Bun venit la o pagina socio-economico-politica!

Doua din componentele enuntate, politica si economia nu pot exista una fara de alta."Unde-i economie apare banul, langa ban apare politicul" Horea Mihaltan

Acumularea de cunostinte este primul pas spre orice reusita" Horea Mihaltan

Intelege ceea ce faci! " Horea Mihaltan

Un om interesat poate invata orice." Horea Mihaltan

Un popor cu mentalitate ignoranta va alege politicieni ignoranti, osandindu-se astfel la un trai ignorat" Horea Mihaltan

Mentalitatea este piatra de temelie a societatii" Horea Mihaltan

Nici o societate nu poate fi mai buna decat constructorii ei"
Horea Mihaltan

Lectura este un lucru benefic cu o conditie! Daca intelegi ceea ce citesti". Horea Mihaltan

A invata este o prestatie, a preda este o arta. Sublimul este cand ii faci pe altii sa inteleaga, ceea ce ai invatat." Horea Mihaltan

Oamenii nu-si schimba caracterul, isi schimba doar mastile cu care vor sa-l acopere. Horea Mihaltan

Daca schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile se schimba". Wayne Dyer

Democracy is when the indigent, and not the men of property, are the rulers." - Aristotle





vineri, 28 martie 2014

S-a nascut MPTN (Miscarea Pentru Trezirea Natiunii)

Sunt absolut constient ca suntem foarte putini pe acest blog. Dar, cu toate acestea, vreau sa anunt nasterea unui proiect de care ma bucur si de care voi fi mandru. Chiar in cazul in care nu va da rezultate. 

Ma bucur si sunt mandru pentru ca nu am stat cu mainile in san, uitandu-ma la scufundarea tarii in care m-am nascut. Asa cum n-au stat nici ceilalti doi fondatori al acestei miscari. Ceea ce a depins de noi se afla in fata voastra. In fata fiecaruia dintre cei care vor accesa pagina. 

Restul va depinde doar de cititorii ei. Si de felul in care vor reactiona la ideile expuse. Un link permanent spre noua pagina va fi pus si pe blogul meu! Nu pot sa spun altceva decat ca as dori ca totul sa fie intru-n ceas bun. Am invatat de la bursa ca "timingul" este cel mai important factor in tot ceea ce face un om. Iata si linkul: http://www.miscareapentrutrezireanatiunii.org

In cazul in care ideile expuse pe pagina iti vor fi pe plac. Te rog sa transmiti adresa ei mai departe. Pe retelele de socializare. Pentru ca fara sprijin nu vom putea face chiar nimic!

4 comentarii:

Nastratin spunea...

Horea...Felicitari! si sa fie intr-un ceas bun....

Horea spunea...

Mersi! Asa am zis si eu. Pentru ca lucram cu o mentalitate care are nevoie de minuni, pentru ca sa se schimbe. De un ceas al minunilor.

Nastratin spunea...

Horea...
Marele dusman al escrocilor securisti din politica actuala a Romaniei este...Internetul...pt ca romanii se pot informa rapid si se pot proteja contra manipularilor televiziunilor private ale mogulilor securisti...Asta pt persoanele instruite care macar pot citi un website in limba engleza. Cu siguranta toate informatiile contin manipulari intr-o oarecare masura, dar in cazul securistilor si fostilor comunisti de la noi, astia fac manipulari grosolane...

Horea spunea...

Trader spunea: Horea,in alta ordine de idei,de-abia acum vad o corectie serioasa pe burse.Nu stiu daca azi sau maine,dar cam asa arata graficele.Bineinteles ca ma pot insela,cine nu se inseala.

Trader ti-am sters comentariul pentru ca l-am considerat a fi in afara subiectului. M-am razgandit mai pe urma, din moment ce postarea nu are de fapt nici un subiect. In afara de faptul ca anunta nasterea MPTN.

Nu cred ca te inseli privind bursa. Cred si eu ca suntem foarte aproape de un maxim absolut. Un top de anvergura nu se poate face totusi in cateva zile. Constructia lui a inceput in opinia mea deja in ianuarie.

Nastratin, internetul este fantastic, precum spui, dar nu pentru cei care se uita la televiziuni partinice, latrina 3, printe altele. Din pacate foarte, foarte multi. Poti avea cate informatii vrei, atata timp cat tu iti apleci urechile spre minciuni. Asta pentru ca nu esti in stare sa discerni.

Cand ti se prezinta doar doua cai: una spre pierzanie si una spre reusita, vei suferi daca alegi prima varianta. Asta chiar daca a doua, ti-a fost pusa sub nas, ca si prima.

Cand nu sti sa alegi, pentru ca n-ai ajuns la un nivel la care argumentele sanatoase sa te impresioneze, internetul, orice informatie, devine de prisos. Din pacate! Acest fenomen il vezi la romani. O tara in care toti au doua trei facultati si 7 doctorate. Mai putin facultati mintale.