Bun venit la o pagina socio-economico-politica!

Doua din componentele enuntate, politica si economia nu pot exista una fara de alta."Unde-i economie apare banul, langa ban apare politicul" Horea Mihaltan

Acumularea de cunostinte este primul pas spre orice reusita" Horea Mihaltan

Intelege ceea ce faci! " Horea Mihaltan

Un om interesat poate invata orice." Horea Mihaltan

Un popor cu mentalitate ignoranta va alege politicieni ignoranti, osandindu-se astfel la un trai ignorat" Horea Mihaltan

Mentalitatea este piatra de temelie a societatii" Horea Mihaltan

Nici o societate nu poate fi mai buna decat constructorii ei"
Horea Mihaltan

Lectura este un lucru benefic cu o conditie! Daca intelegi ceea ce citesti". Horea Mihaltan

A invata este o prestatie, a preda este o arta. Sublimul este cand ii faci pe altii sa inteleaga, ceea ce ai invatat." Horea Mihaltan

Oamenii nu-si schimba caracterul, isi schimba doar mastile cu care vor sa-l acopere. Horea Mihaltan

Daca schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile se schimba". Wayne Dyer

Democracy is when the indigent, and not the men of property, are the rulers." - Aristotle





joi, 11 martie 2010

Miscari probabile!

In analiza precedenta, nu am facut o prognoza pentru aceasta saptamana, specificand doar biasul graficelor de care ma ocup. Spuneam ca, voi astepta semnale mai clare din partea lor. De atunci lucrurile s-au mai crustalizat putin. Vorbeam daca va mai aduceti aminte, de o fereastra mai lunga de timp, de importanta deosebita, situata intre 6-24 martie. In cadrul acestei ferestre trebuie sa notez acum aparitia unei alte ferestre, situata intre 12 si 16 martie. Marti in 2 martie scriam:

In cazul in care preturile vor perfora rezistentele expuse, aprecierele se vor putea prelungi pana in intervalul de timp 22- 24 martie. Voi reveni cu specificari daca va fi cazul.

Iata ca timpul specificarilor a sosit: Fereastra din 12-16 martie va trebui sa intoarca bursa! Caderea nu va dura insa decat 3 pana la 5 zile. Dupa acest interval bursa ar trebui sa se aprecieze din nou, fara sa mai depaseasca insa maxima pe care a reusit s-o optina in decursul ultimului raliu. Aceasta apreciere ar trebui sa dureze pana in jurul datei de 24 martie, data la care, fereastra de care vorbeam se va inchide. De aici ar trebui sa inceapa "potopul".

Observa! Scenariul este ca intotdeauna unul probabil. El rezulta din interpretarea pe care o dau eu graficelelor. Altii, care privesc exact aceleasi grafice, pot vedea cu totul altceva. Fenomenul este bine cunoscut si un rezultat firesc al perceptiilor umane, diferite, fata de acelasi eveniment. Te incurajez asa cum am facut-o intotdeauna sa-ti urmezi proriile convingeri.

7 comentarii:

Anonim spunea...

Horea, 12-16 martie 2010, 2011 sau 2020?

Horea spunea...

Iata ca timpul specificarilor a sosit: Fereastra din 12-16 martie va trebui sa intoarca bursa! Caderea nu va dura insa decat 3 pana la 5 zile. Dupa acest interval bursa ar trebui sa se aprecieze din nou, fara sa mai depaseasca insa maxima pe care a reusit s-o optina in decursul ultimului raliu. Anonim! cand a avut loc ultimul raliu? In 2010 in 2011 sau in 2020?

Citeste articolele "O criza mondiala de proportii"
si "Falimentul dolarului", publicate in dec. 2007, jan 2008 inTW. Ele au fost puse pe sait in 20 august 2008 . Criza economica, revenirea bursiera din 2009 si un val doi de Tsunami economic," in 2010, au fost prezise in aceste articole. 2010 bate la usa!

Anonim! Cand este 2010, in 2010, 2011 sau 2020?

AristotelCostel spunea...

... multi dintre anonimii astia sunt simple zoaie bancare sau elemente decizionale oranj... usor ofticate.

Flavian spunea...

Esti a doua persoana care vorbeste de 24 martie deja... :)

Horea spunea...

Na vez dragul lu mosu nye inmultzam. Ca care o fo prima persana? Inchep djeja sa samt un grad dje rubedjenyie.

Flavian spunea...

Dai click mai sus pe data subliniata cu link si vezi ce zice.

Omul acela plecase de la alta teorie. UK prezinta pe 24 bugetul si din cate se pare va fi mai mare belea ca la greci.

Acuma, 24 sau nu, mult nu mai dureaza oricum. Om trai si om videa.. :-)

Horea spunea...

Flavian! Am vazut acum cele spuse de tine.Intr-o prima faza mi-a scapat 24-ul de care vorbesti. Daca iti mai amintesti, eu am mentionat lunile martie si aprilie de mai bine de 4 luni, venind cu date si mai exacte acum cca 2 saptamani.

Este foarte posibil ca evenimentul declansator sa fie unul legat de Marea Britanie asa cum scrie articolul. Oricum, analiza mea este una pur ciclica.

Nu stiam de evenimentul specificat si pana la urma sfarsiturile de ciclu coincid intotdeauna cu un eveniment sau altul. De aici si sarmul analizei tehnice. Vezi ca se va intampla ceva, un lucru care ar putea influenta lumea financiara intr-un mod radical, dar nu stii niciodata exact ce. Cei ce au citit articolele din TW au fost informati de ceea ce prevedeau ciclurile deja in decembrie 2007.

Multi au ridicat atunci nepasatori din umeri si sunt convins ca multi m-au facut si nebun. Timpul a trecut oamenii au vazut si pagina mea a devenit putin putin mai populara. Sincer sa fiu m-as fi bucurat sa-mi castig restransa popularitate printr-o predictie pozitiva.

N-a fost sa fie, lumea este la pragul falimentului si cred in momentul de fata ca nici nu se mai poate face nimic. Sa urmarim deci data anuntata de mine si de articolul de care vorbesti. Mai mult de atat tot nu putam face.