Se apropie de nivelele cheie de 7%. Nivelele la care poporul frate sloven ar putea sa inceapa sa vorbesca in limba greaca. Greaca cipriota! Nu! Nu va speriati! Slovenia nu este Ciprul. Cel care indrazneste sa faca o comparatie intre cele doua tari face un "abuz".
Asa ne-a spus barosanul! Prietenul din copilarie al lui Basescu, actualmente si al lui Ponta. Deci omul pontino-basist.
Si Baroso stie bine despre ce vorbeste. Dobanzile bondurilor nu prea stiu ce fac. Umbla si ele ametite asa cum umbla si votacul roman.
7% au ajuns si spania ,italia , portugalia , irlanda ... se cere un bailout si apoi totul revine la "normal" , intrebarea e pana cand ?!!!
RăspundețiȘtergerePana cand se descopera ca nu mai exista bani pentru bail out. Un fenomen in devenire, din moment ce politicul a decis sa scotoceasca prin conturile bancare ale oamenilor.
RăspundețiȘtergereValul tsunami despre care vorbeam este in formare. Si, eu, sunt la fel de convins ca si pana acum ca va lua cu el si barba lui Qernanke.
si uite asa se duse si goldeanu...si silvereanu...si petroleanu...si cupreanu
RăspundețiȘtergereo sa duduie inflatia :)
Radu
Salut Horea,
RăspundețiȘtergereAbsolut corect,insa nu pot sa imi sterg de pe frunte doua intrebari.
1.Cand toata lumea vinde aur cine cumpara si daca se poate de ce ?
2.Sa fie dragostea de aproape cea care ii conduce pe bancheri care au tiparit la greu,sa ne impinga catre cash,hartie igienica ?
Complicata piata si viata avem dar sa ne bucuram de ea ca este doar una.
http://www.zf.ro/banci-si-asigurari/sistemul-bancar-a-ajuns-pe-locul-3-in-europa-la-credite-neperformante-10749823
RăspundețiȘtergereDorel, cumpara cei care cred in continuare ca aurul este un chilipir la pretul oferit. Precum au crezut ca a fost si apple la 650, la 600 la 500 etc. Oamenii cumpara la bursa sperand ca vor face bani.
RăspundețiȘtergereAsa cum spera si gogu, atunci cand cumpara argint la 49 de dolari.
Tin minte ca a dat un anunt si pe situl meu basist. Cumpar argint! Si nu spunea asta in forma de gluma. Argintul se invartea atunci pe la 49,50. Intr-o perioada in care Falvian imi spunea sa nu-mi bat capul cu cei care cumpara aur si srgint la maximele de atunci.
Pentru ca Peter Vapor le explica impreuna cu Chris Martenson modul de functionare a pietei aurului in hiperinflatie. Anii au trecut si vaporul Petru s-a ascufundat. In timp ce cei care i-au ascultat sfaturile isi rod unghiile.
Chris continua sa-i dea si azi cu peak oil si cu fundamentalele aurului, asa cu nu este exclus sa fi cumparat si el o tona in timpul acestei caderi. La un moment dat aurul va ajunge cu siguranta la un pret la care merita sa-l cumperi pentru ca de acolo se va aprecia.
Asta pentru ca va fi cumparat de catre cei care sunt in stare sa vada o cerere in crestere la orizont. Iti garantez insa ca printre acestia nu-l vei gasi pe gogu. Printre eventualii vanzatori ai putea poate sa-l gasesti.
Intre imobiliare si aur, sau orice marfa de fapt, nu exista nici o diferenta. Imobiliarele au gasit si ele cumparatori in plina depreciere. Pentru ca in ceea ce le priveste eu alta melodie decat cea a cresterilor de pret nu auzeam, si nu aud nici azi.
Cand voi auzi ca si poporul teleormanez vede imobiliarele praf o sa ma apuc si eu sa cumpar. Poate voi cumpara si aur? Atunci cand nu voi gasi pe toate paginile explicatii conspirationiste in ceea ce-i priveste pretul, si poate in momentul in care cei mai muti vor spune ca nu merita mai mult decat un cacat.
Si pana acolo se pare ca mai avem putin, in cazul in care deflatia pe care o vedeam eu venind, calare pe spinarea lui Barbachii "monetizatorul", este in drum spre noi. Mie imi este foarte teama ca aurul semnalizeaza tocmai acest lucru in momentele de fata. Vom vedea! Cum a spus si orbul.
Anonim, ti esti si turc si surd, se pare. Nu ai auzit ce a spus fratele meu de sange Basescu, omul care nu a mintit si nu minteste niciodata.
RăspundețiȘtergere”Semnele sunt bune. Sunt comenzi pentru industrie, cu 10% mai mult decât în primul trimestru din 2011, exportul e mai mare cu plus 6% în ianuarie, avem o creştere foarte puternică în primele două luni la exporturile în afara spaţiului comunitar…”. Şi: “Pot să spun că România este stabilizată macro şi că veniturile pe primele trei luni s-au făcut la nivelul prognozat”.
Important din tot ce a spus este ca suntem stabilizati. Cu banci cu interlopi, cu hoti, cu tot ce avem.
Radu cupreanu hiperinflationistul este o oglinda fidela a economiei, aflata si ea ca atare in aceiasi hiperinflatie.
RăspundețiȘtergere