Bun venit la o pagina socio-economico-politica!

Doua din componentele enuntate, politica si economia nu pot exista una fara de alta."Unde-i economie apare banul, langa ban apare politicul" Horea Mihaltan

Acumularea de cunostinte este primul pas spre orice reusita" Horea Mihaltan

Intelege ceea ce faci! " Horea Mihaltan

Un om interesat poate invata orice." Horea Mihaltan

Un popor cu mentalitate ignoranta va alege politicieni ignoranti, osandindu-se astfel la un trai ignorat" Horea Mihaltan

Mentalitatea este piatra de temelie a societatii" Horea Mihaltan

Nici o societate nu poate fi mai buna decat constructorii ei"
Horea Mihaltan

Lectura este un lucru benefic cu o conditie! Daca intelegi ceea ce citesti". Horea Mihaltan

A invata este o prestatie, a preda este o arta. Sublimul este cand ii faci pe altii sa inteleaga, ceea ce ai invatat." Horea Mihaltan

Oamenii nu-si schimba caracterul, isi schimba doar mastile cu care vor sa-l acopere. Horea Mihaltan

Daca schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile se schimba". Wayne Dyer

Democracy is when the indigent, and not the men of property, are the rulers." - Aristotle





joi, 6 martie 2014

Componenta sociala a justitiei lui Zgonea

Prietenul lui Mihai Viteazul, banditul Zgonea, a ajuns prin votul cretinilor antibasisti presedintele camerei deputatilor. La acest post el si-a mai adaugat inca unul, singur. Printr-un vot dat de banditul Zgonea, banditului Zgonea. Din acest al doilea post, de judecator, marele sef mafiot ar dori sa introduca o componenta sociala in justitie. Pentru cine? Pentru prietenii sai si pentru aceia care, spune el ca au facut ceva pentru Romania. 

"Gică Popescu este prietenul meu. Am jucat fotbal împreună. Îl susţin sută la sută. Regret că justiţia nu are şi o componentă socială. E un simbol pentru mine, ca oltean. Îl apreciez şi sunt alături de familia sa. Gică Popescu este un om care a făcut foarte mult bine României şi cu care românii s-au lăudat."

Conform acestui nou paragraf "social" din constitutia Valeriana, banditul Zgonea ii va desemna pe toti cei care vor putea fura in Romania nestingheriti Cei pe care "viteazul" ii va ridica la rangul de prieteni sau de persoane cunoscute, vor primi in numele legii aprobare de devastare a tarii. De la cine? De la Valeriu Zgonea. 

Acest paduche mafiot, ca multi altii din parlamentul Romaniei, este insa de o prostie strigatoare la cer. Fiind convins ca va colecta voturi pentru afirmatia facuta. S-ar putea sa colecteze cateva, de la cativa cretini ca el, dar, eu sunt convins ca va pierde de zece ori mai multe. Zgonea nu simte ca vremurile din afara zidurilor parlamentului s-au schimbat. Pentru ca este atat de cretin si cu capul in nori, incat nu mai vede pamantul.

Ar trebui sa stie ca Basescu, bandit si el, dar destept, nu va semna gratierea pentru nimic in lume. Asta pentru ca Traienuc nu si-a taiat niciodata craca de sub picioare. Straduindu-se intotdeauna sa taie craca altora, a cretinilor de tip Zgonea, Tariceanu&Comp.

Ca o consecinta, ideea lui Zgonea a venit in cel mai neprielnic moment posibil. Nici macar unul din comentariile publicate de cititori, legate de articolul care anunta stirea, nu este in favoarea lui. Perceptia romanului incepe sa se schimbe, chiar daca, schimbarea pare a fi una foarte lenta. Nu deageaba s-a huiduit ieri in fata palatelor asa numitilor grei din fotbal. Banditi grei!

Oamenii incep sa se sature de acest mafiotism incurajat politic, care a cuprins societatea ca un cancer, la toate nivelele. Partea pozitiva este ca, jeguri ca Zgonea, contribuie la acelerarea procesului de trezire al adormitilor. Din moment ce mafiotii ridica stacheta nesimtirii in fiecare zi, spre nivele tot mai inalte. Nivele la care pana si romanul incepe sa fie deranjat.

Ps. Vad acum, ca, lui Zgonea i s-au alaturat Antonescu si Ponta. In cazul lui Ponta, o jumatate de Ponta, ca de obicei. Cea care trece prin metamorfoze de ceatean, de parlamentar etc. Cealalta jumatate, jumatatea de primminstru, are alte pareri, sau nu are pareri deloc. Avand foarte des un calus in gura.

8 comentarii:

Vali spunea...

Capitalismul de cumetrie nu inseamna nimic fara o justitie de...prietenie.

Zici ca populimea a inceput sa se...dezghete?! O fi de la calendar, zic eu....

Horea spunea...

Nu stiu Vali, poate gresesc eu. N-am alta sursa decat comentariile oamenilor. Care vad ca incep sa-si schimbe reperele.

Cat de reprezentative sunt, sau nu, pentru intreaga tara, habar nu am. O sa vad asta dupa ce miscarea pentru trezirea natiunii va porni. Sperante prea mari nu am, vazand atitudini ca cea a lui CTP. Tocmai la putiniii oameni care sunt in stare sa gandeasca.

Cu mainile in san nu mai pot sta. Daca incercarea mea va esua, am macar multumirea care va veni de la faptul ca am facut ceva. Altceva decat sa stau cu mainile in san si sa ma uit.

Anonim spunea...

Horea, comentatorii sunt,
0.1% in comparatie cu admiratorii a1
sorinel

Horea spunea...

Sorinel, se poate sa fie cum spui. Vom vedea. Suntem acolo unde suntem tocmai din aceste cauze. Sa sti ca nu am ametit din cauza unor comentarii. Stiu doar ca orice drum incepe cu un pas. Mai demult, oamenii ieseau in strada ca sa-i sustina pe banditi.

Parca nu mai ies la fel de usor. Oricum, Antonescu, l-a facut pe hot simbol national. Deci de admirat si de urmat ca exemplu.

Anonim spunea...

Slab, mizele sunt ceva voturi si inducerea ideii de gratiere pentru "personalitati speciale" din care pot profita alde Voiculesci.

Horea spunea...

Anonim tocmai asta este problema. Faptul ca se pot introduce asemenea idei pentru voturi. Si mai grav, pentru orice popor, este daca ele vor avea priza. Pentru ca daca vor avea, asa cum crede si sorinel, si, pana la urma, si Vali, nu e slab deloc. Insemneaza doar, ca, cei care au lansat-o cunosc nivelul de cotet al poporului pe care il conduc. Sa nu fim mirati atunci ca in cotet conduc porcii.

dragon spunea...

In contrast a se vedea Germania. Uli Hoeness, seful de la Bayern a facut ceva afaceri pe bursa pe care nu le-a declarat. Procesul a durat 4 zile. Sentinta 3 ani si jumatate puscarie. Era prieten bun cu jumatate din politicienii de la putere, dar nimeni nu i-a cerut gratierea. Au zis ca da, este un om mare si a facut si multe lucruri bune, dar a gresit si de aceea trebuie sa plateasca.

Horea spunea...

Dragon, jumatatea de politicieni prieteni nu fura ca la noi. Deci au o alta mentalitate. Si ca atare, cetatatenii, o alta societate, cu un alt trai etc. Vezi cat conteaza mentalitatea? Si cat de legata este de mersul unei tari.