Bun venit la o pagina socio-economico-politica!

Doua din componentele enuntate, politica si economia nu pot exista una fara de alta."Unde-i economie apare banul, langa ban apare politicul" Horea Mihaltan

Acumularea de cunostinte este primul pas spre orice reusita" Horea Mihaltan

Intelege ceea ce faci! " Horea Mihaltan

Un om interesat poate invata orice." Horea Mihaltan

Un popor cu mentalitate ignoranta va alege politicieni ignoranti, osandindu-se astfel la un trai ignorat" Horea Mihaltan

Mentalitatea este piatra de temelie a societatii" Horea Mihaltan

Nici o societate nu poate fi mai buna decat constructorii ei"
Horea Mihaltan

Lectura este un lucru benefic cu o conditie! Daca intelegi ceea ce citesti". Horea Mihaltan

A invata este o prestatie, a preda este o arta. Sublimul este cand ii faci pe altii sa inteleaga, ceea ce ai invatat." Horea Mihaltan

Oamenii nu-si schimba caracterul, isi schimba doar mastile cu care vor sa-l acopere. Horea Mihaltan

Daca schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile se schimba". Wayne Dyer

Democracy is when the indigent, and not the men of property, are the rulers." - Aristotle





vineri, 11 mai 2018

Verzii au aterizat si in Argentina de unde se uita cu ochii bulbucati spre Robor

In stil clasic "verzesc" au obligat Banca Centrala a tarii din America Latina sa ridice dobanda la 40% si sa strige dupa ajutorul FMI (vezi graficul afisat). Cerand de graba un imprumut de 30 de miliarde dolari, dupa ce bursa, bondurile si valuta tarii, au cazut in cap. La noi, astfel de lucruri nu se vor putea intampla niciodata, pentru ca vom fi salvati, intotdeauna, de A3.

Argentinienii ar fi strigat si ei, cu siguranta, dupa ajutorul lui Gadea, specialist de talie mondiala in comprtamentul verzilor. Dar, au aflat ca acesta va fi ocupat cu o emisiune. In care, impreuna cu "maestrul" in manipulare Cristoiu, au invitat-o pe Elena Udrea. O persoana pe care A3 a facut-o troaca de porci, in trecut. Porc, porc, dar poarca nostra, spune o zicala.

Trecutul este si el trecut, cum sa zashie, iar gazii din Romania se uita intotdeauna spre viitor. Fara nicio jena, chiar si spre persoane pe care le-au calcat cu tancul. Tot in trecut, dar care, reprezinta viitorul dorit de ei, in momentul de fata.

Autostrazi avem, invatamant la fel, ca si sistem sanatate, analfabetismul functional fiind si el in crestere. In momentul de fata este la doar 40%, dar se poate si mai bine, daca Udrea va convinge neamul romanesc ca Voiculescu este total nevinovat.

Cam asta a vrut sa auda Mihai de la fosta lui hartuita, dar eu cred ca Elenei i s-a rasucit copilul in uter, in momentul in care a inceput sa bata campii. Pana la urma, moderatorul sintezelor divine a fost nevoit sa renunte la orgasmul absolut.

Condamnarea lui Voiculescu a fost doar exagerata, a spus Nuti, iar arestarea lui Nastase i-a stors blondei si ultima lacrima pe care o mai avea. Intr-o galeata deja plina! 

Gadea a vrut sa-i stoarca invitatei si o afirmatie prin care dosarul lui Voiculescu si a lui Nastase sa fie numite politice dar, se pare ca pruncul a dat din picioare, oprind confesiunea Udrei la faza de galeata. Pe care eu sunt sigur ca ar fi donat-o unui votant, daca era in tara. 

Iata cum a reusit statul paralel condus de Iohannis si de opozitie sa ne alunge valorile! Presedintele reusind sa-si dea chiar o amenda, pentru folosirea cuvantului penal. Daca le spunea hotilor maiestate ar fi fost trecut dintr-o data in statul perpendicular, exact ca dobanda Robor. Ultima atragand chiar atentia presei, dupa ce stat o vreme "in pozitia perpendicular" fata de 3-3,10. Intervalul pe care spuneam ca il va atinge cu siguranta.

Statul paralel a distrus tara, fugarindu-l pe Mazare pana in Madagascar, pe Ghita pana in Serbia, pe Udrea, Bica&comp in spatiu, ca sa-i intarate pe verzi. Cei alungati din tara sunt toti rupti in cur de saracie fapt pentru care mai intra din cand in cand la "televiziunile libere"ca sa educe populatia. Ei sunt formatorii de opinii pe care ii asculta lumea buna, deci avem sanse reale sa ridicam nivelul analfbetismului functional la 60%. 

Mai ales daca A3 va continua sa dezbata subiecte, importante si de interes national, precum cel mentionat.

Oare pana unde va ajunge Robor? Nivelul preconizat de mine l-am marcat pe grafic. De acolo, dobanda ar trebui sa fie supusa unei corectii, cred eu. 
Mazare, Ghita, Udrea&comp, nu vor fi supusi niciunei corectii, niciodata. Ei asteapta cu sufletul la gura intrarea in vigoare ale legilor lui Toader. Ca sa se poata reintoarce linistiti in tara la furat.

2 comentarii:

Unknown spunea...

Bun articolul. Felicitări!

Horea spunea...

Multumesc!