Bun venit la o pagina socio-economico-politica!

Doua din componentele enuntate, politica si economia nu pot exista una fara de alta."Unde-i economie apare banul, langa ban apare politicul" Horea Mihaltan

Acumularea de cunostinte este primul pas spre orice reusita" Horea Mihaltan

Intelege ceea ce faci! " Horea Mihaltan

Un om interesat poate invata orice." Horea Mihaltan

Un popor cu mentalitate ignoranta va alege politicieni ignoranti, osandindu-se astfel la un trai ignorat" Horea Mihaltan

Mentalitatea este piatra de temelie a societatii" Horea Mihaltan

Nici o societate nu poate fi mai buna decat constructorii ei"
Horea Mihaltan

Lectura este un lucru benefic cu o conditie! Daca intelegi ceea ce citesti". Horea Mihaltan

A invata este o prestatie, a preda este o arta. Sublimul este cand ii faci pe altii sa inteleaga, ceea ce ai invatat." Horea Mihaltan

Oamenii nu-si schimba caracterul, isi schimba doar mastile cu care vor sa-l acopere. Horea Mihaltan

Daca schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile se schimba". Wayne Dyer

Democracy is when the indigent, and not the men of property, are the rulers." - Aristotle





marți, 29 mai 2018

Antenei 3 ii scapa Bet printre degete

"Economia duduie, salariile duduie, adevarul stabilit de popor, privind tocmai economia, pare totusi mai nuantat. Indicele Bet duduie si el precum se vede in grafic, dar eu cred ca in jurul nivelului de 9000 va deveni mai pesimist. Atat de psimist incat, nu cred ca va putea sa-si depaseasca maximul atins in 2007-2008. De ce? Pentru ca asa-i poporul, unii oameni cred altii nu, ceea ce aud la A3 si la RTV."

Pasajul de mai sus este luat dintr-o postare scrisa in 2 martie anul curent. Deci hai sa ne uitam, impreuna, la ceea ce s-a intamplat cu indicele Bet, la nivelul de 9000. 

Uuuuupssssssss! A3 n-a apucat se se uite inca pe grafic. Este de la sine intels ca Gadea&Comp ar fi intervenit sa drege situatia. Graficul indicelui de la Bucuresti mai ridica o problema. De ce stiam eu deja, in luna martie, ca la nivelul de 9000 bursa isi va intoarce trendul?

a) Pentru ca statul paralel?
b) Pentru ca auto? ( de la "meseria auto" al unui fost parlamentar)
c) Pentru ca militianul Abraham n-a tras cu gloante in companiile cu capital strain si in Johannis?
d) Pentru ca sunt membru USR?
c) Pentru ca statul paralel auto, sofat decat de USR, n-a fost oprit de militianul, domn general Abraham, atunci cand a trecut de oamnii verzi, pe rosu?
d) Pentru ca toate la un loc?

Tzam dat dje ganyit ha?

Daca voi indrazni sa repet aici ceea ce am scris pe grafic, Abraham va pune tunul pe mine, deci hai sa vorbim despre altceva:

Nu va fie frica daca bursa pica 
Avem antenei, cei mai multi misei
Cu Gadea o suta, pus sa ne fu..lala Iordche 
Un patriot si jumatate.

Un romanas stas, nu pui de sas

Iar Orlando dacu, are bani cu sacu
Intr-o economie, zburdalnica si vie
In "marche du tramvai," dar de noi e...? 

Hai sa vedem ce spune ministrul turismului din Israel,
Yariv Levin, la antena trei; 

"Cred că mutarea Ambasadei la Ierusalim este în interesul fiecărui român și nu numai a Israelului." 

Ati priceput acum de ce a cazut Bet? Din cauza dezinteresului total al fiecarui roman. Ocupat acum de alte interese primordiale; mutarea ambasadei la Ierusalim.

V-as pune un grafic cu ambasada la sfarsitul acestei postari, dar nu am. Ce pacat! Am putea vedea si efectele pe care le-ar avea mutarea ei asupra turismului. 

Tot ce am este un grafic cu Bet, cel din postarea facuta in martie. Il pun doar pentru cei carora le place sa compare! Indicele se invartea atunci in jurul nivelului de 8400, dupa cum se vede. Astept cu sufletul la gura interventia antenistilor in viata, era sa spun piata. Nu am niciun dubiu fata de rezultatele pe care le vor obtine. Ma ales dupa ce ambasada Romaniei isi va face mutarea turistica la Ierusalim.
PS. Stim ca ministrul turismului din Israel este ortodox si dac de-al nostru. Deci nu-l vom putea acuza niciodata de amestec in treburile interne ale Romaniei. Daca venea cineva de la Bruselu, de la cei care ne-au alocat 23 de miliarde euro pentru dezvoltare si, daca ar fi spus ceea ce a spus Levin, militianul Abraham l-ar fi impuscat pe loc. Pentru amestec in treburile noastre interne. Pe drept cuvant si cu autorizatie de la tribunalul poporului. A3!
 

Un comentariu:

Anonim spunea...

Pana sa scape cuiva BET-ul printre degete, ne scapa noua democratia printre picioare. Asta daca mai intereseaza pe cineva chestiunea in cauza.
Pentru ca intrebarea ar fi,in mod firesc: care "noi", care "democratie"?

Vali