Folosind formula de mai jos, pe care am invatat-o de la FED, am reusit sa calculez un PIB romanesc de 20%. Incluzand in formula si banii rezultati din traficul de droguri si de curve. Conform modelului spaniol.
Curvasaria politica, eu ii spun mafiota, este totusi prea mare ca sa incapa in calculul de mai sus. Cauza pentru care am fost obligat s-o adaug mental, aceluiasi PIB. Cifrele au devenit imediat mai bune. Dar, au reusit sa infloreasca, cu adevarat, dupa ce Liviu Voinea a mai adaugat un procent intreg la tot ceea ce misca. Rezultat din facilitatile pe care le va face guvernul celor indatorati. Cu salarii mai mici de 1600 de lei.
Ar fi de prisos sa repet tot ceea ce s-a spus in legatura cu aceasta masura. Trebuind sa notez totusi afirmatiile premierului. Citez cu aproximatie: Aceasta masura va contribui la stabilitatea, dar, si la cresterea economica a Romaniei. Pentru ca stimuleaza consumul, punct. Acelasi lucru ni l-a "esplicat" si L. Voinea.
Dar daca nu va contribui cu nimic, la economia de nimic? Nu-i tot nimic! Va contribui la obtinerea a mai multor voturi. Din moment ce motorul economiei fiecarui clan, are aceeiasi marca: VOTUL. Ai vrut sa citesti VOLVO, ha? Fara vot economia clanurilor se ineaca, si, prin aceasta, se ineaca si sansa votacului de-a savura nimicul. Sa mai afirme cineva ca guvernul actual nu se preocupa de economie, in modul cel mai profesionist. Luand de la cei care si-au vazut, si isi vad de treaba, dar, dand acelora care s-au dovedit a fi iresponsabili. Unor oameni care nu vor scapa oricum de corvoada pe care si-au luat-o nesiliti de nimeni in spate.
Dar, in Ro, "profesionistul" este pretutindeni un profesionist "politic". Pentru ca, fara stampila "politicului", in aceasta tara nu ai nicio o sansa. Nici macar intr-un spital, in postura de medic. Oricum, cei care au gestionat accidentul aviatic, sunt asi in politica. Mult mai putin in domeniul in care au fost angajati. Ca sa ia salarii barosane de la rudele mortilor. Se pare ca, studenta decedata a trait 5 ore dupa acident. Dar, asta este doar vina celorlalti accidentati, care nu i-au dat cu parul in cap la timp. Toti ceilalti implicati, numiti politic, si-au facut treaba impecabil, inclusiv tovarasul Opris.
Fapt pentru care presedintele jucator il tine de chiloti cu dintii. Are dreptate Turcescu, reprezentant de marca al presei impartiale. Opris si ai lui se ocupa de telefoane. Si, daca mureau toti 7, tot Opris si banda lui erau de vina? Logica este magistrala! Mortii nu mai dau telefoane.
Cand te ocupi de telefoane nu te ocupi de avioane. Asa spune codul politic, mafiot. Asta cu toate ca legea spune cu totul altceva. Dar, legea nu este pentru specialistii politici. Fapt pentru care fiecare roman, indiferent de domeniul in care lucreaza, da din maini si si din picioare ca sa ajunga in cercul oamenilor care isi permit sa-si bage "sula in coaste". In orice! Inclusiv in legi.
Scufundat in stabilitatea care urmeaza, inconjurata de crestere economica, ascute-ti unghiile pentru europarlamentare. Mai apoi pentru prezidentiale. Este imposibil sa nu gasesti niste oameni pe care sa-i poti vota cu tot sufletul. Mai ales acum cand avem si "partide noi". Faptul ca oamenii sunt aceeiasi, tine doar de fisa postului. Si de obiceiul romanului. In filmuletul care urmeaza iti prezint niste exemplare care ar putea sa-ti fie pe plac. Primul este chiar jurist. Omul potrivit la locul potrivit. Care creaza traiul potrivit, pentru poporul potrivit. Ai vazut cu cata suplete rosteste acest om al legii cuvantul VOLVO, pardon VOT?
6 comentarii:
Horea draga, de ce scade euroiul? Dududie economia si noi nu o vedem??
Nu-ti bate tu capul cu euronul! Singurul lucru pe care trebuie sa-l intelegi este ca: totul e bine. E da bine, cum ar spune Oprescu. L-am citat ca sa nu vorbesc prostii.
daca in biblie s-ar scrie despre aparitia unui mesia pe plaiurile mioritice, textul ar suna cam asa: va fi urat si injurat de toata lumea, pentru ca poporul de saraci si idioti ce era invatat cu furatul isi alegea mereu niste hoti sa-l conduca. iar hotii, ajunsi la putere faceau totul sa scape de cel ce incepuse sa-i bage la puscarie, asmutind si mai mult masele de prosti sa-l injure. atunci sa stiti dragilor, ca v-am trimis pe fiul meu sa va scape de prostie si sa scoata hotia din voi!
;)
@anonim
" Aşadar, Ministerul Finanţelor, care nu poate vinde direct valută pe piaţă pentru a face rost de lei, ci trebuie să o schimbe cu BNR, îşi propusese să arunce sume mari în economie prin plăţi în avans.
BNR a cumpărat valuta şi a făcut implicit emisiune monetară, mărind iniţial lichiditatea de pe piaţă. Apoi s-a gândit s-o absoarbă la loc. Şi cum nu avea titluri de stat pentru a le vinde şi a face reverse repo şi nici nu mai voia să mai lase un exces atât de mare de lei ca în ultima parte din 2013, a decis să vândă pe piaţă valuta pe care i-o vânduseră Finanţele. „Momentul trebuie bine ales pentru că dacă trebuie să vinzi câteva miliarde de euro perturbi până la urmă piaţa monetară şi piaţa valutară pentru că aceste sume trebuie înghiţite de piaţă.“
http://www.zf.ro/banci-si-asigurari/isarescu-vanzarile-mari-de-valuta-ale-trezoreriei-statului-au-intarit-leul-12022614
http://www.youtube.com/watch?v=f2MUwN_d07o
Nastratin, sunt de acord cu Tutea privind majoritatea afirmatiilor pe care le face, dar, sunt si lucruri pe cae eu le vad total diferi. Faptul ca a fost foarte religios il priveste, nu e treaba mea. Mi se pare totusi bizar cand il vad ca leaga absolut tot de Dumnezeu.
In ceea ce priveste Suedia pare chiar foarte dezinformat. Palme nu a fost impuscat din cauza pe care o descrie el. Nici azi nu stie nimeni exact de ce si de cine a fost impuscat.
In ceea ce priveste socialdemocratia suedeza, ea a fost si va fi bine mersi in vecii vecilor. Din moment ce este legata de insasi istoria Suediei moderne. Un lucru pe care nu l-a neagat niciodata niemni. Nici macar cineva din opozitie.
In sondaje, partidele oscileaza pretutindeni, venind si plecand de la putere in orice stat cu adevarat democratic. De aici si pana la afirmatia pe care o face Tutea, calea este totusi foarte lunga.
Se pare ca nu-si cunostea nici poporul prea bine, din moment ce afirma ca nimeni nu a votat cu imbecilii care ne conduc si azi. Fiind un om foarte deschis la minte accepta totusi pana la urma argumentele care i se aduc.
Daca ar fi mai multi ca el, si chiar ca omul din ultimul meu articol, Romania ar fi o alta tara.
Trimiteți un comentariu