Bun venit la o pagina socio-economico-politica!

Doua din componentele enuntate, politica si economia nu pot exista una fara de alta."Unde-i economie apare banul, langa ban apare politicul" Horea Mihaltan

Acumularea de cunostinte este primul pas spre orice reusita" Horea Mihaltan

Intelege ceea ce faci! " Horea Mihaltan

Un om interesat poate invata orice." Horea Mihaltan

Un popor cu mentalitate ignoranta va alege politicieni ignoranti, osandindu-se astfel la un trai ignorat" Horea Mihaltan

Mentalitatea este piatra de temelie a societatii" Horea Mihaltan

Nici o societate nu poate fi mai buna decat constructorii ei"
Horea Mihaltan

Lectura este un lucru benefic cu o conditie! Daca intelegi ceea ce citesti". Horea Mihaltan

A invata este o prestatie, a preda este o arta. Sublimul este cand ii faci pe altii sa inteleaga, ceea ce ai invatat." Horea Mihaltan

Oamenii nu-si schimba caracterul, isi schimba doar mastile cu care vor sa-l acopere. Horea Mihaltan

Daca schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile se schimba". Wayne Dyer

Democracy is when the indigent, and not the men of property, are the rulers." - Aristotle





joi, 25 februarie 2021

Timing

Spuneam pe fb ca data de 12 februarie este una importanta pentru indicele Dow. Si a fost! La acea data DJ a format un inside day. Ce insemneaza acest lucru? Insemneaza ca lumanarea formata la acea data a ramas cuprinsa in perimetrul celei precedente. A urmat o manevra a pietei, in ambele directii, prin care maximul si minimul inside day-ului format au fost depasite, pentru ca sa fie si mai multa deruta. 

Dupa aceea a urmat o cadere care a lovit suportul marcat cu linie albastra. Am pus o sageata sub lumanarea acelei zile. Dupa ce a lovit suportul DJ a explodat din nou. Ieri, dar azi a inceput sa cada.

Scenariul descris de mine, in postarea precedenta, si-a modificat deocamdata doar timingul, pentru a deschide drumul indicelui Dow spre nivelul 32 000. Un lucru pe care l-am specificat ieri in raspunsul dat lui Ursu. 

Linia rosie, la care am facut o referire scurta in postarea precedenta, reprezinta ultima dar si cea mai puternica rezistenta pentru aprecierea care a inceput anul trecut. Din aceasta cauza ar trebui sa fie in stare sa opreasca mania cumpararilor.

Eu zic sa luam analizele cu tariata la aceste nivele ametitoare si sa ascultam in fiecare zi "glasul" graficelor. In momentul de fata scenariul desenat ( vezi directia liniutelor albastre) mi se pare mai probabil decat unul in care am putea avea deja un top. Data pe care va trebui sa o urmarim cu atentie este cea de 2 martie!


Niciun comentariu: