Bun venit la o pagina socio-economico-politica!

Doua din componentele enuntate, politica si economia nu pot exista una fara de alta."Unde-i economie apare banul, langa ban apare politicul" Horea Mihaltan

Acumularea de cunostinte este primul pas spre orice reusita" Horea Mihaltan

Intelege ceea ce faci! " Horea Mihaltan

Un om interesat poate invata orice." Horea Mihaltan

Un popor cu mentalitate ignoranta va alege politicieni ignoranti, osandindu-se astfel la un trai ignorat" Horea Mihaltan

Mentalitatea este piatra de temelie a societatii" Horea Mihaltan

Nici o societate nu poate fi mai buna decat constructorii ei"
Horea Mihaltan

Lectura este un lucru benefic cu o conditie! Daca intelegi ceea ce citesti". Horea Mihaltan

A invata este o prestatie, a preda este o arta. Sublimul este cand ii faci pe altii sa inteleaga, ceea ce ai invatat." Horea Mihaltan

Oamenii nu-si schimba caracterul, isi schimba doar mastile cu care vor sa-l acopere. Horea Mihaltan

Daca schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile se schimba". Wayne Dyer

Democracy is when the indigent, and not the men of property, are the rulers." - Aristotle





duminică, 27 aprilie 2014

Faraonul Pontakaura

Dupa ce a aruncat arogante de marca Viorel aplaudacilor, dintr-o barca trasa de pompieri, in apa de  cca. 20 de centimetri, faraonul a revenit la Bucuresti. De unde va trimite 15 milioane de lei, promisi sinistratilor, atunci cand ii voi trimite si eu. Asta cu toate ca Ponta a iesit cu barca pe apa ca sa cumpere voturi. Trebuie sa fi totusi prost ca sa platesti ceva, chiar si din banul public, atata timp cat poti primi ceea ce iti doresti prin intermediul unor promisiuni mincinoase.

Mult mai impoartanta decat sinistratii, trebuie sa fie intotdeauna o aparitie televizata, in care sa poti pretinde ca vei face, ceea ce sti ca nu vei face, inclusiv taierea a 70 de taxe. La care sa mai adaugi inca 40, scoase asa din buzunar. Din moment ce datul din gura nu costa nimic, dar aduce voturi. Atentie! Pontakaura va face toate aceste taieri intr-o singura zi. Ne-a spus asta in direct la televizor. Dar, atentie si mai mare! "Fara nicio pierdere la buget". 

Asta a afirmat "suveranul" PSD, ranjind cu o aroganta pe care nu cred ca o mai gasesti altundeva, eventual doar la facultatea de arogante. La care se preda probabil si ura si bascalia, intr-un curs numit: "Cum poate un plagiator sa-si divizeze si sa-si distruga poporul mintind."

”Am o invidie pe domnul Voiculescu.Cred că Băsescu îl urăşte mai mult decât pe mine. Îi spune motanul Felix, mie doar pisic”, a spus Ponta, care a reamintit că pisicul zgârâie rău.

Pentru prima data il aud pe Ponta spunand un adevar. Zgarie atat de rau incat sapa. Sapa tot! Oameni, tara, tot ce-i intra sub gheare. Majoritatea oamenilor isi merita soarta, pentru ca il aplauda. Tara nu. Intr-o societate sanatoasa Victor ar fi fost executat politc dupa ce a iesit din barca. De catre alegatori! In societatea canceroasa in care traim el a fost aclamat, ca sa-si poata permite mai pe urma, sa faca program politic din ura. Romanului trebuie sa-i placa ceea ce vede, fapt pentru care nici nu-si doreste alte alternative. Sta acum cu sufletul la gura ca sa auda daca Ponta va accepta candidatura la prezidentiale sau nu. 

Un lucru "foarte nesigur si azi." Ne-o spune lacheul lui Voiculescu, D. Constantin:

"Nu a dat un răspuns, vrea să vadă şi dacă PC îl susţine pentru această funcţie"

Vai de mine! Candideaza? Nu candideaza? Oare il va sustine PC? Un thriller pentru unii. Eu am raspuns la aceaste intrebari, in locul lui Ponta, acum doi ani din Norvegia. Pentru ca am inteles deja atunci ca o tara in care tradatorii si micinosii sunt premiati, ultimul dintre ei fiind Tariceanu, lucrurile nu pot avea alt curs decat cel pe care il au. Stati asadar cu mainile in san tovarasi! Si priviti nepasatori la cum va scufunda cei mai populari politicieni. Care pregatesc astfel un viitor de aur si pentru copii vostri. Poate unii dintre voi au si copii care nu vor dori sa devina smecheri.

26 de comentarii:

Anonim spunea...

horea, sa fim realisti , oricate bloguri s-ar scrie , oricat ar comenta CTP si altii ca el aratand negru pe alb ca cei care ne conduc sunt asa cum sunt , degeaba , populatia majoritara de votanti prosti si pauperi de la tara plus pensionarii pomanagii nostalgici din orase sunt cei care hotarasc si vor hotari in continuare soarta Romaniei !
cu stima sorinelp

Horea spunea...

Corect! Si atunci ce propui? Sa nu mai spun si sa nu mai fac nimic? Sa fac si eu ca cei care se uita?

Anonim spunea...

nu , n-am spus asa ceva , parerea mea e ca trebuie schimbata abordarea , trebuie tintita tocmai aceasta "clasa sociala" de la tara de indivizi pauperi si redusi plus nostalgicii pensionari de prin orase ... cu astia a castigat poanta 70% la alegeri si mazare 70% in constanta ...
bloguri , ziare , finetzuri trec ca pestele prin apa si nu se schimba nimic ... mai degraba m-as gandi la infintarea unei televiziuni cu acoperire in special in zonele de sate care sa incerce sa-i faca pe oameni sa inteleaga realitatea si sa nu mai voteze aiurea ...
cu stima sorinelp

Anonim spunea...

Mazare a castigat in constanta din multe motive dar nu din cel expus de tine. Nu mi place individul absolut deloc dar ca si constantean il consider de departe cel mai bun primar pe care l a avut orasul asta.
Omul e primar pt ca:
1. A asfaltat tot orasul. Dar tot, inclusiv printre blocuri, parcari etc.
2. A rezolvat iluminatul public care era un dezastru
3. A rezolvat transportul public.
4. A reabilitat toate scolile
5. A oferit si ofera gratuitati pe transport public pensionarilor cu venituri mici.
6. A oferit si ofera (nu in campanie electorala ci in fiecare luna) un cos de alimente pensionarilor cu venituri mici. Nu asistati sociali ci oameni care au contribuit dar... Gandeste te doar la pensionarii de la cap uri.
7. A construit locuinte pt tineri. Nu la preturi anl ci la jum de pret fata de anl.
8. A facut din statiunea Mamaia care decazuse total, cea mai importanta statiune de pe litoral.

N are rost sa iti mai zic. Cand vad un habarnist care se crede intelectual ma apuca greata.
Si tine minte: nu l am votat pe Mazare niciodata. Acum nici nu as putea ca nu mai am buletin de Constanta.
Dar asta nu ma opreste sa fiu obiectiv. Prefer un exhibitionist ca Mazare pe post de primar pt ca macar a facut ceva pt orasul ala.

Micro

Anonim spunea...

Hai sa ti spun si o critica pt Mazare. Ce ii reprosez eu: nu a atras investitii straine in oras. Si pt mine asta era esential. Ai portul, ai putea sa atragi investitiri care sa il foloseasca pt export.
De ce nu a atras investitiile e evident...
Dar tu virbesti de ignorantii de la sate etc. Sa le explicati cum stau lucrurile.
Intai ar trebui sa le intelegi tu. Sa le traiesti, nu sa le vezi la televizor si sa crezi ceea ce altii iti prezinta ca fiind adevarul.

Tot micro

Anonim spunea...

@microscop,
inainte sa te ambalezi , gandeste , initial a fost ok si eu am fost de partea lui dar de cand s-a dat cu PSD-ul a devenit o curva ... numai smecherii , programe pentru pomanagii si sarantoci ... imi poti spune te rog cu ce a ajutat el de ex. clasa medie ? cei care contribuie la buget ?
sorinelp

Anonim spunea...

@sorinelp
Clasa medie nu o ajuta un primar. Pentru ca nu are cum.
Clasa medie o ajuta guvernul prin fiscalitate si diminuarea birocratiei.
Sau poate ca eu gresesc. Si atunci spune mi tu te rog un primar din Romania care a ajutat clasa medie. Si cum a facut o. Concret. Sau poate ca toti suntem prosti in tara asta si atunci spune mi te rog cum poate un primar sa ajute ckasa mijlocie. Cum ai face tu daca ai fi primar.

Nu ma agit: dar cand vad deckaratii de genul sa fie o televiziune care sa spuna oamenilor adevarul. Dar dspre ce adevar vorbesti? Adevarul tau cumva? Pai inseamna ca esti exact la fel ca ceilalti. Toti au impresia ca "adevarul lor este cel adevarat".
Poporul intotdeauna voteaza bine. La nivel de milioane de oameni nu apar greseli. "Greselile" se fac atunci cand se numara voturile. Si sunt evidente aceste "greseli la numaratoare" in istoria ultimilor 20 ani.
Daca poporul l-a votat pe Basescu a facut bine. Daca l-a votat pe Iliescu a facut bine. Daca l-a votat pe Nastase a facut bine. Etc. Poporul are intotdeauna dreptate.

Microscop, cum bine m ai denumit.

Anonim spunea...

Ce mai conteaza daca leul se apreciaza :)

Anonim spunea...

@micro,
primarul ajuta clasa medie atunci cand investeste banii primiti in lucrari serioase si de durata de infrastructura de exemplu , ce a facut mazare la inceput a fost ok , dar asa cum am precizat anterior de cand s-a asociat cu PSD-ul a inceput sa se tina numai de jmecherii ...
chiar asa , imi spui de ex ce a mai facut de remarcat de cand a trecut de partea sarantocilor votanti ? cartiere chipurile pentru saraci care s-au umplut de tigani , floricele prin parcuri si bineinteles programul puiul congelat ... atat am vazut eu in ultima perioada ...
sorinelp

Anonim spunea...

@sorinelp
Pai tocmai asta ti am zis din primul comentariu: infrastructura din constanta este beton pentru ca a facut o el: bulevarde largite si tto orasul asfaltat (se circula perfect), a pus gaze in tot orasul (eu am crescut cu butelia de gaz), transport comun perfect, iluminat public, retea canalizare reparata (cand eram mic se inundau intersectii importante la orice ploaie) etc.
Infrastructura in constanta este cea mai buna din tara si a facut individul asta.
Tu nu intelegi ca toata lumea il voteaza pt lucrurile astea? Este un oras intreg, nu "tarani agramati". Si studenti si clasa kmjlocie etc.
Tot nu mi ai dat un exemplu de primar mai bun ca asta. Dar nici nu ma asteptam.
Ce nu a facut el: nu a atras investitori straini care sa utilizeze portul constanta ca si poarta de acces. Ca deh, autostrada constanta nadlac nu avem inca.
Iar investitorii ii poate atrage un primar pt ca are o gramada de parghii: minimizare birocratie, facilitati fiscale locale, parteneriate etc.
Omul nu a atras investitori seriosi pentru ca investitorul serios nu poate negocia cu el. Si nu din cauza intelectului. Mazare este ff inteligent.
Din cauza asta eu as fi votat dc as fi avut dreptul pe unul care sa mi aduca investitori strategici. Nu in energie ca aici judetul sta ffff bine (eoliene si fotovoltaice la greu). Ci in productie cu orientare la export prin portul constanta. Asta creeaza valoare si locuri de munca. Investitorul privat.
Marota asta cu s a dat cu psd ul nu tine. Omul s a dat cu psd ul ca sa aiba mai multi bani de la buget. Sau poate asa a vrut el (mazare iese primar cu sau fara psd. La inceput a fost cu pdl. Apoi a fost independent). Sper ca stii cum se aloca banii. De fapt eu am inteles ce te deranjeaza: psd ul. Dar e ok. Si pe mine ma deranjeaza.
In ceea ce priveste "pomenile" : constanta e un oras bogat si este normal sa aiba grija de cei care au contribuit o viata intreaga iar acum la pensie au dificultati. Astea nu sunt pomeni electorale (galeti, ulei, zahar, umbrele etc in campania electorala). Asta este un program ce se deruleaza de ani buni in constanta. Nu in campanie. Un astfel de program draga sorinelp il deruleaza si Obama in statele unite. Cu doua componenete: helathcare insurance + venit min. Nu ca ar fi bine sau rau. Eu nu judec. Doar te informez.
Lucrul asta se intampla si in bucursti: ia verifica tu cat subventioneaza oprescu gigacaloria. Stii cat ar trebui "pe real" sa plateasca bucursteanul iarna?
Iti scriu o carte cu alte exemple din franta si din intreaga europa.
Daca ai un exemplu de primar bun dintr un oras mare din romania posteaza l cu argumente: ce a facut concret si ce rezultate a obtinut. O sa citesc cu placere chiar dc de postat nu voi mai posta pt ca Horea a inchis blogul.
Iti doresc succes sorinelp.

Microscop

Horea spunea...

Micro, nu contest ceea ce a facut Mazare, dar te intreb. Daca nu faci nimic din ce sa iei spaga? Mergi prin tara ca sa vezi ca toti au facut ceva. Din aceleasi considerente.

Sa fie oare spaguitul si furtul singura metoda prin care se face ceva intr-o tara? Vrei sa spui ca in Franta, Germania etc. se face la fel?

Anonim spunea...

Este o diferenta. In franta, germania dar chiar si canada sua, chestia asta se numeste comision.
Diferenta consta in faptul ca acolo banii sunt mai multi si nu se simte. Si pierderile astea din "comisionae" se recupereaza de la romania, bulgaria etc.
Ai impresia ca nemtii sunt sfinti? Sau francezii? Dc sunt sfinti de ce au contract direct cu gazprom si nu negociaza pret unic pentru ue. Doar si noi suntem in ue. De ce germania si franta platesc 250 eur si noua ne revand cu peste 400 gazul?

De mers prin tara am mers cam peste tot: iasi bacau brasov oradea tg mures cluj baia mare etc. Deci am comparat mere cu mere.

Ai dreptate cu: dc nu faci nimic nu ai cums a iei "comision". Dar cei care iau spaga pot fi acuzati, dovediti si incarcerati. In ultima vreme vedem multe astfel de cazuri. Lucrurile se misca si nu este doar meritul nostru ca tara; este important insa ca se misca. Toti vor plati pentru greseli. Este doar parerea mea.

Numic nu se poate schimba peste noapte. Importanta este directia. Viteza de schimbare va creste. Odata inceput (si mie mi se parevca a inceput) nu se va mai pitea opri tavalugul.

Horea cred ca ai renuntat prematur. Ai inceput un proiect la momentul oportun dar prea te ai descurajat.

Horea spunea...

Micro m-am plictisit. Si poate ca am renuntat prematur precum spui. Dar proiectul MPTN poate fi dus mai departe si fara mine. Nu am vrut niciodata sa fiu bosul, am vrut doar binele tarii. Si pentru asta poate lucra oricine.

"Ai impresia ca nemtii sunt sfinti? Sau francezii? Dc sunt sfinti de ce au contract direct cu gazprom si nu negociaza pret unic pentru ue."

Ma mira afirmatia ta. In afaceri nimeni nu este sfant, dar se pare ca este transparent si nu ascunde nimic, din moment ce ai si tu informatia de mai sus. Toti lucreaza pentru tara lor, in primul rand. Si, m-as bucura foarte mult daca ar face si romanii la fel.

Comision? Eu de asa ceva nu am auzit. In orice caz nu de ceva ascuns. Cum de au intrat politicieni sus pusi din Germania si alte tari functionale la parnaie, tocmai pentru comisioane ilegale? Daca afirmatia pe care o faci este adevarata.

Lumea nu este perfecta nicaieri, dar mai imperfecta ca la noi mai rar. In afara de tarile nordice democratia a suferit peste tot, din cauza problemelor economice.

La noi nu avut ce suferi din moment ce nu exista. Asta e diferenta. Sunt de acord! Tavalugul merge inainte, numai ca da peste multi nevinovati si lasa multa durere in urma lui.

Anonim spunea...

horea , daca-l mai asculti pe acest micro incepi sa-ti dai seama ca in romania totul e foarte bine , toate merg ca unse , ce mai conteaza un comision mic acolo cand omul ( mazare ) a asfaltat tot orasul , gaze etc , iar occidentalii care fura si ei cand apuca o duc rau de tot ...
cu stima sorinelp

Anonim spunea...

Horea, si eu vreau binele tarii si al acestui popor. Pe care eu il consider minunat. Nu multe popoare ar fi trecut peste ceea ce am trecut noi si ar fi supravietuit. Gandeste te cate epurari au trecut peste noi doar in ultima suta de ani. Si totusi am continuat. Ne am refacut.
Avem multe varfuri si in tara dar mai ales in strainatate. Romanii sunt ambitiosi, harnici si frumosi. Si sunt cel mai vechi popor din partea asta a europei. Multi au trecut pe la noi si i am asimilat.
Ce s a intamplat in ultimii 25 ani s a cam terminat. A venit vremea curateniei si oameni intangibili candva au ajuns sa dea socoteala. Altii vor urma cu siguranta. S a atins masa critica de oameni care vrea o revenire la normalitate. O normalitate pe care de fapt nimeni nu o cunoaste. Am citit o in carti si am vazut o la televizor prezentata de straini. E timpul sa avem si noi aceasta normalitate.
Nu m am implicat in proiectul tau insa incerc sa fac aceasta tara mai buna in felul meu: fiind un om corect in business, ajutandu i pe cei din jurul meu si respecatndu i pe ceilalti indiferent ca este vorba despre femeia de servicu, portarul sau un director general.
Cand voi reveni in targu mures te voi contacta. Pentru mine targu mures este un oras de suflet.
Poate te vei razgandi si vei continua. Cred ca multi dintre cititori ti se vor alatura.
Cu respect,
Micro


@sorinelp
Ti am pus niste intrebari. Tot nu mi ai raspuns. Continui cu propaganda: "eu detin adevarul absolut. Ceilalti sunt ignoranti". Lucrurile nu merg asa. Ca sa convingi trebuie sa vii cu lucruri concrete si sa raspunzi la intrebari.
Cu discursul tau nu vei putea decat pacali "taranii agramati" despre care tot vorbesti. Si de fapt nici pe ei. Pentru ca pana si ei iti vor pune intrebari.
:-)

Horea spunea...

Micro, nu ma voi razgandi in privinta blogului, din moment ce mi se pare ca am spus tot cea am vut de spus despre aceasta societate. Celalat proict poate fi dus mai departe de oricine daca oamenii se vor implica.

Daca voi observa schimbari, schimb si eu directia, pentru ca altfel nu are sens. Romania este o tara minunata la care tin. Daca poporul ar fi la fel am trai mai bine decat in Elvetia. Nu impartasesc asadar entuziasmul tau privind prestatiile acestui popor.

Sorinel, se pare ca nu ai observat! Eu am bagat in sema pe fiecare comentator, chiar si pe cei foarte critici. Din moment ce nu poti dezbate nimic fara sa ti seama de opiniile altora.

Cand nu am fost de acord cu opiniile exprimate de comentatori am venit cu argumente, in loc de jigniri si de injuraturi. Cand toti vor face la fel vom avea o alta tara. Garantat!

Anonim spunea...

horea ,
scuza-ma , dar pe comentatorii marca "costel" ii miros de la distanta si nu mai am rabdare de comentarii si argumente care n-au oricum nici o influenta asupra lor ...
iar avatarului micro ii pot raspunde foarte simplu , sa se uite un pic in jurul lui si daca-i place cum traieste atunci sa fie fericit , mie daca ma uit mi se face rau , asta comparand cu occidentul ca daca facem comparatia cu africa e alta mancare de peste ...
cu stima sorinelp

Horea spunea...

Scuza-ma sorinel, dar macro nu are de-a face nimic cu costel. Cand costeii vor dezbate ca macro, am facut un pas urias inainte. Dar mai ales atunci cand iti vei da si tu seama de acest lucru.

Anonim spunea...

horea , un individ care ii ia partea lui mazare , il justifica ba chiar il si lauda tie ti se pare normal ??? chiar nu este evident pentru toata lumea ca mazare la fel ca si marea gasca PSD sunt toti niste corupti pusi pe capatuiala ???
deci, cum poti sa tii partea acestor indivizi care de 20 ani ne jupoaie ???
cu stima sorinelp

Horea spunea...

sorinel eu am luat partea felului de-a dezbate idei diferite, nu partea lui Mazare. Care am spus ca este si in opinia mea un bandit. Am venit si cu argumente pentru a demonstra ca am o parere diferita de a lui Micro.

Sa sti ca nimeni nu poseda adevarul absolut. Nici chiar tu. Exista totusi o diferenta intre oamenii care au o parere, dar pot fi receptivi si la alte pareri, si oamenii ca afirma ca iarba este albastra, indiferent de argumentele pe care le prezinti. Un asemena om este costel, si toti cei care l-au admirat.

Nu uita ca pamantul a fost considerat plat multa vreme. Si ar fi fost la fel de plat si azi, in cazul in care o majoritate nu ar fi fost receptiva la argumente. Diferente de vederi exista si in tarile cu adevarat democratice, numai ca, acolo, exista si o toleranta pentru idei diferite.

De ce? Pentru ca oamenii stiu ca o idee plauzibila si bine argumentata va gasi intelegere la o majoritate, lasand minoritatea cu idei bolnave pur si simplu izolata. La noi este invers.

Anonim spunea...

Horea
Tocmai am vazut pe pro tv un documentar despre Romania. Padurile virgine, eforturile de reimpadurire acolo unde s a defrisat, bogatia de fauna si vegetatie. Si chiar un interviu cu Printul Charles care isi petrce luni bune din an in Romania. Il citeze pe Printul Charles: Romania este cea mai frumoasa tara din Europa. Iar romanii sunt un popor extraordinar care a supravietuit unor drame si a facut o foarte bine. Omul se simte bine in Romania si printre romani. Iar el ar putea sa mearga oriunde in europa si in lume. Totusi vine aici si sta luni bune pe la casele rustice pe care si le a cumparat si pe care le a restaurat. Ii plac oamneii, felul lor de a fi, mancarea, agricultura eco etc.
Nu cred ca elvetienii, suedezii sau orice alt popor sunt mai buni decat romanii. Pur si simplu noi ne am aflat mereu mai aproape de "necazuri". Ca necazurile s au numit huni, mongoli sau apoi turci, rusi sunt niste lucruri esentiale. Uita te un pic ce s a intamplat cu marile popoare care au stat sub turci: uita te un pic la greci. Crezi ca suedezii s ar fi descurcat mai bine intr o tara atat de bogata ca romania si aflata mereu in drumul altora care au aspirat la bogatiile ei?
Sunt convins ca daca ramanem pe actualul drum, peste o generatie va fi cu totul altceva aici. De atat avem nevoie: inca 25 ani de parcurs pe acest drum. Dar sa nu ne opreasca nimeni. Sa nu ne mai " niveleze" valorile nimeni. Sa le lase sa rasara si sa ridice poporul acesta acolo unde a fost de multe ori de a lungul istoriei.

@sorinelp
Domnule, eu am inteles si sunt de acord: mazare si psd "este" gangsteri. Dar tot nu mi ai raspuns la intrebari: da mi un exemplu de primar bun. Sau macar de politician bun si nepapat. Oricare ar fi el: antonescu, basescu, udrea, boc, dan diaconescu, hasoti, videanu, blaga, berceanu (ai vazut ca nunam pus psd).
Tu nu poti sa dezbati tu iti tii marota in brate si vrei ca toti sa te creada. Nu merge asa pe acest blog; aici intra oameni care gandesc. Oameni care constientizaza ca dc maine psd dispare nu se schimba nimic.
Lucrurile se schimba pe termen lung prin investitii in educatie. Dupa educatie vin toate in rest: justitie, sanatate etc. Atat. Restul sunt vorbariile tale propagandistice la care "nu punem botul" ca sa ma exprim in jargon.

