Bun venit la o pagina socio-economico-politica!

Doua din componentele enuntate, politica si economia nu pot exista una fara de alta."Unde-i economie apare banul, langa ban apare politicul" Horea Mihaltan

Acumularea de cunostinte este primul pas spre orice reusita" Horea Mihaltan

Intelege ceea ce faci! " Horea Mihaltan

Un om interesat poate invata orice." Horea Mihaltan

Un popor cu mentalitate ignoranta va alege politicieni ignoranti, osandindu-se astfel la un trai ignorat" Horea Mihaltan

Mentalitatea este piatra de temelie a societatii" Horea Mihaltan

Nici o societate nu poate fi mai buna decat constructorii ei"
Horea Mihaltan

Lectura este un lucru benefic cu o conditie! Daca intelegi ceea ce citesti". Horea Mihaltan

A invata este o prestatie, a preda este o arta. Sublimul este cand ii faci pe altii sa inteleaga, ceea ce ai invatat." Horea Mihaltan

Oamenii nu-si schimba caracterul, isi schimba doar mastile cu care vor sa-l acopere. Horea Mihaltan

Daca schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile se schimba". Wayne Dyer

Democracy is when the indigent, and not the men of property, are the rulers." - Aristotle





marți, 22 aprilie 2014

Ponta printre sinistrati

Poporul frate teleormanez a fost lovit de pacoste si de "noroc" in acelasi timp. Pacostea a fost inundatia, norocul alegerile, care l-au adus pe Victor in zona. RTV, televiziunea din buzunarul stang al premierului, in buzunarul drept are antena 3, l-a insotit pretutindeni.

Scotand bine in evidenta lipsa lui Antonescu din "barca", care a fost votat intr-un colegiu din Teleorman cu peste 70%. Pe cel din urma l-a votat de fapt Dragnea, oamenii punand doar stampila acolo unde au fost instruiti s-o puna. 

USL nu mai exista decat prin Tariceanu, care nu mai trebuie sa-si faca nici partid, dupa ce si-a vazut visul implinit=presedintele senatului, si atunci, e timpul ca Antonescu sa fie biciut public, de catre masmedia "neaservita si libera". Ponta trebuie ridicat in slavi pentru ca vin alegerile. Si pentru ca premierul a sosit cu buzunarul plin in tara inundata de ape. 

Se vor reface gospodarii, case, si se vor da bani cu sacul din buzunarul celui mai popular premier si a lui Dragnea. Cred votacii care i-au inconjurat pe "trimisii cerului". Uitand pentru moment ca acestia au sosit din nou in zona, exclusiv pentru o "stampila". 

Am auzit voci care cereau diguri, un lucru pe care l-a propus si MPTN, ieri, motivandu-si ca intotdeauna doleantele. Votacul zapacit de mediul in care traieste si de inundatii, nu-si da seama ca eventualii bani de momeala, vor iesi pana la urma tot din buzunarul lui. Nu-si da seama nici de faptul ca va vedea diguri in Teleorman, atunci cand vor vedea secuii autostrada Transilvania terminata. Asta pentru ca trebuie sa ai mereu promisiuni mincinoase in buzunar, atunci cand te duci sa faci campanie electorala. 

Campaniile electorale se vor termina totusi pana la sfarsitul acestui an, moment dupa care oamenii il vor mai vedea pe Ponta si pe Dragnea atunci cand il vor vedea si pe Antonescu. Cu ocazia alegerilor urmatoare. Asta chiar in cazul in care le va cadea cerul in cap, in perioda dintre alegeri. Dar, pana la urma, omul primeste de la natura ceea ce ii este scris. De la politician ceea ce voteaza: minciuni si mafiotism la nivel inalt.

Ps. Nu pot sa nu pun si eu aceasta poza a Romaniei feudale, despre care am vorbit de N ori, pe aceasta pagina. Este pur si simplu impecabila. Ar putea sa o intreaca doar o poza in care Antonescu ar trage si el barca.

2 comentarii:

dragon spunea...

Uite o poza care descrie perfect situatia:
http://postimg.org/image/l2dehjtw9/

Horea spunea...

Dragon, cand vprbeam de societatea feudala dadeau multi din cap. Este mai rau decat atat, asa cum arata si poza pe care ai pus-o.