Bun venit la o pagina socio-economico-politica!

Doua din componentele enuntate, politica si economia nu pot exista una fara de alta."Unde-i economie apare banul, langa ban apare politicul" Horea Mihaltan

Acumularea de cunostinte este primul pas spre orice reusita" Horea Mihaltan

Intelege ceea ce faci! " Horea Mihaltan

Un om interesat poate invata orice." Horea Mihaltan

Un popor cu mentalitate ignoranta va alege politicieni ignoranti, osandindu-se astfel la un trai ignorat" Horea Mihaltan

Mentalitatea este piatra de temelie a societatii" Horea Mihaltan

Nici o societate nu poate fi mai buna decat constructorii ei"
Horea Mihaltan

Lectura este un lucru benefic cu o conditie! Daca intelegi ceea ce citesti". Horea Mihaltan

A invata este o prestatie, a preda este o arta. Sublimul este cand ii faci pe altii sa inteleaga, ceea ce ai invatat." Horea Mihaltan

Oamenii nu-si schimba caracterul, isi schimba doar mastile cu care vor sa-l acopere. Horea Mihaltan

Daca schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile se schimba". Wayne Dyer

Democracy is when the indigent, and not the men of property, are the rulers." - Aristotle





marți, 15 aprilie 2014

Basescu isi da cu copita in gura

Ca de obicei, nu am de gand sa reiau ceea ce au spus altii. Atat CTP cat si Florin Negrutiu au acoperit acest subiect impecabil, in opinia mea.

Vreau doar sa le reamintesc simpatizantilor lui Basescu un lucru pe care l-am mai spus.

Acest om n-a facut in 10 ani nimic pentru Romania si nici pentru justitie. Ultima a inceput sa functioneze la presiunile europene, nicidecum din cauza marinarului. Desi, actualul presedinte a fost mult mai voalat in ceea ce priveste apararea penalilor sai, decat premierul.

Oricum, prin amenintarile pe care le-a aruncat in direct la adresa sotului lui Vranceanu Firea, presedintele a demonstrat ca este facut din acelasi material ca si premierul plagiator. Din aceasta cauza cred eu ca Romania, are in acest moment cei mai oribili conducatori pe care i-a avut dupa 89.

Doi deodata, mana in mana. Sunt parca frati de cruce, desi se scuipa zilnic. Fara argumente plauzibile, doar asa de vazul lumii. Facand din asa numita politica o troaca de porci.

Precum spuneam si pe pagina MPTN, darea in judecata al lui Basescu este fondata. Desi nu cred ca va avea repercursiuni grave. Ceea ce ma mira, totusi, este ca un om mai destept decat adversarii sai, a putut fi atat de prost.

6 comentarii:

Anonim spunea...

...diferenta este ca basescu se lupta singur cu o haita ... deci , la nivel de jupuire a tarii cine produce pagube mai mari ???
sorinel

Horea spunea...

Basescu nu se lupta cu nimeni sorinel!
Tocmai de aceea au jupuit toti tara cum au putut mai bine.

Nici Iliescu n-a jupuit-o direct, ci prin cei care l-au inconjurat, ca si Basescu.

Anonim spunea...

nu-mi vine sa cred ca am ajuns sa-i luam apararea "senatoarei" firea ... desi basescu a dat cu bata in balta cum se spune cu afirmatiile pe care le-a facut , asta nu inseamna ca n-are dreptate ... in peisajul politic actual , cuplul firea&pandele se afla la un nivel destul de ridicat in materie de mizerie, hotzie , minciuna si capatuire in baza fraierilor care-i voteaza ...
sorinel

Horea spunea...

Sorinel, in momentul in care oamenii se vor putea debarsa de sentimente, judecand doar fapte, vom avea o alta Romanie. Pana atunci, succes cu Basescu si Ponta. Nu este intamplator ca ii avem in fruntea tarii, din moment ce majoritatea gandesc ca tine.

Atat basistii, cat si antibasistii. Pana voi va paruiti, tara se scufunda.
Nu stiu daca ai observat? Mentalitatea ta este foarte asemanatoare cu cea a lui costel.

Diferenta este ca vine din partea opusa. N-ai inteles ca eu sunt de partea unei cauze si de partea consecventei, nu a lui Firea. Pe care nu o simpatizez chiar de loc. Pentru ca ii detest caracterul.

Anonim spunea...

horea , poate nu ai observat , basescu e singurul din asa zisa opozitie care se ia de gasca ponta ! ( exceptand DNA-ul ) ...
poate n-ai remarcat deasemenea dar acest ponta si-a creeat o imagine foarte buna in fata majoritatii de prostime votante si sa nu te miri daca o sa castige detasat alegerile viitoare ...
ceea ce vrei tu sa creezi e un proiect de durata , ani , zeci de ani , dar pe noi ne intereseaza deocamdata alegerile urmatoare unde parca nu ar fi corect ca gasca PSD sa castige iarasi cu 70%
sorinel

Horea spunea...

Corect, fiecare se ia de fiecare, pentru ca, pentru tara, n-au nimic.

Si nici nu vor avea pana romanul voteaza circ! Indiferent daca-i vorba de Ponta, de Udrea, de Basescu, de Antonescu, sau de oricine. Sunt din acelasi aluat toti.

Tu incerci sa gasesti din nou cacatul care crezi ca pute cel mai putin. Va puti la fel, iti garantez. Din moment ce cacatul pute prin definitie.

Eu ii detest pe toti, pentru ca isi bat joc de tara. Si pentru ca impartindu-va in doua grupe, constient, isi mentin puterea. Singurul lucru de care le pasa. Pentru ea sunt instare sa faca orice.