Bun venit la o pagina socio-economico-politica!

Doua din componentele enuntate, politica si economia nu pot exista una fara de alta."Unde-i economie apare banul, langa ban apare politicul" Horea Mihaltan

Acumularea de cunostinte este primul pas spre orice reusita" Horea Mihaltan

Intelege ceea ce faci! " Horea Mihaltan

Un om interesat poate invata orice." Horea Mihaltan

Un popor cu mentalitate ignoranta va alege politicieni ignoranti, osandindu-se astfel la un trai ignorat" Horea Mihaltan

Mentalitatea este piatra de temelie a societatii" Horea Mihaltan

Nici o societate nu poate fi mai buna decat constructorii ei"
Horea Mihaltan

Lectura este un lucru benefic cu o conditie! Daca intelegi ceea ce citesti". Horea Mihaltan

A invata este o prestatie, a preda este o arta. Sublimul este cand ii faci pe altii sa inteleaga, ceea ce ai invatat." Horea Mihaltan

Oamenii nu-si schimba caracterul, isi schimba doar mastile cu care vor sa-l acopere. Horea Mihaltan

Daca schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile se schimba". Wayne Dyer

Democracy is when the indigent, and not the men of property, are the rulers." - Aristotle





joi, 4 iunie 2009

A inceput redresarea "in forma de imobile"

Bancile au inceput sa scoata la vanzare, pe Internet, casele, terenurile, magazinele, depozitele si chiar cluburile de noapte, aflate in executare silita.

http://vanzari.leumi.ro/

Stirirea de mai sus,este confirmata de adresa afisata.Cei cu ochii deschisi vor putea observa anunturi similare lipite pe usile sau geamurile bancilor!Bucuria"de abia incepe!A scoate la vanzare,chiar la preturi mai mici decat cele facute de evaluatori este una,a vinde va fi insa cu totul altceva.In afara de Dacia,o intreprindere nisa,situata excelent din punct de vedere al concurentei,in Romania nu prea misca nimic!

Pana si la Dacia,grosul profiturilor facute,sunt pentru buzunarele frantuzesti,compania putand totusi sa asigure locuri de munca,atat de necesare in Romania!
In timp ce popoarele UE sunt de mult servite cu produse mai ieftine pe toate fronturile,romanul este in continuare servit cu inflatie!Grija inplinirii acestui ideal o are si patronul autohton cu mintea in forma de V.Acesta din urma nu va lasa din pret,mai bine se impusca!

500% profit trebuie sa iasa,recesiunea s-o ia dracu, este mentala, pentru ca asa ne-a spus si dl presedinte,precum si fostul ministru al finantelor dl Vosganian.Afirmatiile de mai sus arata clar o realiate trista si anume ca romanul scoate tot mai multi bani din buzunar,doar pentru traiul de toate zilele.De unde atunci bani pentru casele mai ieftine?Raspunsul il vei gasi cu siguranta la cei ce au marit"salariile profesorilor cu 50%.

Ingrijorator este faptul ca nici aceste preturi, numuite mai mici, nu prea duc la tranzactii!Se pare ca nivelul de cerere se afla la cu totul alte preturi si nu la cele afisate de banci si intreprizatori imobiliari.Bubuitura" va venii atunci cand se vor face primele tranzactii reale,mai multe la numar,pretul lor fiind acela pe care piata il va putea accepta la momentul dat.Aceste preturi,vor fi in opinia subsemnatului,cu mult sub preturile afisate actualmente de banci si intreprinzatori.

Observa!!!!Caderea reala a pretului imobiliarelor nu a fost de 50% asa cum se scrie in presa si cum afirma intreprinzatorii!Nu uita salariul tau este platit in continuare in lei!
Scaderea reala a preturilor,o obtii prin substargerea procentelor depercierii leului fata de euro, din procentele deprecierii preturilor la imobilele scoase pe piata!!!!!!!

Inaintea crizei un euro costa 3,20,azi costa 4,20 o apreciere substantiala!!!!!!!!

O stire venita de la biroul national de statistica,arunca cativa stropi de apa,peste focul cresterii economice trambitate de experti"Voi lasa stirea fara comentarii,va veti descurca si singuri!!!

http://www.cotidianul.ro/economia_se_adanceste_in_recesiune-86912.html

Cateva cuvinte acum despre burse,intr-un filmulet cu mici probleme de sincronizare,dar descifrabil"!

http://www.youtube.com/watch?v=355QMIZ9RYk

Un comentariu:

Anonim spunea...

ce este cel mai trist este ca, de la un moment dat, vom trai cu totii mai rau, ca rezultat cumulat direct al deciziilor eronoate adoptate in prezent.

arbitrariul deciziilor manelistilor care ne conduc, de la cel mai mic patron pana la dl boc, vor scadea nivelul de trai si vor scadea predictibilitatea mediului de afaceri romanesc.

preturile imobiliarelor = nivelul de trai intr-o comunitate. sa vedeti preturi de tranzactie de acum incolo!