Bun venit la o pagina socio-economico-politica!

Doua din componentele enuntate, politica si economia nu pot exista una fara de alta."Unde-i economie apare banul, langa ban apare politicul" Horea Mihaltan

Acumularea de cunostinte este primul pas spre orice reusita" Horea Mihaltan

Intelege ceea ce faci! " Horea Mihaltan

Un om interesat poate invata orice." Horea Mihaltan

Un popor cu mentalitate ignoranta va alege politicieni ignoranti, osandindu-se astfel la un trai ignorat" Horea Mihaltan

Mentalitatea este piatra de temelie a societatii" Horea Mihaltan

Nici o societate nu poate fi mai buna decat constructorii ei"
Horea Mihaltan

Lectura este un lucru benefic cu o conditie! Daca intelegi ceea ce citesti". Horea Mihaltan

A invata este o prestatie, a preda este o arta. Sublimul este cand ii faci pe altii sa inteleaga, ceea ce ai invatat." Horea Mihaltan

Oamenii nu-si schimba caracterul, isi schimba doar mastile cu care vor sa-l acopere. Horea Mihaltan

Daca schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile se schimba". Wayne Dyer

Democracy is when the indigent, and not the men of property, are the rulers." - Aristotle





marți, 25 februarie 2014

Candidati?

Dupa ce Antonescu si-a facut tara harcea-parcea, inconjurat si indemnat de penalii pe care ii ocroteste. Marelui trezit i-a venit o idee nastrusnica. Sa-l scoata la inaintare pe Iohanis, omul pe care i l-a trimis Zeus din Olimp. Din Cotroceni, asa cum i se mai spune Olimpului pe la noi. Un neamt integru, care mai si vorbeste germana, caracterizat de o vointa de fier. The Iron Man coborat acum cateva saptamani din ceruri. Sau nu? A fost Johanis prim-prim-prim-prim vicepresedinte PNL si pana acum? Deci in tot timpul in care Antonescu a facut papara din tara? A fost! Numai ca, atunci, era cu Grivco. Acum ca, nu mai este, Dumnezeu l-a binecuvant si l-a trimis pe pamant. Din moment ce, in Ro. acelasi om, poate fi vopsit in orice culoare, de catre cei care trebuie, atunci cand trebuie. 

Ce ghinion! Pentru plagiatorul pus asa deodata in dificultate. Care, nu putea lupta cu un cutit in mana, importiva cuiva care avea un pistol. Si, atunci, ce sa faca? Si-a cumparat o mitraliera numita Arafat. 

In Ro. ajunge doar sa o ridici in aer, pentru ca lumea din jurul tau sa inlemneasca. Chiar daca mitraliera nu a fost incarcata niciodata. Ceea ce ramane pe retina votacului, prostit, este palgiatorul cu arma in mana. In timp ce, timpanul sau incepe sa vibreze ca o lama de firez lovita cu degetul. Ai auzit ba? Ponta l-a intrebat pe Arafat daca vrea sa candideze la presedintie? Am auzit ba! Fosnetul mitralierii neincarcate, contra fosnetului pe care l-a avut si pistolul neincarcat al lui Anton Treazul. Pe mine, va spuneam ca nu ma intereseaza ceea ce aud in Ro. deloc. Din moment ce, sunt coplesit de ceea ce vad. 

Vad asadar un clan PNL facut bucatele, din moment ce, conducerea oricarei gasti, are suport doar atunci cand isi plateste membrii. Cand zanganitul paralelor se indeparteaza de urechea PNL-istului mafiot din provincie, aceasta incepe sa ameninte. Declarand ca va ramane la guvernare, cu toate ca, omul venit din Olimp a spus cu totul altceva. Si, cu toate ca, ultimul, a fost sustinut cu trup si suflet de catre noul om pro justitie si pro Europa, Antonescu. Ceea ce se intampla este la mintea cocosului, intr-o tara condusa de mafioti. Acestia facand exact ceea ce obisnuiesc mafiotii sa faca, isi disputa teritoriile. Colac peste pupaza a venit Dragnea. Care ofera vasalilor +50% la salarii. Nu-ti vine sa salivezi? Sau, ai salivat poate destul atunci cand te-ai dus la vot?

Europa lui Antonescu si Johanis da bani pe proiecte, in timp ce, Ponta, ii da exclusiv pe limbi. Nu pe limbi vorbite ci, doar pe limbi care stiu sa linga curul cel mai bine. Cele mai tradatoare limbi dintre toate. Fapt pentru care, seful multor "liberali", a devenit in momentul de fata Victor Ponta. Nu ne tragem noi toti din FSN, pana la urma? Plagiatorul stie foarte bine cu cine are de a face, fapt pentru care a inceput sa joace rolul unei curve gingase. A declarat ca va sta cu picioarel stranse, tot timpul, mai multe luni, daca ar fi necesar. Asta numai ca nu-si insele partenerul. Astepatndu-l doar pe el cu picioarele deschise, in orice clipa. Suna bine pentru romanul care le are cu castitatea curvelor?

Curva mai putin gingasa, din clanul PSD, este TATA SOCRU. Curva batrana, deja in menopauza. Care, a declarat ceva de genul: proiectul, intelegerea cu UDMR, pestele ( nota subs) mai sta si azi in picioare. Care proiect? Care intelegere? Acelea care nu exista? Negate tot timpul de celebrul clan al lui Iliescu. De ce i-a dat Ponta salariu lui Frunda, pentru o munca inventata? Din banii tai! Crezi ca asa degeaba? Iata asadar scuipaturile in forma unor flegme, galbene, imense, pe care ti le-am prezis. Pentru tara si popor! Produse de glandele mafiote, dupa fiecare sedinta de clan bruiata. Cu atatia tradatori cum sa nu bruiezi o sedinta? Si cum sa nu interzici iesirea din sala? La usa careia ar putea sta cineva, cu un carnat mult mai mare decat cel promis de "sedintari". Vei mai vedea multe in timpul agoniei acestui muc urias. Stay tuned!

Pe langa muci si felgme au mai existat in ultimul timp si alte stresuri marunte. Precum, "xeroxul de Duminica" si un accident vascular. Dar, aceste incidente dispar repede in spatele perdelelor de scuipat. Cel mai penibil a fost episodul prin care un plagiator, a dat afara o plagiatoare, pentru plagiat. In rest, ptiu mai jurlnaisti! Ati bagat-o pe Mariana in spital. Cu acelasi diagnostic pe care l-a avut si Ciomu. Pus de  profesor universitar, doctor, docent, docent, doctor, profesor, dr. dr. dr. Pop, oftamolog de renume local. Sa speram ca Mariana nu se va apuca de taiat pu....... nti intre popoare, dupa un asemenea diagnostic. Din moment ce, recomandarea medicilor a fost sa stea acasa in liniste. Poporul trebuie sa fie nelinistit! Ca sa poata sari la gatul celora care ii imbolnavesc pe "politicieni". Jurnalisti romani! Cei cativa care ati mai ramas. Terminati o data cu investigatiile. Nu vedeti ca sunteti mai rai decat o pandemie? Diagnosticul graieste de la sine! Accident cerebrovascular minor. Deci mult prea mic pentru a putea fi constat si pentru a o impiedeca pe Mariana sa mai fie ministru. In cazul in care baronii PNL vor fi surzi la limba germana. Dar, destul de mare ca sa-i tina pe jurnalisti la distanta. Cum s-ar uita poporul asta educat la un jurnalist? Care ar indrazni sa bata la usa cu intrebari, puse unor bonavi de cancer, de Parkinson, si de acidente cerebrale. Trebuie sa recunosc! Aceasta ultima bascalie este geniala. Pentru ca ii va tine la distanta chiar si pe cei care intelg ca au fost bascaliti.

Niciun comentariu: