Bun venit la o pagina socio-economico-politica!

Doua din componentele enuntate, politica si economia nu pot exista una fara de alta."Unde-i economie apare banul, langa ban apare politicul" Horea Mihaltan

Acumularea de cunostinte este primul pas spre orice reusita" Horea Mihaltan

Intelege ceea ce faci! " Horea Mihaltan

Un om interesat poate invata orice." Horea Mihaltan

Un popor cu mentalitate ignoranta va alege politicieni ignoranti, osandindu-se astfel la un trai ignorat" Horea Mihaltan

Mentalitatea este piatra de temelie a societatii" Horea Mihaltan

Nici o societate nu poate fi mai buna decat constructorii ei"
Horea Mihaltan

Lectura este un lucru benefic cu o conditie! Daca intelegi ceea ce citesti". Horea Mihaltan

A invata este o prestatie, a preda este o arta. Sublimul este cand ii faci pe altii sa inteleaga, ceea ce ai invatat." Horea Mihaltan

Oamenii nu-si schimba caracterul, isi schimba doar mastile cu care vor sa-l acopere. Horea Mihaltan

Daca schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile se schimba". Wayne Dyer

Democracy is when the indigent, and not the men of property, are the rulers." - Aristotle





vineri, 29 decembrie 2017

Bitcoin 100 000$ sau 150$?

Imediat, dupa articolul pe care l-am scris despre BTC, moneda crypto a plonjat 8506,7 dolari, in 5 zile, pierzand astfel 43,25% din valoarea maxima pe care a atins-o. 

O intrebare foarte interesanta pe care o putem pune, este: va ajunge BTC la 100 000$ sau la 150$? Ai citit corect, nu e nicio greseala, vorbesc despre o suta cinzeci de dolari. Un nivel echivalent cu punctul de plecare a zborului facut de BTC, in forma de parabola.

Putem oare numi BTC; "barometrul principal al maniei," care s-a manifestat si privind preturile de vanzare ale unor obiecte de arta si nu numai? Vom trai si vom vedea, dar eu tind sa raspund cu DA la aceasta intrebare. Tu ce parere ai?

Ca atare,  eu cred ca evolutia pretului BTC va fi un semnal si pentru bursa, cu toate ca DJI a reusit sa perforeze intervalul de pret pe care l-am numit; "intervalul de oferta din ceruri." 

Pana la proba contrarie consider ca aceasta perforare ar putea fi una falsa, dar imi voi schimba parerea, in cazul in care indicele american va continua sa urce si dupa inceperea noului an. 

Deci daca Dow nu va incepe sa se deprecieze in primele zile ale lunii januarie, 2018, drumul sau spre 30 000 este deschis. Pe graficul BTC am marcat si doua nivelele de cerere, cel inferior fiind cel mai important, pentru ca este si un nivel de confluenta. In cazul BTC consider caderea pe care o vezi in grafic un semnal de schimbare a trendului. Sunt curios sa vad ce considera piata?

Vreau sa inchei prin a va multumi pentru citirea acestui blog. VA DORESC TUTUROR LA MULTI ANI!

2 comentarii:

Anonim spunea...

DOW a perforat si se indreapta exponential spre 30k ! Toti oamenii de bun simt se mira de ce , asa cum se mira de ce e dragnea la butoane in romania , trump culege laurii si cnn-ul care mananca cacao non stop despre el( gen a3 ) o iau in freza. Le-am cam amestecat dar asta-i viata !
La multi Ani !
Sorinel
PS: Horea, poate tu intelegi mai bine unde e logica ( daca exista asa ceva ) in evolutia bursiera americana !!! Daca da, explica-ne si noua parerea ta !

Horea spunea...

Sorinel, bursa este o oglinda a perceptiilor agregate, deci nu are a face nimic cu logica. Valabil peste tot, nu numai in SUA.