Bun venit la o pagina socio-economico-politica!

Doua din componentele enuntate, politica si economia nu pot exista una fara de alta."Unde-i economie apare banul, langa ban apare politicul" Horea Mihaltan

Acumularea de cunostinte este primul pas spre orice reusita" Horea Mihaltan

Intelege ceea ce faci! " Horea Mihaltan

Un om interesat poate invata orice." Horea Mihaltan

Un popor cu mentalitate ignoranta va alege politicieni ignoranti, osandindu-se astfel la un trai ignorat" Horea Mihaltan

Mentalitatea este piatra de temelie a societatii" Horea Mihaltan

Nici o societate nu poate fi mai buna decat constructorii ei"
Horea Mihaltan

Lectura este un lucru benefic cu o conditie! Daca intelegi ceea ce citesti". Horea Mihaltan

A invata este o prestatie, a preda este o arta. Sublimul este cand ii faci pe altii sa inteleaga, ceea ce ai invatat." Horea Mihaltan

Oamenii nu-si schimba caracterul, isi schimba doar mastile cu care vor sa-l acopere. Horea Mihaltan

Daca schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile se schimba". Wayne Dyer

Democracy is when the indigent, and not the men of property, are the rulers." - Aristotle





miercuri, 19 februarie 2014

Un raspuns parsiv de la Parsivel

Auzi tu mai romane? Situatia e socanta al dracului! Un Parsivel da raspunsuri parsive. Deci hai sa mai repetam inca odata, numai ca sa ne intre bine in cap. Un mincinos dovedit, nu o data, in fiecare zi, hot intelectual, parsiv arogant cum nu se poate mai bine, a facut ce? A dat raspunsuri parsive, spune Crin Antonescu. 

Ma minunez, precum m-am minunat de fiecare data, atunci cand am vazut ca vaca da lapte. Si ca un bec conectat la priza arde etc. Asa cum ma minuez de fapt, si de situatia in care ajuns clanul care si-a pus numele PNL. Pai fratilor! Voi nu v-ati aliat ca sa faceti ceva pentru tara in care v-ati nascut. Va-ti aliat ca sa furati. Si atunci, ascultati de mosu! La furt exista intotdeauna concurenta. Pentru ca, fiecare hot incearca sa pastreze cea mai mare parte a jafului. Daca se poate totul.

Ctp are un articol despre declaritiile asa numitului liberal, Crin Antonescu, aici. Scutindu-ma pe mine de alte comentarii. Unul care prezinta excelent, in opinia mea, starea de fapte din asa numita coalitie. Precum si in general. Din asa numita viata politica romaneasca. In care, cainele si macelarul se schimba prin rotatia cadrelor, (nota subsemnatului). Din pacate, nu si al lui CTP, care, declara: În ce mă priveşte însă, când voi vota, n-am să uit câinele, măcelăria şi ciozvârta. Dupa ce am citit fraza de mai sus, am ramas cu gura cat sura. Din moment ce afirmatia vine de la un om care stie si care vrea sa gandeasca.

Si atunci, dragul meu Cristian, vei vota cu cine? Cu cainele negru, cu cel alb, cu cel roscat, sau cu cel tarcat? Cu macelarul grasut, cu cel zvelt, cu cel tanar, sau cu cel grizonat? Care vor continua ciozvarta pentru ca le este in sange si, pentru ca, altceva nu stiu sa faca. Din cauza asta o vezi ruland in fata ochilor de cca. 25 de ani. Poate iti mai doresti inca vreo 50, la fel? Sau de ce nu 100? Din moment ce, repetand aceleasi proceduri, vei putea obtine numai si numai aceleasi rezultate.

PS. Vorbele "inteleptului" de serviciu, azi, Tariceanu: „Am intrat în Guvern, nu am făcut nimic şi am acceptat să ne încalece PSD”. Pai nu asta va spunea si mosu? Ca nu ati facut nimic! Dar hai sa fim sinceri, pentru ca este urat sa subapreciezi prestatiile cuiva. Pentru tara n-ati facut nimic!!! De furat ati furat exact atat cat v-a permis aliatul. Care, fiind mai mare, e mai flamand. Incercand astfel sa incalece pe oricine poate. Dar, intotdeauna, doar pe cel care se lasa incalecat. De obicei, pe oamenii care se transforma in cai, in orice, pentru functii si parale.

2 comentarii:

Nastratin spunea...

Horea...imi spui cind ai un partid si ma inscriu...

Horea spunea...

Nastratin, nu este vorba de un partid, in prima faza. Este vorba de o miscare cu un program politic. Va putea fi partid, doar in cazul in care va avea destui sustinatori. Vei gasi informatii pe blogul meu privind data lansarii sitului.

In ceea ce priveste eventualii membrii, in cazul in care vom avea destul sprijin, ei vor fi selectati cu grija. Primul criteriu fiind acela de a nu mai fi activat politic, pana acum. Vei gasi toate detaliile pe pagina miscarii. Voi da link pe blog cand va fi gata.

Ne vom permite aceasta strecurare, tocmai pentru ca vrem sa ne deosebim radical de ceea ce exista deja. Si, pentru ca, telul nostru suprem nu este puterea. Ci, intr-o prima faza opozitia constructiva. Care, daca va fi agreata de sustinatori, ne va duce cu siguranta mai departe. Vom avea asadar bratele deschise, pentru toti cei care implinesc criteriile de care vom tine "cu dintii".

Prin existenta noastra, vom combate teoria de baza a traseistului: "am plecat pentru ca din opozitie nu pot face nimic". "Minciuna in falsi" cum spunea Ceausecu. Din opozitie poti face opozitie! Din moment ce fara opozitie nu exista democratie.