joi, 1 octombrie 2009

Pentru linistea noastra!

Politicienii de maidan dau de lucru cavalerului" Isarescu. Dusmanul de clasa al leului a iesit din tufis, interesant, exact in momentul in care politicul isi baga picioarele in tara. Bagatul de picior se face de fapt permanent, cateodata iese insa mai mult in evidenta. Iata ce s-a intamplat, vezi graficul de 4 ore euro-ron, dupa festivalul" politic.

Mai mare dusman, dacat daca esti propriul tau dusman, nu poate fi nimeni. Va iesi Isarescu calare pe calul legat de-o caruta cu bani, sa-i gatuiasca pe nemernici? Nici poveste! Va arunca in schimb toata caruta in poalele bestiilor, care din 89 incoace i-si bat joc de popor si tara.

Unul din ei, trebuie sa ajunga din nou presedinte si trebuie sa fie neaparat cosmetizat. Daca economie, invatamant, infrasructura, sanatate si justitie nu exista, macar leul sa stea in loc, nu mai mult decat pana la alegeri. Asta chiar in cazul ca viitorii alesi incearca sa-l calce in picioare. Coaste cat o costa, poporul asta primitiv si nenorocit va avea de unde sa plateasca!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu