Bun venit la o pagina socio-economico-politica!

Doua din componentele enuntate, politica si economia nu pot exista una fara de alta."Unde-i economie apare banul, langa ban apare politicul" Horea Mihaltan

Acumularea de cunostinte este primul pas spre orice reusita" Horea Mihaltan

Intelege ceea ce faci! " Horea Mihaltan

Un om interesat poate invata orice." Horea Mihaltan

Un popor cu mentalitate ignoranta va alege politicieni ignoranti, osandindu-se astfel la un trai ignorat" Horea Mihaltan

Mentalitatea este piatra de temelie a societatii" Horea Mihaltan

Nici o societate nu poate fi mai buna decat constructorii ei"
Horea Mihaltan

Lectura este un lucru benefic cu o conditie! Daca intelegi ceea ce citesti". Horea Mihaltan

A invata este o prestatie, a preda este o arta. Sublimul este cand ii faci pe altii sa inteleaga, ceea ce ai invatat." Horea Mihaltan

Oamenii nu-si schimba caracterul, isi schimba doar mastile cu care vor sa-l acopere. Horea Mihaltan

Daca schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile se schimba". Wayne Dyer

Democracy is when the indigent, and not the men of property, are the rulers." - Aristotle





miercuri, 16 aprilie 2014

In loc sa iasa in strada pentru a protesta impotriva accizei la carburanti, romanul alege smecheria

Ca intotdeauna de fapt, pentru ca la asta se pricepe de minune. Incercand sa scape de noua taxa al celui mai iubit politician, prin montarea unei statii GPL. Asta ca sa nu-l supere pe Ponta, care i-a explicat votacului ca el se ocupa de paine, in timp ce presedintele se ocupa de circ. 

Ponta s-a ocupat de paine asa cum s-a ocupat si de carburanti, reusind sa-i obtina scumpirea, dupa ce a scazut TVA-ul. Pentru ca asa-i la noi. Spui ca dai atunci cand iei, in timp ce, cei care nu stiu nici macar in ce an suntem, aplauda.

Daca se vor smecherii tot mai multi romani, incasarile lui Viorel vor scadea vertiginos. Ceea ce il va determina cu siguranta sa fie si el mai smecher. Decat toti smecherii care incearca sa-l fenteze.

Printr-o miscare de pix va putea pune o taxa pe gazul lichefiat, sau pe altceva, pentru ca, fara bani nu va mai putea castiga alegeri. Ponta este probabil cel mai jalnic premier pe care l-a avut tara asta vreodata, dar si cel mai aplaudat. 

Acum il aplauda si secuii. Pot in sfarsit sa-si puna steagul unde vor ei. Pana si in tancul de benzina sau in farfuria de pe masa de pranz. Multumita lui Gheorghe Gyuri si UDMR. Care lucreaza numai pentru maghiari. Cu tancul plin de steaguri secuiesti, maghiarii vor iesi cu masina la iarba verde. Ca sa se infrupte cu un gratar secuiesc din coada de drapel, stropit cu sos de autonomie. Mmmmmm ce-o sa se mai linga pe buze. Inainte de-a se intoarce acasa pe autostrada Transilvania. Toti, cu prima parte a contractului Bechtel lipit pe parbriz. Cel pe care Sova nu l-a gasit nici pana azi, din moment ce a ajuns pe mana secuilor.

Niciun comentariu: