Bun venit la o pagina socio-economico-politica!

Doua din componentele enuntate, politica si economia nu pot exista una fara de alta."Unde-i economie apare banul, langa ban apare politicul" Horea Mihaltan

Acumularea de cunostinte este primul pas spre orice reusita" Horea Mihaltan

Intelege ceea ce faci! " Horea Mihaltan

Un om interesat poate invata orice." Horea Mihaltan

Un popor cu mentalitate ignoranta va alege politicieni ignoranti, osandindu-se astfel la un trai ignorat" Horea Mihaltan

Mentalitatea este piatra de temelie a societatii" Horea Mihaltan

Nici o societate nu poate fi mai buna decat constructorii ei"
Horea Mihaltan

Lectura este un lucru benefic cu o conditie! Daca intelegi ceea ce citesti". Horea Mihaltan

A invata este o prestatie, a preda este o arta. Sublimul este cand ii faci pe altii sa inteleaga, ceea ce ai invatat." Horea Mihaltan

Oamenii nu-si schimba caracterul, isi schimba doar mastile cu care vor sa-l acopere. Horea Mihaltan

Daca schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile se schimba". Wayne Dyer

Democracy is when the indigent, and not the men of property, are the rulers." - Aristotle





miercuri, 23 ianuarie 2008

4)Sunt un trader!

Chiar daca nu ai fost un fan al bursei,ai fost cu siguranta izbit de multe ori de reclame."Experti"cu strategii fara cusur,incearca sa-ti vanda cursuri promitand"marea cu sarea".Pentru a evita capcana reclamelor,vreau sa te fac sa intelegi diferenta dintre un"expert"si un trader.

Un"expert"este un teoretician,care deseori nu a investit nici un cent intr-o piata,el ocupandu-se exclusiv de teorii.O alta categorie de"experti",care s-au dedicat in exclusivitate literelor,este categoria celor"fripti"la bursa.

Concluzia este ca oricine poate invata"limbajul graficelor"dar nu oricine poate sa il aplice practic.Din pacate bursa necesita rabdare si intelegere,isusiri pe care cei ce vor sa se inbogateasca peste noapte nu le au.

Nu vreau sa ma intelegi gresit!Exista carti scrise si vandute pe net,care pot fi foarte folositoare unui investitor,asta chiar daca ele sunt scrise de un"expert".Deranjant pentru mine,este insa felul in care li se face reclama. Nu vei deveni deci milionar peste noapte,indiferent de ce carte ai citi si indiferent de ce promisiuni ai primi de la autor.

Vei putea face bani la bursa,doar daca vei invata sa fi disciplinat si doar daca iti vei crea o strategie proprie potrivita.Oricata teorie vei invata,ea nu va putea inlocui niciodata strategia si disciplina de care ai absoluta nevoie.

Ca sa dau cuvintelor mele un sens,voi incerca sa demonstrez pe"sait"un lucru care la prima vedere pare imposibil.Voi incerca sa fac trading intr-un cont real,pornind de la un capital de 27 de dolari.Voi mai compara acest cont,cu unul demo,cu capital de pornire de 5000 de dolari.Voi demonstra i ambele cazuri,ce inseamna disciplina si ce inseamna greseli fatale!

Niciun comentariu: