Bun venit la o pagina socio-economico-politica!

Doua din componentele enuntate, politica si economia nu pot exista una fara de alta."Unde-i economie apare banul, langa ban apare politicul" Horea Mihaltan

Acumularea de cunostinte este primul pas spre orice reusita" Horea Mihaltan

Intelege ceea ce faci! " Horea Mihaltan

Un om interesat poate invata orice." Horea Mihaltan

Un popor cu mentalitate ignoranta va alege politicieni ignoranti, osandindu-se astfel la un trai ignorat" Horea Mihaltan

Mentalitatea este piatra de temelie a societatii" Horea Mihaltan

Nici o societate nu poate fi mai buna decat constructorii ei"
Horea Mihaltan

Lectura este un lucru benefic cu o conditie! Daca intelegi ceea ce citesti". Horea Mihaltan

A invata este o prestatie, a preda este o arta. Sublimul este cand ii faci pe altii sa inteleaga, ceea ce ai invatat." Horea Mihaltan

Oamenii nu-si schimba caracterul, isi schimba doar mastile cu care vor sa-l acopere. Horea Mihaltan

Daca schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile se schimba". Wayne Dyer

Democracy is when the indigent, and not the men of property, are the rulers." - Aristotle





miercuri, 26 martie 2014

Ucraina mai face un pas spre faliment

Dupa interventia eroica a Bancii Centrale condusa de un Isarescusov, exista desigur riscul unui bank-run in tara vecina si prietena. In timp ce noi, romanii, am fost rugati de catre UE, conform celui mai mincinos premier din Europa, sa exportam stabilitate.Tot de la mincinosul de serviciu am aflat ca taxa la benzina, cea de 7 centi, va merge direct la finantarea autostrazilor.

De la "Harvard" vin insa cu totul alte semnale. Pentru ca cei care au terminat si si-au luat doctoratul la institutia numita, nu sunt plagiatori mincinosi. Oare cand ii va da "micul Titulescu" peste bot noului ministru de finante. Care, are neobrazarea sa serveasca adevaruri publicului?

Probabil in curand. Pentru ca scoala Nastasiano-Pontaca, precum si caracterul celor care au absolvit-o, nu se potriveste deloc cu conceptiile pe care le-a adus "in buzunar" ministrul finantelor din SUA. Aici la noi "politicianul" minteste la fiecare pas. Si atunci, cum sa le spui oamenilor ca vor fi taxati pentru acoperirea unei gauri pe care o avem in buget? Facuta de cine? De Basescu, desigur, in timpul guvernarii Pontaco-Antonesciene. O gaura reala, care persista in pofida muncii depuse la televizor de catre "cel mai competent si mai cinstit guvern."

In clipul urmator vei vedea secventele guvernarii despre care vorbeam. 

Asculta-l mai ales pe Ponta! Exportatorul de seriozitate si de stabilitate romaneasca. Preferatul poporului la presedentie, probabil, tocmai din aceasta cauza. Sper sa devina si favoritul Ucrainienilor. Care se vor pune cu siguranta la coada, ca sa cumpere cat mai multa stabilitate de la Ponta. Sa nu fi mirat daca Romania va incepe sa se cutremure in viitorul apropiat, tocmai dupa acest interviu. Am incercat sa explic in articolul precedent si de ce. Pentru ca cei mai mari magari, incep sa se bata cu pumnul in piept, tocmai inainte de a fi loviti cu biciul in numele Tatalui.

Ai auzit? "Tara seriosa si stabila, terminati cu prostiile interne". Suntem asadar stabili extern? In afara granitelor? Poate o tara cu "prostii interne" sa fie catalogata serioasa si stabila? Pentru Ponta da. El poate spune orice magarie, pentru ca este antibasist. Cel mai tragic este ca spune exact ceea ce face, nimic. Dar, o spune "bine."Prestatie pentru care romanii vor sa-l trimita la Cotroceni. Acum cand au descoperit ca Antonescu este basist. Eu stiam asta demult! Antonescu este orice ai vrea sa fie, ca sa ajunga presedinte. Ponta incearca la randul sau sa distruga tot, asa cum a incercat sa distruga si clanul lui Antonescu. Ademenindu-i pe membrii tradatori al acestuia cu posturi importante. Fi sigur ca va distruge si tara in acelasi fel. Pentru ca asta a invatat el la scoala de partid si de stat.

2 comentarii:

Nastratin spunea...

Horea...daca mai era nevoie sa ne cunoastem tradatorii de tara...

http://www.danbadea.net/2013/12/24/cazul-trosca-si-totusi-avem-eroi/

Horea spunea...

Nastratin, daca ar intelege romanii adevarul despre asa numita revolutie, nu am fi unde suntem. Toti cacanarii fostului regim, precum si cei care i-au aparat, sunt bine mersi. Numai ca, acum, sunt si mai bogati decat oricand.

Din furt! Facut din bani publici. Au fost in stare de orice crima, pentru a-si atinga scopul. Aplaudati de idiotii in buzunarul carora scotocesc necontenit. Un popor mai masochist decat al nostru trebui sa cauti.

Este plin de costei=cei care se cred in sea si, de costele. Cei care se uita la primii cu mainile in san. Aplaudand batjocura la care sunt supusi.