Bun venit la o pagina socio-economico-politica!

Doua din componentele enuntate, politica si economia, nu pot exista una fara de alta."Unde-i economie apare banul, langa ban apare politicul" Horea Mihaltan

Acumularea de cunostinte este primul pas spre orice reusita" Horea Mihaltan

Intelege ceea ce faci si ceea ce spui!" Horea Mihaltan

Un om interesat poate invata orice" Horea Mihaltan

Un popor cu mentalitate ignoranta va alege politicieni ignoranti, osandindu-se astfel la un trai ignorat" Horea Mihaltan

Mentalitatea este drumul invizibil parcurs de om spre societatea in care traieste" Horea Mihaltan

Nici o societate nu poate fi mai buna decat constructorii ei"
Horea Mihaltan

Cititul este un lucru benefic cu o conditie! Daca intelegi ceea ce citesti". Horea Mihaltan

A invata este o prestatie, a preda este o arta. Sublimul este cand ii faci pe altii sa inteleaga, ceea ce ai invatat." Horea Mihaltan

Daca iti schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile se schimba". Wayne Dyer

Democracy is when the indigent, and not the men of property, are the rulers." - Aristotle

joi, 10 februarie 2011

Republica mafiota RomaniaAtrag asadar inca o data atentia: Nu confunda analizele de durata scurta cu cele de durata mai lunga facute pe grafice saptamanele! Observa! De cand a fost facut filmul, azi dimineata, dolarul s-a mai apreciat binisor fata de yen.

Observa de asemenea! In partea filmului cu yenul s-a strecurat o pauza nedorita fara voce si fara imagine de cateva secunde bune. Eu imi cer scuze rugandu-te sa ai rabdarea necesara pentru a putea sa urmaresti filmul in continuare. Din fericire din filmul proriuzis nu lipseste nimic.

3 comentarii:

horia spunea...

Buna ziua,

Am inceput sa urmaresc de ceva vreme articolele dvs.

Am o rugaminte, in masura in care acest lucru e posibil - sa publicati filmele si pe trilulilu.ro, intrucat poate sunt persoane care nu au acces la youtube.

Multumesc pt intelegere,
Horia

mike spunea...

multumesc pentru raspuns , eu am avut impresia ca deprecierea va avea loc cat de curand , nu am luat in vedere notiunea de timp , totusi , pentru completare , horea , crezi ca poate cineva oferi in cazul unei prognoze de genul celei facute de tine si un interval de timp si daca da , cu ce aproximare ?

Horea spunea...

In caz ca scenariul meu este corect cca. 3 luni. Uita-te la filmul expus chiar acum cu euro. Vei vedea diferenta intre miscarile de durata lunga si cele de durata scurta.