Bun venit la o pagina socio-economico-politica!

Doua din componentele enuntate, politica si economia nu pot exista una fara de alta."Unde-i economie apare banul, langa ban apare politicul" Horea Mihaltan

Acumularea de cunostinte este primul pas spre orice reusita" Horea Mihaltan

Intelege ceea ce faci! " Horea Mihaltan

Un om interesat poate invata orice." Horea Mihaltan

Un popor cu mentalitate ignoranta va alege politicieni ignoranti, osandindu-se astfel la un trai ignorat" Horea Mihaltan

Mentalitatea este piatra de temelie a societatii" Horea Mihaltan

Nici o societate nu poate fi mai buna decat constructorii ei"
Horea Mihaltan

Lectura este un lucru benefic cu o conditie! Daca intelegi ceea ce citesti". Horea Mihaltan

A invata este o prestatie, a preda este o arta. Sublimul este cand ii faci pe altii sa inteleaga, ceea ce ai invatat." Horea Mihaltan

Oamenii nu-si schimba caracterul, isi schimba doar mastile cu care vor sa-l acopere. Horea Mihaltan

Daca schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile se schimba". Wayne Dyer

Democracy is when the indigent, and not the men of property, are the rulers." - Aristotle





vineri, 10 aprilie 2020

"PUNCTUL DE COTITURA AL OMENIRII"


4 comentarii:

Dan spunea...

Bine ai revenit!
Cum crezi ca se va inchide gap-ul de la prima cadere cind a inceput tavalugul si in cit timp aprox.?
Ar fi o varianta plauzibile sa faca aceasta inchidere in aceasta sesiune de rezultate si dupa la toamna sa inceapa o criza financiara posibil din cauza pietei de obligatiuni din SUA in care a intrat Fed?

Horea spunea...

Dan, la volatilitatea pe care avem este greu sa faci pronosticuri de acest gen. Primul gap ar putea sa nu fie inchis, inainte ca bursa sa o ia la vale din nou. In acest moment eu vad cel putin 3 scenarii pentru felul in care se va misca DOW. Voi reveni la ele mai tarziu.

Mihai spunea...

'Dead cat bounce'?

Per ansamblu, cum vezi urmatorii 1-3 ani?
Crezi ca scenariul va fi asa apocaliptic precum se zvoneste?
E dificil de anticipat ceva acum, dar... Sper ca societatea si economiile sa traga niste invataminte din tot ce se intampla acum.

Doru spunea...

Ma bucur ca ai revenit, apreciez efortul tau.Teoria valurilor tale,cu nivele de cerere si oferta, funcționează dar este profund influențată de masluirea valorii banilor de către bancile centrale aservite politicului corupt.Eu vad piața astăzi ca pe un joc de poker, in care un jucător vine cu bani reali proveniți din plus valoare si altul susținut cu bani virtuali, dar acceptați la masa de joc si intr-un numar infinit.
Jucătorul cu bani reali,chiar mai bun,mai intuitiv sigur de mâna lui,nu poate oferta decât in limita banilor de care dispune,in timp ce celălat chiar la cacialma poate câștiga. Nu realitatea dictează piața ci nivelul de intrare si iesire al celor cu linii de finantare până la cer,vorba ta.In rest sa auzim numai de bine. Oare cine poate calcula,influența QE a FED in piață?Acela,sau cei care dețin algoritmul pe baza insider informatiei,vor culege profitul. Este doar parerea mea.