vineri, 28 mai 2010

Boc, boc din nou la dolar

Iti spuneam intr-o postare anterioara ca, dolarul sa-a apropiat de un nivel important de rezistenta. Spuneam ca o corectie a valutei americane va fi scenariul cel mai probabil, dar, ca, acest corectie va fi una infima. Corectia a inceput vezi graficul alaturat si compara-l cu cel expus din prin link. Observa! Este este vorba aici de un grafic saptamanal, ales pentru o vizualizare mai clara. Nivelele sunt totusi exact aceleasi. Dupa acesta retractie infima, care ar putea duce dolarul la nivelul de 85, un nou atac al varfului este probabila. Scenariul expus in postarea anterioara este asadar la fel de actual ca atunci cand a fost expus si de pare ca se va materializa intocmai. Ai inteles desigur si aprecierea euro din acest grafic. Un dolar in scadrere rezulta intr-un euro in crestere. Cititori ai cartii! Observati rolul crucial al unei zone de oferta indiferent de iuresul pe care il are obiectul studiat. Cauta sa gasesti pe grafic si zona de cerere si numarul de cicluri consumate pana acum.

Un articol pe care l-am scris despre mass media din Roamnia aici.

3 comentarii:

  1. S-au consumat 2 cicluri si zona de cerere este in jurul valorii de 80;
    normal ar fi sa urmeze o depreciere pana in zona de cerere
    Florin

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiu daca ai vazut acest filmuletz:
    http://www.youtube.com/watch?v=hM79IhkbbAg&feature=player_embedded

    Poate e doar o coincidenta.
    Recunosc ca eu chiar nu ma pricep la burse.

    RăspundețiȘtergere
  3. Florin, corect vezi si rezultatul si cred ca vezi si zona de cerere de unde dolarul ar trebui sa revina intr-o ultima incercare de apreciere. Observa cum ciclurile pe care le descri sunt cuprinse intr-un alt ciclu mai mare, care ar trebui sa se sfarseasca conform celor descrise.

    Radu, nu stiu daca este o coincidenta sau nu, caderea bursiera ramane insa foarte probabila desi revenirea de care care vorbeam nu cred ca s-a terminat inca.

    RăspundețiȘtergere