Bun venit la o pagina socio-economico-politica!

Doua din componentele enuntate, politica si economia nu pot exista una fara de alta."Unde-i economie apare banul, langa ban apare politicul" Horea Mihaltan

Acumularea de cunostinte este primul pas spre orice reusita" Horea Mihaltan

Intelege ceea ce faci! " Horea Mihaltan

Un om interesat poate invata orice." Horea Mihaltan

Un popor cu mentalitate ignoranta va alege politicieni ignoranti, osandindu-se astfel la un trai ignorat" Horea Mihaltan

Mentalitatea este piatra de temelie a societatii" Horea Mihaltan

Nici o societate nu poate fi mai buna decat constructorii ei"
Horea Mihaltan

Lectura este un lucru benefic cu o conditie! Daca intelegi ceea ce citesti". Horea Mihaltan

A invata este o prestatie, a preda este o arta. Sublimul este cand ii faci pe altii sa inteleaga, ceea ce ai invatat." Horea Mihaltan

Oamenii nu-si schimba caracterul, isi schimba doar mastile cu care vor sa-l acopere. Horea Mihaltan

Daca schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile se schimba". Wayne Dyer

Democracy is when the indigent, and not the men of property, are the rulers." - Aristotle





vineri, 20 aprilie 2018

Republica "Nationalsozialismus" Romania lovita de conspiratori

La Antena 3 a aparut Dragnea, hartuit de statul paralel. La alte televiziuni nu se duce pentru ca realitatea si adevarul absolut sunt servite, zi de zi, numai la televiziunea celui mai cinstit cetatean al Romaniei, D. Voiculescu.



Nu voi comenta aberatiile invitatului lui Gadea, pentru ca le consider o insulta, chiar si pentru un om nescolit, dar cu facultatile mintale in regula. Doresc sa revin, pur si simplu, doar la o opinie pe care am avut-o cu privire la evolutia politicii romanesti, in anii care urmeaza. 

Citind declaratiile lui L. Dragnea trebuie sa recunosc ca devin tot mai sceptic fata de ceea ce am spus despre PSD: 

"Partidul se va rupe si din cenusa lui se va naste un partid social democratic autetntic."

In momentul de fata parem a fi mai aproape de un partid fascist decat de orice altceva!

Liviu Dragnea a testat la A3 nivelul absurdului pe care sunt in stare sa-l tolereze sustinatorii sai si nu numai. 

Liderul PSD a explicat, ca in timp ce el vorbeste despre autostrazi si despre salarii cu V. Dancila, lumea conspira impotriva economiei romanesti. 

Dragnea ne-a prezentat in premiera mondiala o noua teorie a inflatiei, a salarizarilor, a modului in care functioneaza o economia de piata si, in acelasi timp, ne-a facut cunostinta cu dusamanii de clasa al acesteia: Firmele cu capital strain, nu cele israeliene, desigur, BNR, Johannis, opoztia etc.

Parca il vad pe Liviu mangaindu-si hamsterul dupa emisiune si adresandui-se lui Gadea; Ba, oare au inghitit ce le-am spus? Ca sa le pregatim ceva si mai aberant si mai tampit pentru emisiunea urmatoare. Cititi si trageti concluziile pe care le puteti privind aceasta propaganda. Este tipica unei dictaturi in formare. Nici Stalin nu credea in coincidente. Niciun un lucru prost facut, nicio eroare, nu erau intamplatoare. 

Nu sunt deci intamplatoare nici in Romania! Cineva ne sapa pentru ca doreste sa faca rau tarii, dar mai ales guvernului care a dus tara in cele mai selecte cluburi din lume, punand-o pe primele locuri in clasamentul reusitelor; la infrastructura, in invatatamant, in sistemul de sanatate, privind nivelul de trai. Pilonii de baza al oricarei societati.

Sa fie clar deci pentru toata lumea! Justitia este de porc, trebuie modificata. In rest, avem autostrazi, dar nu le vedem, invatamantul este aproape de perfectiune, dar nu-l simtim, sistemul de sanatate functioneaza impecabil, fara sa ne dam seama, nivelul de trai este in explozie dar trece neobservat. Toate acestea au singura cauza! Dusmanul de clasa, dusmanul acestui guvern foarte performant ne-a luat mintile, auzul si vederea. Sa nu credeti ca e vorba de-o coincidenta!!!

Niciun comentariu: