vineri, 16 septembrie 2011

Vin piratii

Ati auzit de Partidul Piratilor din Germania, o gasalnita care isi are de fapt radacinile in Suedia. Daca nu, veti auzi probabil dupa alegerile locale din Berlin. Acolo unde partidul marei salvatoare Merkel este asteptat sa ia cca. 3% din voturi. Conform unor noi cifre rezultate din sondaje, doamna cancelar a reusit sa alunge cca. 50% din alegatorii pe care ii avea FPD-ul. Asta de cand a sarit in pat cu Sarko si Trisorul. 

Oricum, dupa alegerile generale din Franta si Germania, perechea magica de "salvatori" va deveni istorie, Trichet fiind si el nevoit sa-si parasesca postul pentru ca ii expira mandatul. Asta nu inainte de-a fi apucat sa sape o groapa in jurul Europei, una pe care o vor vedea cu totii. Va fi la fel de vizibila ca si marele zid chinezec, chiar de pe luna. Partidul piratilor este social liberal, deci iata ca exista asa ceva si in alte parti. Noroc ca-i nu-i condus de Ponta si Antonescu, piratii lui Felix& Comp.

Ia te uita ca oamenii nu sunt masini! Si iata cum isi pot schimba perceptiile de la o zi la alta. Numele noului partid nu face altceva decat sa demonstreze si lehamitea fondatorilor lui fata de politicienii deja consacrati. Astept in Romania inregistrarea PT. Partidul Tarnacoapelor. Sunt convins in aceste momente ca alta cale nu mai exista. Asta pentru ca democratia nu a batut niciodata la usa tarii noastre, trebuind sa fie adusa aici cu forta.

2 comentarii:

  1. Salut,

    Hai ca a scos Isarescu creanga din pantaloni si a tras un pic de curs. Sa vedem daca are destule ramurele :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru cine mai crede ca se mai poate salva ceva fara ca cei care au bagat bani sa piarda cot la cot cu debitorii.

    http://www.youtube.com/watch?v=qKpxPo-lInk

    RăspundețiȘtergere