Bun venit la o pagina socio-economico-politica!

Doua din componentele enuntate, politica si economia nu pot exista una fara de alta."Unde-i economie apare banul, langa ban apare politicul" Horea Mihaltan

Acumularea de cunostinte este primul pas spre orice reusita" Horea Mihaltan

Intelege ceea ce faci! " Horea Mihaltan

Un om interesat poate invata orice." Horea Mihaltan

Un popor cu mentalitate ignoranta va alege politicieni ignoranti, osandindu-se astfel la un trai ignorat" Horea Mihaltan

Mentalitatea este piatra de temelie a societatii" Horea Mihaltan

Nici o societate nu poate fi mai buna decat constructorii ei"
Horea Mihaltan

Lectura este un lucru benefic cu o conditie! Daca intelegi ceea ce citesti". Horea Mihaltan

A invata este o prestatie, a preda este o arta. Sublimul este cand ii faci pe altii sa inteleaga, ceea ce ai invatat." Horea Mihaltan

Oamenii nu-si schimba caracterul, isi schimba doar mastile cu care vor sa-l acopere. Horea Mihaltan

Daca schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile se schimba". Wayne Dyer

Democracy is when the indigent, and not the men of property, are the rulers." - Aristotle





miercuri, 7 iulie 2010

Sp 500

Am pornit-o in sus conforma asteptarilor, vezi graficul afisat! Miscarea se va face probabil in doua faze si va dura probabil pana in data de 11.Cu privire la aceasta data voi reveni in cazul in care rolul ei se va schimba. In momentul de fata o vad ca fiind data maximei. Este posibil totusi ca ea sa se transforme in data unei minime. Voi incerca sa fiu mai explicit in caz ca acest lucru se va intampla. Imaginea graieste deocamdata de la sine alte comentarii nefiind necesare in aceasta faza.

2 comentarii:

Flavian spunea...

Cateva coincidente apropo la data de 11 iulie: O zi ca oricare alta

Horea spunea...

Frate, in legatura cu un posibil razboi eu mi-am exprimat temerile de acum doi ani. Recunosc ca am gresit atunci cand spuneam ca Bush il va porni. Situatia de azi nu este insa prea diferita de cea de atunci.

O mica diferenta este criza constientizata de populatie si atat. In momentul de fata mai avem si un paradox, o cauza buna de obicei pentru intamplari de orice fel in aceasta lume intoarsa pe dos.

Avem un laureat al premiului Nobel pentru pace! In lumea intoarsa pe dos al paradoxurilor, de ce nu ar putea da acest om drumul unui razboi?

Nu stiu daca ati vazut interviul cu FIDEL CASTRO? Vulpoiul stie dupa parerea mea ce spune si situatia economica a lumii nu-l contrazice de loc. Poate va fi Izraelul cel care va lovi, nimic in Israele nu se face insa fara voia licuriciului. Lovirea Iranului insemna insa in opinia mea inceputul celui de al treilea razboi mondial!!