Bun venit la o pagina socio-economico-politica!

Doua din componentele enuntate, politica si economia nu pot exista una fara de alta."Unde-i economie apare banul, langa ban apare politicul" Horea Mihaltan

Acumularea de cunostinte este primul pas spre orice reusita" Horea Mihaltan

Intelege ceea ce faci! " Horea Mihaltan

Un om interesat poate invata orice." Horea Mihaltan

Un popor cu mentalitate ignoranta va alege politicieni ignoranti, osandindu-se astfel la un trai ignorat" Horea Mihaltan

Mentalitatea este piatra de temelie a societatii" Horea Mihaltan

Nici o societate nu poate fi mai buna decat constructorii ei"
Horea Mihaltan

Lectura este un lucru benefic cu o conditie! Daca intelegi ceea ce citesti". Horea Mihaltan

A invata este o prestatie, a preda este o arta. Sublimul este cand ii faci pe altii sa inteleaga, ceea ce ai invatat." Horea Mihaltan

Oamenii nu-si schimba caracterul, isi schimba doar mastile cu care vor sa-l acopere. Horea Mihaltan

Daca schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile se schimba". Wayne Dyer

Democracy is when the indigent, and not the men of property, are the rulers." - Aristotle





miercuri, 20 decembrie 2017

Merita oare sa mergi la vot?

    
Pune mana pe inima si raspunde sincer la intrebarea din titlu. Cu DA sau cu NU. Filmul iti arata "brontozaurul" cu care se lupta colegii mei din USR, zilnic. Atentie! Este vorba doar de secvente scurte de chin, provocate de majoritarii mafioti care strivesc absolut tot, prin vot, prin comportament. Pentru ca mai apoi, sa calce in picioare drepturile unor oameni alesi, tot de popor, ca si ei.

Deci cei care au fost si sunt ingrijorati "de puroiul," care cred ei ca va iesi din partidul nostru, ar trebui sa fie mult mai ingrijorati de "Oceanul Fecalic" in care au fost aruncati sa inoate, aproape 28 de ani. Acest ocean a facut si face zilnic valuri uriase de minciuni si de manipulari ordinare, pe care populatia acestei tari le-a considerat numai bune pentru surfing. 

Surfing au facut, atat votantii cat si cei care nu s-au dus la vot. Cei din urma fiind socati acum, paradoxal, de riscul unui inec. Se vor ineca oare toti acesti oameni in valuri de excremente? Eu continui sa cred ca nu! Salvarea noastra, spalarea noastra ar trebui sa vina de la un val curat, venit dintr-un alt ocean. Un val puternic care ar trebui sa ne duca pe toti la mal.

Este vorba de valul social al "Oceanului Ciclic!" Care se va lovi, exact peste doua zile de o data de reactie = 22 DECEMBRIE 2017!!

Pentru noii cititori al acestui blog vreau sa repet definitia datelor de reactie; O data de rectie este o data ciclica la care orice trend, ascendent sau descendent, are sansa sa isi schimbe directia. In acest caz vorbim de trendul batjocorii, al minciunilor, al manipularilor ordinare, inceput in 1989. Care a ajuns, in opinia mea, la culmi nemaivazute pana acum.

Atentie totusi! O data de reactie ofera posibilitatea schimbarii unui trend, nu certitudinea schimbarii. Chiar si in cazul in care trendul se schimba, schimbarea nu obisnuieste sa fie atat de brusca incat sa poata fi observata imediat. Un ac infipt in orice balon, umflat la refuz, nu-l va putea dezumfla dintr-o data. Mai ales nu, in cazul de fata, in care aerul din balon este aerul unei lumi feudale, care va trebui sa fie inlocuit cu aer proaspat, cu miros de 2018.

Un comentariu:

George spunea...

Merita sa mergi la vot la fel de mult cât merita sa mergi la doctor când ești plin de paraziți și viruși. Dacă vrei sa scapi de ei.