Bun venit la o pagina socio-economico-politica!

Doua din componentele enuntate, politica si economia nu pot exista una fara de alta."Unde-i economie apare banul, langa ban apare politicul" Horea Mihaltan

Acumularea de cunostinte este primul pas spre orice reusita" Horea Mihaltan

Intelege ceea ce faci! " Horea Mihaltan

Un om interesat poate invata orice." Horea Mihaltan

Un popor cu mentalitate ignoranta va alege politicieni ignoranti, osandindu-se astfel la un trai ignorat" Horea Mihaltan

Mentalitatea este piatra de temelie a societatii" Horea Mihaltan

Nici o societate nu poate fi mai buna decat constructorii ei"
Horea Mihaltan

Lectura este un lucru benefic cu o conditie! Daca intelegi ceea ce citesti". Horea Mihaltan

A invata este o prestatie, a preda este o arta. Sublimul este cand ii faci pe altii sa inteleaga, ceea ce ai invatat." Horea Mihaltan

Oamenii nu-si schimba caracterul, isi schimba doar mastile cu care vor sa-l acopere. Horea Mihaltan

Daca schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile se schimba". Wayne Dyer

Democracy is when the indigent, and not the men of property, are the rulers." - Aristotle





miercuri, 21 februarie 2018

Trump este super multumit de economia SUA, in timp ce Dragnea l-a gasit vinovat de serviciu pe Isarescu

Caruia Teodorovici dar si "maistra" Dancila i-au sarit la beregata, din cauza inflatiei! Nici unul dintre cei trei n-au suflat insa o vorba, despre felul in care PSD_ALDE_UDMR au inudat piata cu lichiditati. Cu salarii si pensii marite, date din imprumut. 

Ce sa fi facut sarmanul Mugurel, impreuna cu expertii sai? Sa fi mancat banii dati de guvernanti ca sa nu fie inflatie? A fost doar o chestiune de timp reaprecierea Robor. Am vorbit despre acest subiect in postari mai vechi.

Deocamdata dobanda, a luat-o la deal de la nivelul de 1,97, nu de la 1,94, asa cum am spus eu. Aceasta deviatie este totusi una foarte mica, de 3 puncte, in timp ce inflatia, care l-a determinat din nou pe Dragnea sa se rasteasca la BNR, a juns in luna trecuta la 4,32%.

"Eu o sa trimit o scrisoare domnului guvernator cu niste puncte de vedere adunate de la mai multi specialisti si din partea mea. Si vreau sa primesc niste raspunsuri. Nu vreau sa discut acum pe genunchi, pentru ca e un subiect foarte important. As vrea sa vad si care a fost implicarea BNR in asta, pentru ca este o chestiune foarte serioasa." L-am citat pe condamnatul care conduce Romania.

Liviu e finut, lucreaza prin scrisori pe care nu le va vedea niciodata nimeni, dar are totusi dreptate. Invers, desigur, asa cum sunt stirile venite de la radio Erevan. 

Chestiunea pe care a creat-o este intr-adevar serioasa, pentru ca imprumuturile nu creaza plusvaloare nicaieri in lume. Dimpotriva! Ele se refracta si asupra generatiilor care vin. Atat imprumuturile cat si dobanzile aferente, chiar si in cazul in care economia romaneasca se va face praf. In orice conditii, creditorul isi va cere banii inapoi, cu dobanda, dar pe Dragnea &Comp acest lucru nu-i intereseaza de loc. Ei au cu totii un singur interes. Intresul propriu!

Cum credeti voi ca va evolua in viitorul apropiat indicele Robor de 3 luni? Si cum credeti ca va evolua DJA, devenit nu de mult un copil de suflet al lui V. Dancila? 

Dupa cum se vede din postarea presedintelui american, acesta pare foarte multumit de situatie, spre deosebire de premierul Romaniei. 

Indicelui american pare insa sa nu-i pese nici de Dancila nici de Trump. El s-a apreciat imediat, dupa ce a intrat Viorica in panica si a inceput sa se deprecieze, imediat dupa ce Trump a intrat in extaz. Poate va lamuri Dragnea lucrurile, in cele din urma, printr-o scrisoare trimisa si indicelui Dow? Fara a tine cont de Dancila si Trump am avut si eu o parere despre evolutia bursiera din SUA. O gasesti in postarea precedenta! Compara ceea ce am spus cu ceea ce s-a intamplat.

Niciun comentariu: