Bun venit la o pagina socio-economico-politica!

Doua din componentele enuntate, politica si economia nu pot exista una fara de alta."Unde-i economie apare banul, langa ban apare politicul" Horea Mihaltan

Acumularea de cunostinte este primul pas spre orice reusita" Horea Mihaltan

Intelege ceea ce faci! " Horea Mihaltan

Un om interesat poate invata orice." Horea Mihaltan

Un popor cu mentalitate ignoranta va alege politicieni ignoranti, osandindu-se astfel la un trai ignorat" Horea Mihaltan

Mentalitatea este piatra de temelie a societatii" Horea Mihaltan

Nici o societate nu poate fi mai buna decat constructorii ei"
Horea Mihaltan

Lectura este un lucru benefic cu o conditie! Daca intelegi ceea ce citesti". Horea Mihaltan

A invata este o prestatie, a preda este o arta. Sublimul este cand ii faci pe altii sa inteleaga, ceea ce ai invatat." Horea Mihaltan

Oamenii nu-si schimba caracterul, isi schimba doar mastile cu care vor sa-l acopere. Horea Mihaltan

Daca schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile se schimba". Wayne Dyer

Democracy is when the indigent, and not the men of property, are the rulers." - Aristotle





sâmbătă, 3 februarie 2018

Bitcoin isi loveste primul nivel de cerere

Aflat la 7625 si marcat de mine cu o sageata albastra, in graficul pe care l-am alaturat postarii din data de 29 noiembrie 2017. De la acest nivel pretul a fost respins de cumaparatori si urcat pana la 8838=pretul de inchidere al penultimei lumanari. 

Miscare pretului a fost destul de consistenta, de cca. 1200$, intr-o singura zi. Ce va face oare BTC de la aceste nivele? Va reusi Isarescu sa-i urce pretul si mai mult?

Sunt convins ca toti cei care au citit acest blog au inteles, faptul ca Isarescu e-n in toate e-n in cele ce sunt si-n cele ce maine vor rade la soare.....Nu-i exclus totusi ca in curand, toate cele ce sunt sa planga in ploaie (nota sussemnatului)

Compara graficul din postarea "Bitcoin 100 000$ sau 150$? cu cel expus aici! Ca sa poti urmarii mai usor felul in care s-a miscat pretul monedei crypto, din 29 decembrie, pana azi. 

Nu cred ca poate nega cineva faptul ca BTC a facut, exact ceea ce ma asteptam ca va face. Cum credeti ca va evolua pretul monedei crypto in viitor? Parerea mea o stiti.

5 comentarii:

Spuky spunea...

Salut Horea,

Ce parere ai de macelul de pe bursa de vineri si azi? E un semn de mers o perioada in jos?

Multumesc,
Spuky

Anonim spunea...

macelul s-a mai temperat dar oricum un subiect interesant de analiza pentru horea din perspectiva celor doua scenarii
sorinel

Horea spunea...

Salut Spuky, i-am raspuns lui sorinel la o intrebare, dupa ce "intervalul de oferta din ceruri" a fost depasit. Luam atunci in considerare, posibilitatea unei penetrari false a nivelului expus. Deocamdata n-am fost contrazis de bursa, tinand cont de caderile pe care le-am vazut in zilele trecute.

In viitorul apropiat se vor cristaliza lucrurile! Vom vedea in curand daca indicele analizat, va reusi sa cada sub nivelul "ofertei din ceruri."

Ati vazut ca mas media a reactionat aproape imediat la caderi, un lucru neobisnuit, in cazul in care am asista la inceputul unui val devastator. Hai sa vedem mai intai ce face bursa la nivelul despre care vorbeam. Ca sa nu ne pripim.

Anonim spunea...

Uite ca bitcoiul a atins si al doilea nivel de cerere. O sa vedem mintenas o reactie care va reaprinde speranta si probabil ca pe la 12-13000 se poate merge short solist.

ps. ce zici de euro Horea? Mai face un leg up si dupa aia corecteaza mai adanc trendul asta ascendent? Ai date noi?
Merci.

Vali

Horea spunea...

Vali, euro a sarit peste cateva miscari din desenul meu si s-a dus direct la maximul prezentat in acelasi desen. De aici a inceput o depreciere, care ar trebui sa fie una destul de consistenta. Vor fi urcusuri si coborasuri ca de obicei, dar eu cred ca maximul atins va ramane, maximul acestei deprecieri. Eu am cumparat dolari si am vandut lei.