Micro

Anonim spunea...

@sorinelp
"chiar nu este evident pentru toata lumea ca mazare la fel ca si marea gasca PSD sunt toti niste corupti pusi pe capatuiala ???
deci, cum poti sa tii partea acestor indivizi care de 20 ani ne jupoaie ???"
Am ras cu lacrimi cand am citit.
Suntem norocosi ca in ultimii zece ani i am avut la putere pe cei care sa ne protejeze in fata gangsterilor psd: tariceanu, boc, ungureanu, blaga, berceanu, videanu, flutur, udrea etc. Au facut o treaba excelenta.
Ma uit in bucursti si vad ca toate bulevardele sunt pline cu afise pmp (adica pdl). Eu cand vad pmp citesc de fapt pimp. Nefericit nume totusi. Pacat, puteau sa aleaga mai bine si sa prinda: afisele cu udrea si echipa ei sunt f tari. Marketingul lor este exceptional. Felicitari.

Horea spunea...

Micro, Charles nu a fost educat la Stefan Gheorghiu. Ca o consecinta nu va insulta niciun popor niciodata.

In ceea ce-i priveste pe romani nu poate avea o parere de asamblu, chiar daca ar dori. Pentru ca este imposibil sa-ti faci o parere corecta despre oameni cu care nu poti comunica. In ceea ce priveste tara este cu totul altceva.

Oricine poate vedea ca aceasta tara este una minunata. Si bogata pe deasupra. Din pacate cu foarte multi oameni saraci, care-si vand votul pentru o tocana. Saraciti paradoxal de catre tocmai cei pe care ii voteaza.

Eu as vrea sa aud parerea lui Charles in particular, nu parerea oficiala, dupa ce a invatat limba romana bine, si dupa un locuit pe meleagurile noastre cel putin un an. Nu in postura de print al Marii Britanii, ci in postura de cetatean oarecare.

Sunt aproape convins ca nu ar mai fi la fel de incatat de acest popor.

Pentru ca este un om de bun simt, tind sa cred ca i-ar deplange soarta, si ar fi mirat ca in 2014, un popor european poate fi lasat de conducatorii sai la nivelul la care se afla majoritatea romanilor. Asta ar gandi de fapt orice om la care ii pasa de tara si de proriul popor.

Anonim spunea...

dar horea , macro e fericit cu mazare si vrea argumente contra de la mine ... pe de alta parte imi spune sa fiu fericit cu basescu & udrea ... dar oare am spus eu ca le tin partea undeva ? faptul ca-l consider pe mazare un excroc ii face implicit pe ceilalti buni ??? nu , dar pentru unii nu e evident !
Sa revin la mazare, preferatul lui macro ( care e de votat pe deviza ca a mai facut si ceva , ce daca a furat si n-are nici o morala daca a mai facut si ceva e bun ! ) , mie constanta mi se pare un jeg de oras cu preturi supraevaluate pe ideea ca sunt multi smecheri plini de bani , calitatiile lui mazare in dezvoltarea mamaiei sunt la fel ca cele ale lui tariceanu cu economia care duduia , mazare a avut noroc de conjunctura pre-criza la fel ca toti , dupa criza a ramas cu puiul congelat si fitze de smecher ...
cu stima sorinelp

Anonim spunea...

@sorinelp
"mie constanta mi se pare un jeg de oras cu preturi supraevaluate pe ideea ca sunt multi smecheri plini de bani"
Imi cer scuze ca am intrat in polemica cu tine. Orice discutie se incheie aici.:-)
Stima
Micro

Anonim spunea...

@micro,
te rog , lasa-ma in prostia mea , lasa-ma sa cred ca mazare nu e o optiune pentru orice pozitie publica ... ce sa facem noi astia prostii mai suntem si incapatanati pe deasupra !
sorinelp