Bun venit la o pagina socio-economico-politica!

Doua din componentele enuntate, politica si economia nu pot exista una fara de alta."Unde-i economie apare banul, langa ban apare politicul" Horea Mihaltan

Acumularea de cunostinte este primul pas spre orice reusita" Horea Mihaltan

Intelege ceea ce faci! " Horea Mihaltan

Un om interesat poate invata orice." Horea Mihaltan

Un popor cu mentalitate ignoranta va alege politicieni ignoranti, osandindu-se astfel la un trai ignorat" Horea Mihaltan

Mentalitatea este piatra de temelie a societatii" Horea Mihaltan

Nici o societate nu poate fi mai buna decat constructorii ei"
Horea Mihaltan

Lectura este un lucru benefic cu o conditie! Daca intelegi ceea ce citesti". Horea Mihaltan

A invata este o prestatie, a preda este o arta. Sublimul este cand ii faci pe altii sa inteleaga, ceea ce ai invatat." Horea Mihaltan

Oamenii nu-si schimba caracterul, isi schimba doar mastile cu care vor sa-l acopere. Horea Mihaltan

Daca schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile se schimba". Wayne Dyer

Democracy is when the indigent, and not the men of property, are the rulers." - Aristotle





miercuri, 26 februarie 2014

S-a adus dracului "cel mai cinstit guvern". Se duce si Dow?

Privind guvernul nu-i nicio problema, vine altul. La fel de cinstit sau si mai "cinstit"! Din moment ce, asa numita clasa politica, este plina de "cinste" si "moralitate". Nu stiu daca iti mai amintesti? Dadeam acestui guvern cca. un an si jumatate de existenta, din Norvegia. Fara a avea nici cel mai mic dubiu fata de faptul ca se va rupe. Iata ca, ruptura pe care o asteptam, s-a aprodus chiar azi! Dandu-mi speranta ca va fi un ceas desteptator pentru multi. Inclusiv pentru cei care imi spuneau ca la politica sunt varza.

Ca sa fiu sincer, eu credeam ca o vor mai scalda vreo cateva saptamani dar, se pare ca, partea ciolanului dedicat clanului PNL a ramas total fara carne. Cel mai interesant lucru din tot ceea ce s-a intamplat pana acum, mi se par mesajele recente transmise de catre Ponta popoarelor.

Ai citit bine! Ponta are doua popoare: Poporul de dupa usa inchisa si, poporul care sta afara pe coridor. Ca de obicei, pentru cei multi mesajele au fost la fel de dulci ca intotdeauna. "Jos Basescu", "luptam impotriva regimului Basescu", un regim care se sfarseste oricum de la sine, in curand. Huraaaaaaaaaaa.

Pentru cei de dupa usa, mesajul a sunat insa cu totul altfel: "Dacă USD nu câştigă alegerile prezidenţiale, scapă cine poate". Mesajul a fost unul de mobilizare, unul foarte bun si adevarat, dupa parerea mea. Din moment ce, USL, este plin de oameni care isi doresc sa scape de justitie. Pentru ca ii iubesc, le doresc sa-si rupa toti gatul de hoti si de nemernici.

Curva numita Victor Ponta, a mai transmis chiar azi un mesaj impaciuitor si lui Anton Trezitul. Asta dupa ce, din postura de porc care este, a batut deja palma cu Gheorghe Gyuri. Un om care ar fi in stare sa-si declare mama curva, pentru un post de demnitar.

In ceea ce priveste DOW, indicele a ales, una din cele doua variante pe care le-am expus in filmul precedent. Cea prin care spuneam ca va putea trece de ultimul maxim. In data de 24, ieri, am raspuns unui comentariu, facut de un medic, in felul urmator: Oricum, am prevazut si o asemenea posibilitate, in film, depasirea maximei cu ceva. Daca nu se intoarce la ora 13, ora SUA, va mai merge in sus si mai mult.  Vizioneaza filmuletul care urmeaza pentru a vedea ce s-a intamplat. Si, pentru a vedea si ce cred eu ca se va intampla incepand cu ziua de maine.
Ceea ce urmeaza, fi sigur ca va fi bagat in seama de catre toti. Indiferent de directia pe care o va lua indicele. Eu pariez, dupa cum spuneam, pe directia SUD. Fa click pe butonul HD, ca sa poti vedea filmul cat mai clar.

Niciun comentariu: