Bun venit la o pagina socio-economico-politica!

Doua din componentele enuntate, politica si economia nu pot exista una fara de alta."Unde-i economie apare banul, langa ban apare politicul" Horea Mihaltan

Acumularea de cunostinte este primul pas spre orice reusita" Horea Mihaltan

Intelege ceea ce faci! " Horea Mihaltan

Un om interesat poate invata orice." Horea Mihaltan

Un popor cu mentalitate ignoranta va alege politicieni ignoranti, osandindu-se astfel la un trai ignorat" Horea Mihaltan

Mentalitatea este piatra de temelie a societatii" Horea Mihaltan

Nici o societate nu poate fi mai buna decat constructorii ei"
Horea Mihaltan

Lectura este un lucru benefic cu o conditie! Daca intelegi ceea ce citesti". Horea Mihaltan

A invata este o prestatie, a preda este o arta. Sublimul este cand ii faci pe altii sa inteleaga, ceea ce ai invatat." Horea Mihaltan

Oamenii nu-si schimba caracterul, isi schimba doar mastile cu care vor sa-l acopere. Horea Mihaltan

Daca schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile se schimba". Wayne Dyer

Democracy is when the indigent, and not the men of property, are the rulers." - Aristotle





sâmbătă, 9 iunie 2018

Batalia dintre un trend si "televiziunile libere" din Romania


Care va fi oare rezultatul mitingului facut pentru prosperitatea si libertatea hotilor?

Conform trendului descendent al PSD inceput in octombrie 2017 manifestatia ar trebui sa fie un esec, chiar daca el nu va fi evident, azi sau maine. Conform televiziunilor liber vandute va fi un triumf, pentru ca oamenii ard de nerabdare sa sprijine un condamnat penal&comp.

Demonstratii de acest gen au reusit in Polonia, in Ungaria, de ce sa nu reuseasca si in Romania?

Locul evenimentului a fost furat, ideea mitingului plagiata de la polonezi si maghiari, Simona Halep a fost introdusa in ecuatie, procesul lui Dragnea a fost amanat x3 cu aceeiasi motivare, tinuta demonstrantilor a fost creionata, si amenintarile la adresa celora care nu vor sa participe au fost facute conform manualului. So, what could go wrong?

Wrong movement, in a wrong place, at the wrong time. Because of a wrong trend.

Atentie va rog! Ceea ce vedeti nu este o prorocire a la baba Vanga ci pur si simplu o analiza a unui trend social. Daca am analizat gresit imi voi asuma esecul, unul care ar putea deveni succesul altora.  Gadea, Badea, si Ciuvica, ar putea deveni primul grup de presedinti din istoria acestei tari. Avem nevoie de forta, un singur presedinte este prea putin.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Si ce solutii vezi, Horea?

Cat de patriot sa fii, sa mai crezi in semenii tai, in conditiile astea? Vezi cati prosti pe metru patrat s-au vandut atat de usor si cat de dezinteresati sunt in a face ceva cu viata lor, vezi cati indiferenti sunt (se $@@# pe el de vot, ca "n-avem cu cine sa votam" - puristi, ce sa mai!), vezi borfasii ajunsi la conducere (nici macar in parodii nu gasesti astfel de situatii)... Colac peste pupaza, avem si un presedinte bleg, incapabil sa gestioneze pozitia pentru care a fost ales.

Poate gresesc, dar cel mai bine ar fi ca toti cei ce aduc plus valoare in tara asta, sa-si cate o alta tare dispusa sa-i accepte si sa le ofere conditii de trai decente in schimbul contributiei in societate. Sa ramana aici toate leprele, sa ajunga sa paste buruieni, ca nici dracu' nu-i mai imprumuta cu bani pe-astia. Pana acum, nu au fost violente si nici nu cred ca vor fi - batista e pusa pe tambal, vorba aceea.

Mi se pare foarte mari coincidentele: Trump, Dragnea&co, maghiarii & polonezii care lovesc in EU, conflictele economice in stare incipienta, probabil vor cadea si bursele prin US.