Bun venit la o pagina socio-economico-politica!

Doua din componentele enuntate, politica si economia nu pot exista una fara de alta."Unde-i economie apare banul, langa ban apare politicul" Horea Mihaltan

Acumularea de cunostinte este primul pas spre orice reusita" Horea Mihaltan

Intelege ceea ce faci! " Horea Mihaltan

Un om interesat poate invata orice." Horea Mihaltan

Un popor cu mentalitate ignoranta va alege politicieni ignoranti, osandindu-se astfel la un trai ignorat" Horea Mihaltan

Mentalitatea este piatra de temelie a societatii" Horea Mihaltan

Nici o societate nu poate fi mai buna decat constructorii ei"
Horea Mihaltan

Lectura este un lucru benefic cu o conditie! Daca intelegi ceea ce citesti". Horea Mihaltan

A invata este o prestatie, a preda este o arta. Sublimul este cand ii faci pe altii sa inteleaga, ceea ce ai invatat." Horea Mihaltan

Oamenii nu-si schimba caracterul, isi schimba doar mastile cu care vor sa-l acopere. Horea Mihaltan

Daca schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile se schimba". Wayne Dyer

Democracy is when the indigent, and not the men of property, are the rulers." - Aristotle





vineri, 2 septembrie 2016

Vin vremuri interesante











Nu neaparat placute, dar demne de comentat, in opinia mea. Din aceasta cauza imi voi relua activitatea pe blog, nu stiu pana cand? Voi comenta doar scurt ceea ce voi considera ca merita comentat.

Dow se invarte, de mai bine de un an, dupa cate vezi, in jurul rezistentei pe care am plasat-o pe grafic cu ani in urma. Fara sa fi reusit sa salte din acea zona, asa cum ar fi trebuit sa faca o bursa sanatoasa.

In luna in care suntem, septembrie, dar cel mai tarziu in octombrie, un cutremur ar trebui sa zguduie castelul bursier mondial, facut din paiele bancilor centrale.

In politica: Ponta a fost facut praf exact asa cum m-am steptat, dar, primul val descendent si de anvergura al fostului premier s-a terminat. Ca o consecinta, el se afla in momentul de fata intr-un val corector ascendent, care il face sa zburde din nou la televiziuni, mai penibil ca niciodata.

In articolul din link, plagiatorul vorbeste despre nevoia unui partid nationalist modern, in Romania. Eu zic ca nevoia nu este a Romaniei, ci a lui Ponta. Care doreste sa-i santajeze din timp pe vechii sai colegi. Vin alegerile!

Personal am invatat si ceva nou de la acest titan al golaniei. Nationalismul poate fi de mai multe feluri: modern, si mai de care? Unul din punctele forte a "nationalistilor moderni", in campania electorala pentru locale, a fost; reimproprietarirea taranilor. Exista oare ceva mai modern de atat?

7 comentarii:

Dorin spunea...

Salut Horea !
Bine ai revenit!

Horea spunea...

Salut Dorin, multumesc si bun gasit celora care vor dori sa citeasca blogul.

Anonim spunea...

Bine ai revenit, mi-au lipsit analizele tale! Cand faci referiri la articole mai vechi, pune si link, sa nu stam sa sapam zile sa stim la ce articol(fraza din articol te referi). Numai bine!

Marius73 spunea...

Bine ai revenit Horea. Ne-au lipsit articolele tale.

Andrei spunea...

Ma bucur si iti multumesc ca ai revenit!

remus spunea...

Bine ai revenit .
Asteptarea a fost lunga .REMUS

Horea spunea...

Mersi Remus!