Bun venit la o pagina socio-economico-politica!

Doua din componentele enuntate, politica si economia nu pot exista una fara de alta."Unde-i economie apare banul, langa ban apare politicul" Horea Mihaltan

Acumularea de cunostinte este primul pas spre orice reusita" Horea Mihaltan

Intelege ceea ce faci! " Horea Mihaltan

Un om interesat poate invata orice." Horea Mihaltan

Un popor cu mentalitate ignoranta va alege politicieni ignoranti, osandindu-se astfel la un trai ignorat" Horea Mihaltan

Mentalitatea este piatra de temelie a societatii" Horea Mihaltan

Nici o societate nu poate fi mai buna decat constructorii ei"
Horea Mihaltan

Lectura este un lucru benefic cu o conditie! Daca intelegi ceea ce citesti". Horea Mihaltan

A invata este o prestatie, a preda este o arta. Sublimul este cand ii faci pe altii sa inteleaga, ceea ce ai invatat." Horea Mihaltan

Oamenii nu-si schimba caracterul, isi schimba doar mastile cu care vor sa-l acopere. Horea Mihaltan

Daca schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile se schimba". Wayne Dyer

Democracy is when the indigent, and not the men of property, are the rulers." - Aristotle





miercuri, 14 aprilie 2010

Ne revenim spre faliment

Nu vreau sa umplu pagini doar de dragul de a scrie. Mi-e rusine de porcaria si morcirla asta pe care au creat-o politicienii si asa zisii oameni de afaceri, grasuti si fara gat.

In alte tari numele real al acestor gasti ar fi gasca de hoti. La noi hotia este afacere in timp ce minciuna si incompetenta se numesc politica. L-am vazut ieri la televizor pe dl. Logic, care isi exclama fara nici o logica increderea in justie. Domania sa, om de casta si de "afaceri", dar cu mari probleme de formulare a unei fraze corecte in limba materna, explica cum trebuie sa fie lasati "oamenii de faceri" la vatra ca sa poata lucra.

Nu am nici un dubui asupra faptului ca dl. Logic e plin de doctorate. Dupa aceasta scena cu Logic si stirea despre falimentul primariilor, este "logic" sa-mi declar inca odata increderea in relansarea creditarilor. Aici "oamenii de afaceri" lucreaza nu gluma. Nu au nici macar timp sa stea la racoare.

2 comentarii:

AristotelCostel spunea...

... unde mai pui ca... primariile n-au dezvoltat nimic... acei bani sunt donati pe fire de iarba, flocirele, fantanute, site-uri fara linguri :) locig, nu?

Consiliile au aprobat contractarea unor credite pe jde'mii de ani asa ca cererea de credite va fi mai slaba o perioada de timp. Chiar ma intrebam ce-i mai mana pe grasani in luptele electorale ca sacii's sparti si goi.

Locig e om de afacere imobilistică. El ieie banu', banca ieie găureaua, fazanii... ie pe câmp, da' măcar ne râdem.

O fază fani se-ntâmplă la Iaşi. Un anume Dascălu primeşte tarla centrală moca de la Primărie, ofertează metri pătraţi de lucs la preţ de Şto-holm, vine criza şi-l ia dracu', iar primaru' cere consiliului local contractarea unui credit pentru dezvoltările securistului. Oamenii ăştia sunt liberi şi dau interviuri... seara la postul local. :)

Aici nu ne mai râdem... mă râd singur.

dragon spunea...

Eu personal nu mai am energie sa ma enervez... deja am irosit prea mult si asa pe asta...
Din pacate si la primari ii realeg oamenii pe aia care au pus multe floricele prin oras (de ex. prin firma nevestelor lor).. desi ceilalti nici atat nu fac.. trist .. ce sa mai zici.