dorit acea zi ar putea sa nu fie prea departe.

Succes!

Horea spunea...

Mersi Dorin! Calea o modifici intotdeauna, daca esti cu capul pe umeri, atunci cand vezi ca drumul pe care ai pornit pare sa nu duca nicaieri.