Bun venit la o pagina socio-economico-politica!

Doua din componentele enuntate, politica si economia nu pot exista una fara de alta."Unde-i economie apare banul, langa ban apare politicul" Horea Mihaltan

Acumularea de cunostinte este primul pas spre orice reusita" Horea Mihaltan

Intelege ceea ce faci! " Horea Mihaltan

Un om interesat poate invata orice." Horea Mihaltan

Un popor cu mentalitate ignoranta va alege politicieni ignoranti, osandindu-se astfel la un trai ignorat" Horea Mihaltan

Mentalitatea este piatra de temelie a societatii" Horea Mihaltan

Nici o societate nu poate fi mai buna decat constructorii ei"
Horea Mihaltan

Lectura este un lucru benefic cu o conditie! Daca intelegi ceea ce citesti". Horea Mihaltan

A invata este o prestatie, a preda este o arta. Sublimul este cand ii faci pe altii sa inteleaga, ceea ce ai invatat." Horea Mihaltan

Oamenii nu-si schimba caracterul, isi schimba doar mastile cu care vor sa-l acopere. Horea Mihaltan

Daca schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile se schimba". Wayne Dyer

Democracy is when the indigent, and not the men of property, are the rulers." - Aristotle





duminică, 21 septembrie 2008

Titei saptamana nr 38

Indemnul de a citi analize mai vechi ramane valabil si in cazul titeiului.Vorbeam in analiza precedenta de suportul situat la 99 de dolari care dupa parerea subsemnatului trebuia sa reziste in pofida faprtului ca nu era definit ca fiind un suport cheie.Iata cum acest suport si-a jucat rolul conform asteptarilor desi el a fost perforat consitent odata cu stirile economice privind "Brontozaurii" falimentari.
Dupa o cadere rapida,pana aproape de suportul cheie, provocata de stirile amintite,cumparatorii reusesc sa impinga pretul titeiului si sa-l inchida deasupra suportului de care vorbeam saptamana trecuta,mentinind astfel scenariul descris de mine valabil!

Graficul expus azi este acelasi pe care-l urmaresti tot timpul,avand insa un nou suport cheie si niste sageti rosii si verzi.Neglijeaza deocamdata aceste noutati si concentreaza-te la cele scrise.
Vreau oricum sa te informez, ca noutatile isi au rostul lor si sunt explicate in detaliu in cartea pe care am inceput sa o scriu.

Vei gasi in aceasta carte graficul pe care-l vezi expus,cu explicatii detailate privind cauza miscarilor pe care le vezi.Acest grafic luat din realitate te va face sa intelegi si modalitatea prin care aceste miscari te-ar fi ajutat sa faci bani.Cartea va contine dupa cate am mai precizat numai exemple reale!Citind-o vei invata modul de calcul si de gandire pe care-l folosesc in alcatuirea prognozelor.Exactitatea acestor prognoze le-ai putut urmari chiar pe acest sait!



Niciun comentariu: