Bun venit la o pagina socio-economico-politica!

Doua din componentele enuntate, politica si economia nu pot exista una fara de alta."Unde-i economie apare banul, langa ban apare politicul" Horea Mihaltan

Acumularea de cunostinte este primul pas spre orice reusita" Horea Mihaltan

Intelege ceea ce faci! " Horea Mihaltan

Un om interesat poate invata orice." Horea Mihaltan

Un popor cu mentalitate ignoranta va alege politicieni ignoranti, osandindu-se astfel la un trai ignorat" Horea Mihaltan

Mentalitatea este piatra de temelie a societatii" Horea Mihaltan

Nici o societate nu poate fi mai buna decat constructorii ei"
Horea Mihaltan

Lectura este un lucru benefic cu o conditie! Daca intelegi ceea ce citesti". Horea Mihaltan

A invata este o prestatie, a preda este o arta. Sublimul este cand ii faci pe altii sa inteleaga, ceea ce ai invatat." Horea Mihaltan

Oamenii nu-si schimba caracterul, isi schimba doar mastile cu care vor sa-l acopere. Horea Mihaltan

Daca schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile se schimba". Wayne Dyer

Democracy is when the indigent, and not the men of property, are the rulers." - Aristotle





sâmbătă, 24 septembrie 2011

Un mail

Pentru ca imi plac oamenii care vin cu initiative pun aici mailul lui Emanuel Ionut:
Buna,
In luna august Fundatia Mihai Eminescu Trust prin subsemnatul a a depus proiectul ACCES – Autorizare – Contabilitate – Colaborare – Educație – Sustenabilitate  pentru finantare din programul Raiffeisen Comunitati. Proiectul a trecut de selectiile din partea finantatorului si a ajuns in ultima etapa si anume votul publicului. Ca urmare am nevoie  de votul tau  pentru a obtine finantarea.
Daca vei citi proiectul pe site-ul Raiffeisen si are sa iti placa te rog sa ne oferi votul tau  si daca poti trimite acest mail si prietenilor tai m-ai ajuta enorm!
 Procedura de vot este destul de simpla:
 Mai intai trebuie sa intrati pe pagina Raiffeisen Comunitati si sa va creati un cont de utilizator:
pe care sa-l activati din inboxul adresei de email (verificati si in spam) apoi sa selectatiProiecte depuse de ONG-uri si  sa accesati harta proiectelor depuse in toata tara si sa dati click pe judetul Mures unde va aparea lista proiectelor selectate, primul pe lista fiind proiectul ACCES – Autorizare – Contabilitate – Colaborare – Educație – Sustenabilitate (http://raiffeisencomunitati.ro/proiecte/acces-%E2%80%93-autorizare-%E2%80%93-contabilitate-%E2%80%93-colaborare-%E2%80%93-educatie-%E2%80%93-sustenabilitate/). Printr-o simpla bifare in dreptul proiectului urmata de apasarea butonului vot ai sustinut ideea noastra.
Iti multumesc anticipat!:)
Obiectivele proiectului sunt:
1. Cresterea gradului de constientizare a unui numar cat mai mare de reprezentanti ai comunitatii de mestesugari asupra avantajelor pe care le-ar obtine prin autorizarea in forma legala pentru practicarea meseriei lor, accesarea de fonduri de sprijin, promovarea produselor lor, precum si prin folosirea de produse bancare gen internet banking, carduri bancare care le-ar conferi o mai mare mobilitate si i-ar ajuta sa castige timp.

2. Cresterea gradului de deschidere a unui numar cat mai mare de persoane din grupul tinta catre practicarea mestesugurilor lor intr-o forma autorizata in localitatile din Transilvania, pe termen scurt va duce la cresterea nivelului de trai, iar pe termen lung va duce la pastrarea unei identitati culturale si comunitare unice in Europa.

Emanuel Ionut Enache
Va rog sa nu-l lasati pe om in paragina!


5 comentarii:

George spunea...

Am votat proiectul pt. ca este chiar important pentru toata Romania nu doar pentru Transilvania.

Horea spunea...

L-am votat si eu george, mersi pt ajutor. Sper sa fie mai multi care gandesc ca tine si sa ajute. Consider ca fiecare cititor ar putea sa-si piarda 5 minute din viata cu o semnatura.

Anonim spunea...

Un vot si de la mine.
Success!

Horea spunea...

multumim spuky!

originar spunea...

votat si eu :)