sâmbătă, 29 martie 2008

Pretul titeiului(actulalizare saptamanala)

Daca te uiti pe graficul afisat vei observa ca pretul tinta afisat saptamana trecuta a fost atins aproape la centima, titeiul ajungand pana la 98,65,pretul meu minim afisat fiind de 98,66.Vreau sa subliniezi inca o data ca preturile tinta sunt foarte importante dand totdeauna nastere unei reactii.Reactia este de obicei in directia opusa mai ales atunci cand este vorba de o corectie ca cea din cazul de fata,facuta impotriva trendului.
Deocamdata titeiul se afla intr-un trend ascendent.De remarcat este insa faptul ca pretul tinta poate fi uneori penetrat cu consistenta, fapt care trebuie sa atraga atentia analistului versat.
O asemenea penetrare poate fi semnalul de alarma pentru o schimbare de trend.
Lucrand aici cu grafice saptamanale analiza si predictiile facute sunt de la sine inteles in perspectiva saptamanala.

Pentru saptamana viitoare avem ca atare o situatie in care pretul titeiului se afla intr-o faza neutra.Desi in perspectiva ma astept la o continuare a deprecierii pretului pana la nivelul de 84-85 dolari,graficul actual contine un asa numit inside week,care poate pentru moment sa duca pretul in ambele directii.

Cand maxima sau minima acestui inside week va fi depasita peisajul se va clarifica.Deocamdata scenariul cel mai probabil este o depasire falsa a maximei urmata de o cadere.Aceasta depasire ar putea atinge sau chiar depasi din nou rezistenta de la 109,24

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu