miercuri, 27 ianuarie 2021

"Fuck the shorts"

Este noul moto bursier pe mediile de socializare! Dupa ce o groaza de tineri s-au transformat peste noapte in investitori. Nebunia la care s-a ajuns reiese destul de bine din filmul pe care l-am facut.

Articolele pe care le-am scris si le voi scrie au o singura menire. Doresc sa impart cu voi ceea ce am invatat cititind, citind si iar citind, in decursul anilor. 

Parerile mele se bat, de cele mai multe ori cap in cap cu cele conventionale, prezentate de oficiali si de masmedia cetatenilor!

Tocmai din aceasta cauza consider ca pot fi de folos celor care vor sa vada si cealalta parte a monedei. Chiar si intr-o tara ca Romania, in care subiectele economice sunt aproape la fel de impopulare in ochii maselor, ca si cele politice. Eu cred totusi ca cei interesati si dornici sa exploreze si alte moduri de gandire au numai de castigat.

Pentru ca toti, absolut toti, suntem dependenti de felul in care evolueaza economiile tarilor in care traim. La fel, si de evolutiile politice! Mai ales acum cand politicul si economia incep sa devina un amalgam.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu