Bun venit la o pagina socio-economico-politica!

Doua din componentele enuntate, politica si economia nu pot exista una fara de alta."Unde-i economie apare banul, langa ban apare politicul" Horea Mihaltan

Acumularea de cunostinte este primul pas spre orice reusita" Horea Mihaltan

Intelege ceea ce faci! " Horea Mihaltan

Un om interesat poate invata orice." Horea Mihaltan

Un popor cu mentalitate ignoranta va alege politicieni ignoranti, osandindu-se astfel la un trai ignorat" Horea Mihaltan

Mentalitatea este piatra de temelie a societatii" Horea Mihaltan

Nici o societate nu poate fi mai buna decat constructorii ei"
Horea Mihaltan

Lectura este un lucru benefic cu o conditie! Daca intelegi ceea ce citesti". Horea Mihaltan

A invata este o prestatie, a preda este o arta. Sublimul este cand ii faci pe altii sa inteleaga, ceea ce ai invatat." Horea Mihaltan

Oamenii nu-si schimba caracterul, isi schimba doar mastile cu care vor sa-l acopere. Horea Mihaltan

Daca schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile se schimba". Wayne Dyer

Democracy is when the indigent, and not the men of property, are the rulers." - Aristotle





miercuri, 31 ianuarie 2018

Se ufilesc "lalelele"?

Monedele crypto fac toate parte din acelasi grup de instrumente tranzactionabile. Cand "damblaua" loveste o moneda, le loveste pe toate, asa cum se vede in tabelul alaturat. 

BTC sufera si suferinta "sefului suprem al monedelor electronice" a inceput, imediat dupa postarea mea din 14 decembrie, la care am facut referire intr-o alta postare, mai recenta: Bitcoin 100 000$ sau 150$? 

De atunci, valoare monedei a ajuns si in jurul nivelului de 9000$, de la maximul de aproape 20 000$.

Pe cei interesati de nivele de cerere ii rog sa revada postarea cu titlul de mai sus. De la acele nivelele,  marcate pe grafic, ar trebui sa asistam la reveniri de pret destul de consistente, pentru ca nimic pe burse nu se face praf dintr-o data. 

Pentru ca, unii stiu pur si simplu, sa faca profit din orice. 95% dintre cei care fac afaceri bursiere pierd, de obicei, ceilalti 5% castiga.  

Analiza mea din 29 decembrie 2017 vorbea doar de BTC. Faptul ca se vor aprecia si celalte monede, concomitent, este un lucru normal. Parerea mea despre soarta pretului monedelor crypto ati aflat-o din postarea despre care am facut vorbire dar, la ceea ce am spus atunci, as mai adauga:

Lalelele n-au disparut din Olanda dupa isteria din secolul 17, deci nu cred ca vor dispare nici monedele crypto. Convingerea mea este ca ele vor exista, dar ca vor fi tranzactionate la preturi "mai apropiate de pamant." Poate cu timpul, vom avea doar o singura moneda digitala? Acest lucru este deocamdata incert!

Un comentariu:

Anonim spunea...

A luat modelul de la Trump doar ca leul nu e dolar si in SUA e alt ministru al muncii :) Mai sunt mici diferente la impozite, taxe , etc dar in rest e clar ca SUA e modelul :) Devalorizam leul si crestem peste China :) Make Romania tiger again !