duminică, 1 aprilie 2018

Totul este in regula! Sau nu?

Nu cred ca cifrele expuse in aceasta postare au nevoie de comentarii. Unii s-au pricopsit, cei foarte putini, pe spinarea celor multi. 

Dar, carle e prloblema? Ar spune penalul Borbely Laszlo de la UDMR? 

"Prloblema" ar putea fi, dupa parerea mea, una singura: Capitalismul socialist de cumetrie, conceput doar pentru unii, cei foarte putini, sugruma piata libera. Care isi va cere la un moment dat drepturile, de la toata lumea, la costuri foarte mari! Atat de mari incat vor fi consemnate in cartile de istorie.

Nu mai are rost sa repet faptul ca am averizat cititorii acestui blog, in randuri repetate, privind deznodamantul tragic pe care il pot avea politicile economice la care am asistat. Mai ales in in tarile dezvoltate! In tarile corupte, pana in maduva oaselor, nu putem vorbi de politici economice. Vezi cazul tarii noastre, printre altele!




Si DJIA se uita la aceste cifre de la nivele pe care spuneam ca le va atinge, din nou, dupa o apreciere.

Volatilitatea la care asistam este dovada unui fapt indiscutabil; nu exista inca un consenes in piata fata de ceea ce va urma. Se fac vanzari dar si cumparari in perimetrul intervalului pe care l-am numit intervalul de oferta din ceruri. Pentru simplul motiv ca este vorba de un interval decisiv pentru viitorul indicelui Dow. Fiti cu ochii atintiti spre el!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu