Bun venit la o pagina socio-economico-politica!

Doua din componentele enuntate, politica si economia nu pot exista una fara de alta."Unde-i economie apare banul, langa ban apare politicul" Horea Mihaltan

Acumularea de cunostinte este primul pas spre orice reusita" Horea Mihaltan

Intelege ceea ce faci! " Horea Mihaltan

Un om interesat poate invata orice." Horea Mihaltan

Un popor cu mentalitate ignoranta va alege politicieni ignoranti, osandindu-se astfel la un trai ignorat" Horea Mihaltan

Mentalitatea este piatra de temelie a societatii" Horea Mihaltan

Nici o societate nu poate fi mai buna decat constructorii ei"
Horea Mihaltan

Lectura este un lucru benefic cu o conditie! Daca intelegi ceea ce citesti". Horea Mihaltan

A invata este o prestatie, a preda este o arta. Sublimul este cand ii faci pe altii sa inteleaga, ceea ce ai invatat." Horea Mihaltan

Oamenii nu-si schimba caracterul, isi schimba doar mastile cu care vor sa-l acopere. Horea Mihaltan

Daca schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile se schimba". Wayne Dyer

Democracy is when the indigent, and not the men of property, are the rulers." - Aristotle





miercuri, 19 martie 2014

Cancerul prostatatic de gradul 9 si CNN

Atacat de o asemenea tumoare, dezvaluita azi de Radu M, Nicusor si-a bagat prostata in pataloni si a plecat cu ea in SUA la Standford. A cheltuit se pare o gramada de bani degeaba. Pentru ca, acolo, a dat de niste imbecili. Care par sa-i fi spus: Nike you go home! And wait pana se face de gradul 10. Si atunci, you'll come back si o sa operam. Nu era mai bine sa fi stat acasa? Ca sa fie tratat de doctorul Mazãr and fazãr of the bandidos, Radu. Ba era, dar, omul a fost vrajit si el de mireasma Americii. Care s-a facut de cacat in materie de medicina. 

Oare ce cancer are baitaul care se pregatea sa ia un milion de euro spaga? Probabil unul de gradul 23. Mai trebui sa aflam doar unde.

Poate iese maine dr. Mazãre ca sa ne spuna. Basescu nu doarme nici el tovarasi! Vrea sa-si bage din nou fiica in parlamentul european! Dar, se pare ca e cam turmentat. Din moment ce baga cu totul altceva, altundeva; cate un mafiot, in fiecare zi, la parnaie. Unu cu gura mai rea din PSD spunea: Vedeti? Toate acestea se intampla in timpul guvernarii noastre. Se referea la mafiotii care au inceput sa intre la beci. Jos Basescu! Sus Ponta. Omul care a luat acum justitia in mana. Din mana lui taticu, care, este foarte ocupat cu cariera agramatei. De banditi se va ocupa dupa ce pleaca de la palat. 

Dragi basisti si antibasisti! Constat cu placere ca ceva se schimba totusi si in Romania. Atat sub domnia lui Traian, cat si sub domnia Plagiatorului. Se schimba incet dar se schimba. Nicidecum din cauza celor doi! Ci, asa cum am spus de mai multe ori pe acest blog, din cauza presiunilor europene. Justitia a inceput sa prinda pojghita si pe maulul Dambovitei. Un lucru care il va determina si pe Radu sa uite pentru moment de portul Constanta. Un port pe care si-l doreste din tot sufletul. Acum ca a dat epidemia in orasul maritim, ar trebui sa vada si el un doctor. Ca sa fie pregatit in ziua in care ii va bate unul cu ciorapul in cap la usa. Ca sa-l duca la operatie! Nu de altceva.

La atatia bolnavi, nu stiu daca s-au fabricat destui ciorapi in acest cincinal? Nu stiu nici ce o sa se aleaga din Gadea. Care s-a specializat in invitarea parnaisilor la talk-show. Noroc ca nu ies toti deodata de la racoare. Stia Remes ce stia, si avea dreptate. Romanii au inceput sa-si bata joc de elitele lor politice. Am vazut intamplator doar aceasta secventa. Dar, sincer, mi-a placut mult termenul elita. Folosit cu atata entuziasm de catre hotul Remes. Astia sunt adevaratele simboluri ale Romaniei, tovarasi! Fapt pentru care ar trebui sa se mute toti la antena 3. Ca sa le auzim parerile 24 de ore din 24. Sunt fara doar sau poate icoanele de la care avem ce invata, fiecare dintre noi. 

Pentru ca, Gadea, nu si-a inceput inca programul, m-am uitat acum cca. 40 de minute, "o clipa," la CNN. Ca sa inteleg si eu de ce a urcat bursa. Incepand cu ziua de luni, exact la o zi dupa data de raectie unghiulara pe care am anuntat-o. Pe data de 16 martie. 16 martie a cazut totusi pe o zi de duminica, fapt pentru care, data de 17 a devenit o data activa. Azi, data de 19, a fost ziua sfintei Yellen. Am rezistat cca. 10 minute la interogatoriul la care a fost suspusa si am inchis. Astept acum data de 21, a doua data de reactie foarte importanta despre care am vorbit. Pana atunci bursa ar mai trebui sa urce usor sau sa se miste lateral. Ca sa-si poata lua zborul vineri. Spre iad sau spre rai? Tu ce crezi?

3 comentarii:

Nastratin spunea...

Buna Horea...ce mai faceti? care e adresa website-ului partidului la cre ne putem inscribe? ai vreo adresa de email?
***********
Ce parere aveti de informatiile astea?

http://deconspirareafrancmasoneriei.wordpress.com/

http://conspiratiisimistere.wordpress.com/2014/02/19/colonia-romania/

http://conspiratiisimistere.wordpress.com/2014/02/21/planul-de-dominare-a-coloniei-romania-de-de-ce-traim-prost-si-ce-ne-asteapta-in-viitor/

Nastratin spunea...

Horea...

http://secretele--sistemului.blogspot.ca/2014/03/putin-ar-putea-castiga-al-treilea.html#.UyvUqCFOWmQ

Horea spunea...

Salut Nastratin! Mergem inainte. Incet dar mergem. S-ar putea sa putem porni saptamana viitoare situl, al carui adresa, il voi pune desigur si pe blogul meu. Voi dedica un articol special noii pagini. Care speram ca va putea fi raspandita cel mai bine, prin intermediul mediilor de socializare, dar, si prin intermediul celoara care mi-au citit blogul.

In ceea ce il priveste pe Putin si castigarea celui de-al treilea razboi mondial, eu sunt mult mai pesismist decat cel care a scris articolul la care faci referire. Un lucru care a iesit probabil in evidenta din articolele pe care le-am scris pe acest blog. Ceea ce scrie autorul articolului este de aceea in opinia mea o utopie.

In ceea ce priveste conspiratia, imi sti parerile. In cazul celor intamplate in 89, ma abat totusi de la pozitia pe care o am fata de stirile conspirationiste. Ceea ce s-a intamplat in 89 a fost si dupa parerea mea o conspiratie, fara de care, nu reusea nimeni sa dea o lovitura de stat. Restul intamplarilor, religia etc. nu mai sunt conspiratii ci, doar un "lucru de mana" cu materialul clientului.

Clientul fiind poporul needucat, manipulabil, pe care il il pot vedea toti cei care au ochii deschisi. Cei de la putere stiu acest lucru foarte bine, fapt pentru care se zbat pentru mentinerea mediului actual. Un mediu in care pot opera nestingheriti.

Investind in educatie si in nivelul de pricepere al populatiei, toti cei care ne conduc, si ne-au condus, si-ar fi taiat singuri craca de sub picioare.

Nefiind patrioti si nici interesati de evolutia proriului popor, au investit asadar, si numai, in consolidarea puterii pe care o au. Lasand astfel poporul in intunericul din care poate fi dus de nas.

Nici o tara in care lucrurile merg bine, nu are un popor la nivelul poporului roman. Din moment ce ecuatia este imposibila. Un popor educat are alte pretentii!