Bun venit la o pagina socio-economico-politica!

Doua din componentele enuntate, politica si economia nu pot exista una fara de alta."Unde-i economie apare banul, langa ban apare politicul" Horea Mihaltan

Acumularea de cunostinte este primul pas spre orice reusita" Horea Mihaltan

Intelege ceea ce faci! " Horea Mihaltan

Un om interesat poate invata orice." Horea Mihaltan

Un popor cu mentalitate ignoranta va alege politicieni ignoranti, osandindu-se astfel la un trai ignorat" Horea Mihaltan

Mentalitatea este piatra de temelie a societatii" Horea Mihaltan

Nici o societate nu poate fi mai buna decat constructorii ei"
Horea Mihaltan

Lectura este un lucru benefic cu o conditie! Daca intelegi ceea ce citesti". Horea Mihaltan

A invata este o prestatie, a preda este o arta. Sublimul este cand ii faci pe altii sa inteleaga, ceea ce ai invatat." Horea Mihaltan

Oamenii nu-si schimba caracterul, isi schimba doar mastile cu care vor sa-l acopere. Horea Mihaltan

Daca schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile se schimba". Wayne Dyer

Democracy is when the indigent, and not the men of property, are the rulers." - Aristotle





miercuri, 5 martie 2014

Vorbe versus fapte



La cele spuse as mai adauga:

Vorbe: Crin Antonescu l-a facut praf pe Gadea. Fapte: CA si-a facut praf tara, alaturi de Ponta. Vorbe: Basescu este mort politic. Fapte: TB este mai viu decat oricand! L-am auzit a patra ora vorbind de postul de premier. Cel la care prevedeam ca va aspira in postarile pe care le-am facut din Norvegia. Paradoxal, inviat de cine? De catre tocmai cretinii fanatici antibasisti. Vorbe: Am dat jos guvernul Boc, prin vot, pentru ca a taiat pensii si salarii. Fapte: Ai adus la guvernare un plagiator! Care guverneaza in momentul de fata cu o parte a guvernului Boc. Aceiasi parte care a votat taierea pensiilor si a salariilor. Cu Nicolicea in frunte! Omul preocupat de amnestia hotilor, in momentul de fata, din postura de ministru, "pentru binele tau". Vorbe: Nu putem merge in parlament ca sa-l facem pe Iohanis ministru de interne si vice primministru. Fapte: Putem merge in parlament ca sa facem 4 vicepriemieri in loc de trei. Vorbe: "Nu toti e la fel" Fapte: Nu! Unii e mai porci decat porcul. La fel e doar ca toti grohaie in drum spre troaca. Sa traiti bine! Stati cu bratele incrucisate si uitati-va la ei. Pana va vor inghitii intr-o buna zi pe toti. Foamea porcului este fara limite. Mananca de obicei pana plesneste.

Ps. Ma simt obligat sa pun mostra asta de porcie ridicata la patrat pe site. Dupa ce l-a facut pe Ponta porc, plagiator, mincinos, corupt, si dupa ce l-a amentitat cu: "ma gndesc sa-l dau in judecata" echivalent cu ma gandesc sa lupt importiva coruptilor, ma gandesc sa va fac un trai mai bun, ma gandesc sa ma gandesc. Presedintele jucator a grohait: "Este vorba de un acord verbal. Am mizat foarte mult pe cuvântul de onoare al fiecăruia". Acest raspuns l-a dat Traian de Romania, la intrebarea daca are un acord scris cu Ponta. Printre randuri, a laduat UDMR de loialitate. Loialitate platita de plagiator cu 14 secretari de stat, doua ministere, cativa prefectuti, si un post de vicepremier. Toate pentru poporul frate si prieten din Harghita, care, poate sa inceapa sa manance de maine steaguri secuiesti, felul intai, atonomie felul doi, si autostrada care va trece prin Targu Mures, felul trei=desert. Inmuiate toate instr-un sos gustos facut din cacat de porc maghiar, a la Gheorghe Gyuri.

3 comentarii:

Nastratin spunea...

Buna Horea...iti admir rabdarea cu care incerci sa destupi la cap un popor mintit si manipulate in batjocura de cei alesi...

http://www.hangthebankers.com/why-banks-are-no-longer-needed/

Horea spunea...

Buna Nastratin. Ca sa distrugi nu-i nevoie de rabdare si nici de profesionalism. Oricine poate vandaliza si darama orice. La constructie e nevoie de rabdare. Care este din pacate pe terminate si la mine.

Astept sa vad rectia oamenilor la miscarea pentru trezirea natiei. Asa se va numi grupul si situl.

Daca voi observa ca vor sta cu mainile in san, asa cum ii place romanului sa faca, inchid tot, inclusiv acest blog. Pentru ca atunci am ajuns la un punct la care stiu ca am facut tot ceea ce am putut. Nu poti ajuta cu nimic, pe cineva care nu vrea sa fie ajutat.

Apropo de bancheri! Fac parte din corpul de urias al politicului. Ar trebui arhibuzati. Avem si aici o problema. Buruiana creste doar acolo unde i se permite. Si, gradinarii care au permis inmultirea acestor plante daunatoare, sunt popoarele.

dragon spunea...

@Nastratin: Tu chiar vrei sa stai cu banii acasa sub saltea? Eu nu. Momentan in relatia cu bancile sunt pe plus considerabil (si asta fara sa iau in calcul dobanda primita pentru banii din depozite).
Despre politicieni n-am ce comenta decat ca cei de la noi sunt o adunatura de mincinosi si hoti.