Bun venit la o pagina socio-economico-politica!

Doua din componentele enuntate, politica si economia nu pot exista una fara de alta."Unde-i economie apare banul, langa ban apare politicul" Horea Mihaltan

Acumularea de cunostinte este primul pas spre orice reusita" Horea Mihaltan

Intelege ceea ce faci! " Horea Mihaltan

Un om interesat poate invata orice." Horea Mihaltan

Un popor cu mentalitate ignoranta va alege politicieni ignoranti, osandindu-se astfel la un trai ignorat" Horea Mihaltan

Mentalitatea este piatra de temelie a societatii" Horea Mihaltan

Nici o societate nu poate fi mai buna decat constructorii ei"
Horea Mihaltan

Lectura este un lucru benefic cu o conditie! Daca intelegi ceea ce citesti". Horea Mihaltan

A invata este o prestatie, a preda este o arta. Sublimul este cand ii faci pe altii sa inteleaga, ceea ce ai invatat." Horea Mihaltan

Oamenii nu-si schimba caracterul, isi schimba doar mastile cu care vor sa-l acopere. Horea Mihaltan

Daca schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile se schimba". Wayne Dyer

Democracy is when the indigent, and not the men of property, are the rulers." - Aristotle





joi, 6 februarie 2014

Uite romane, cum arata un patriot!



Nu tu 18 diplome universitare si nici 20 de doctorate cumparate la iarmaroc. Nu! Doar o gandire lucida a unui om simplu si onest cu ochii deschisi. Care a inteles foarte bine relatia dintre cauza si efect. Si, care, spre deosebire de jurnalistii care il intervieveaza, isi iubeste tara si poporul. Presa, care sare la fiecare intamplare ca porcul la mamaliga, este in opinia mea la fel de vinovata ca si" TOT AIA". 

Pentru ca, orbita doar de vanatoarea senzatiilor, pentru bani, isi uita rolul in societate. Asa cum uita si senzatiile vechi, in favoarea unor senzatii noi. 

Fugarind senzatii, in 98% din cazuri fara relevanta, presa a impins de la spate poporul tras in groapa de mafioti. Pentru ca a refuzat sa "calareasca" pe spinarea senzatiilor care conteaza. Precum cea din acest film. Cate kg de silicon si-a bagat Bianca Dragusanu in cur, nu conteaza de loc, pentru nimeni. Dar, informatiile despre "diva" curg zilnic pe posturi ca apa Dunarii. Despre omul din film nu vei mai auzi niciodata nimic. 

Fapt pentru care, adevarurile pe care le spune, au disparut deja de mult in atmosfera imbaxita de filozofii siliconoase. Aproro de linkul lui Nastratin. Nu trebuie sa fii Petre Tutea pentru a vedea lumina. Pentru ca, lumina, sare in ochii fiecarui om care isi da osteneala sa-i deschida. 

Reevocand si efectuand cercetari, despre evenimente relevante, presa ar fi putut deschide si alti ochi obositi. Dar, o asemenea atitudine, nu ar fi fost incununata de aceleasi castiguri personale. Pe care "jurnalistul", preocupat de sine, le-a obtinut din impinsul propriului popor si al propriei tari in groapa. Suntem asadar unde suntem si din cauza faptului ca am fost tradati de mas-media. Care, s-a impartit si ea, cu mici exceptii, intre grupurile mafiote care au devastat Romania.

PS. Ai observat probabil reactia votatilor poporului. Nici nu-l baga in seama pe bietul plebeu, continuand sa dea din fleonca de parca nu s-ar fi intamplat nimic.

3 comentarii:

Vali spunea...

Pai cine conduce presa din Romania?! Cine sunt "formatorii de opinie" carora le curg balele zilnic pe la televizor prostind lumea?!
Uite, cazul Bogdan Chireac. Confrate cu D.Tinu la fostul cuib securisto-mafiot,ziarul "Adevarul".

https://www.youtube.com/watch?v=LxOngPwXp-U

de la 2.02.20

Horea spunea...

Pai nu asta spun si eu de cand am pornit blogul? Cum ii turcu si pistolul.

Nastratin spunea...

http://www.gandul.info/gandul-live/cristian-tudor-popescu-critica-electorata-guvernul-ponta-ar-trebui-sa-creeze-conditiile-ca-oamenii-sa-si-plateasca-datoriile-prin-munca-lor-nu-prin-pomana-12035388