Bun venit la o pagina socio-economico-politica!

Doua din componentele enuntate, politica si economia nu pot exista una fara de alta."Unde-i economie apare banul, langa ban apare politicul" Horea Mihaltan

Acumularea de cunostinte este primul pas spre orice reusita" Horea Mihaltan

Intelege ceea ce faci! " Horea Mihaltan

Un om interesat poate invata orice." Horea Mihaltan

Un popor cu mentalitate ignoranta va alege politicieni ignoranti, osandindu-se astfel la un trai ignorat" Horea Mihaltan

Mentalitatea este piatra de temelie a societatii" Horea Mihaltan

Nici o societate nu poate fi mai buna decat constructorii ei"
Horea Mihaltan

Lectura este un lucru benefic cu o conditie! Daca intelegi ceea ce citesti". Horea Mihaltan

A invata este o prestatie, a preda este o arta. Sublimul este cand ii faci pe altii sa inteleaga, ceea ce ai invatat." Horea Mihaltan

Oamenii nu-si schimba caracterul, isi schimba doar mastile cu care vor sa-l acopere. Horea Mihaltan

Daca schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile se schimba". Wayne Dyer

Democracy is when the indigent, and not the men of property, are the rulers." - Aristotle





sâmbătă, 23 mai 2009

Jurnalism in forma de balega!

Nu ne ajung politicienii care scuipa "broaste" intr-una la fel si fel de talk show-uri,va trebui de acum sa ne marim vigilenta si fata de jurnalisti.L-am auzit pe Stiglitz in direct la money chanel in limba engleza,mai apoi romanizat" intr-un articol din Capital.

Iata ca am dat chiar acum si de o cuvantare al lui Isarescu,tot in limba engleza.In aceasta cuvantare el vorbeste de o revenire economica care ar putea fi in forma de V daca......
Pentru mine,magar pribeag care am colindat trei sferturi din lume,este si ar putea fi sunt doua concepte total diferite.

Si porcul ar putea fi pasare daca ar avea aripi!In Romania,pare sa existe o cale lunga,de la ceea ce se spune in limba engleza si pana la ce se traduce traduce in limba romana.Recunosc, nu am posibilitatile necesare ,dar nici ambitia de-a urmari afirmatiile mai marilor" in toate limbile pamantului.Voi fi ca atare obligat in continuare sa ma informez din media!Oricum celebrul"ce este mult"?precum si alte "broscute" Isaresciene,le-am auzit cu urechile mele,rostite in dulcele grai dambovitean!

Atentie deci jurnalisti!!!!!Nuantele formularilor pe care le faceti sunt deosebit de importante,ele lasandu-va in pozitia singurilor responsabili,in cazul eventualelor rastalmaciri.

http://www.ziare.com/Cum_sa_ti_conduci_compania_pe_timp_de_crizai_Invata_de_la_Confucius-760561.html

Adresa de mai sus duce atat la clipul cu Isarescu cat si la un articol despre unele postulate ale filozofului chinez Confucius!Aceste postulate sunt dupa parerea subsemnatului mai actuale azi decat oricand.Titlul este romanesc, total eronat in opinia mea!La comentarii vei gasi insa un titlu pe care subsemnatul il vede mult mai potrivit.

PS.Jurnalismul de balta",facut cu stiri nedocumentate,este cea mai mare piedica, pusa in fata constientizarii oricarui om!In Romania,politizarea,precum si goana oarba dupa bani si rating,incep sa transforme masmedia,tot mai mult intr-un vanator de senzatii!Priza stirilor senzationale",in cea mai mare parte nedocumentate,scoate in evidenta o lipsa crasa de pretentii la cei ce le savureaza!Este in natura umana,ca celuia care nu cere,sa nu i se dea nimic.Cuceririle facute pe plan social de tarile cu democratii functionale,au fost intotdeauna rezultatul unor pretentii populare,exprimate in mod hotarat!"Bate si ti se va deschide"

Niciun comentariu: