Bun venit la o pagina socio-economico-politica!

Doua din componentele enuntate, politica si economia, nu pot exista una fara de alta."Unde-i economie apare banul, langa ban apare politicul" Horea Mihaltan

Acumularea de cunostinte este primul pas spre orice reusita" Horea Mihaltan

Intelege ceea ce faci si ceea ce spui!" Horea Mihaltan

Un om interesat poate invata orice" Horea Mihaltan

Un popor cu mentalitate ignoranta va alege politicieni ignoranti, osandindu-se astfel la un trai ignorat" Horea Mihaltan

Mentalitatea este drumul invizibil parcurs de om spre societatea in care traieste" Horea Mihaltan

Nici o societate nu poate fi mai buna decat constructorii ei"
Horea Mihaltan

Cititul este un lucru benefic cu o conditie! Daca intelegi ceea ce citesti". Horea Mihaltan

A invata este o prestatie, a preda este o arta. Sublimul este cand ii faci pe altii sa inteleaga, ceea ce ai invatat." Horea Mihaltan

Daca iti schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile se schimba". Wayne Dyer

Democracy is when the indigent, and not the men of property, are the rulers." - Aristotle

miercuri, 2 noiembrie 2011

Oameni si tari de rangul 1


Te mai miri de ce Severin nu vroia sa plece de acolo nici impuscat? Sincer am ramas si eu perplex. Nu am vazut asa ceva in Scandinavia niciodata. Ne indreptam fara doar sau poate catre dictatura.

Daca filmul nu ajunge iata inca o mostra de democratie "genuina" la nivel "inalt"(sursa gandul):

Oficialii francezi au fost foarte clari că lui Papandreou i se va spune că Grecia trebuie să-şi respecte angajamentele, asumate prin înţelegerea de săptămâna trecută, indiferent de rezultatul referendumului.

Sarkozy, furios din cauza referendumului, vrea ca Grecia să aprobe, în guvern şi Parlament, cât mai curând posibil acordul de săptămâna trecută, pentru a trece la implmentarea măsurilor convenite.Liderii euro vor exercita, probabil, presiuni asupra Greciei şi în privinţa momentului şi a întrebării care va fi prezentată grecilor la referendum.

Franţa nu vrea ca referendumul să fie programat peste o perioadă prea lungă şi ar prefera ca întrebarea adresată grecilor să nu fie legată de măsurile de austeritate, ci de apartenţa la zona euro.

Am impresia ca nu inteleg ceva! Ma poate ajuta cineva? Cine face referendum Grecia sau Franta? Sau poate pana la urma e totuna.

Niciun comentariu: