Bun venit la o pagina socio-economico-politica!

Doua din componentele enuntate, politica si economia nu pot exista una fara de alta."Unde-i economie apare banul, langa ban apare politicul" Horea Mihaltan

Acumularea de cunostinte este primul pas spre orice reusita" Horea Mihaltan

Intelege ceea ce faci! " Horea Mihaltan

Un om interesat poate invata orice." Horea Mihaltan

Un popor cu mentalitate ignoranta va alege politicieni ignoranti, osandindu-se astfel la un trai ignorat" Horea Mihaltan

Mentalitatea este piatra de temelie a societatii" Horea Mihaltan

Nici o societate nu poate fi mai buna decat constructorii ei"
Horea Mihaltan

Lectura este un lucru benefic cu o conditie! Daca intelegi ceea ce citesti". Horea Mihaltan

A invata este o prestatie, a preda este o arta. Sublimul este cand ii faci pe altii sa inteleaga, ceea ce ai invatat." Horea Mihaltan

Oamenii nu-si schimba caracterul, isi schimba doar mastile cu care vor sa-l acopere. Horea Mihaltan

Daca schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile se schimba". Wayne Dyer

Democracy is when the indigent, and not the men of property, are the rulers." - Aristotle





sâmbătă, 31 octombrie 2009

Votati porci, ascultati grohait

Draji lu mosu!

Multye no fi dje zas, nye cufundam ase cum am zas io dye mult. Pacat ca muzica care nye acompanyiaza pe ultyimu drum, ieste dje fapt un grohait dje porsi.

A face o analiza coerenta si de bun simt a situatiei romanesti este imposibil. Societatea in care traim este lipsita total de asemenea ingrediente. Brucan a fost binevoitor in remarcile facute, l-am putea numi de aceea chiar patriarh.

In tara in care ti-a ars casa, pentru ca ti-au furat pompierii apa, angajandu-se in certuri privind culoarea galatilor si a furtunului, iar tu ii chemi tot pe aceeasi pompieri la stingerea unui nou incendiu, nu mai poti avea comentarii. Cel putin eu nu le am, raman cu gura cascata si fac ca pestii. Ma gandesc mai apoi o clipa si imi aduc aminte de existenta unei vointe libere.

Ma linistesc. Fiecare om are dreptul sa-si faca un asternut dupa cate il duce capul si cum ii place. Daca romanului ii place sa-si puna asternutul in mocirla, dupa ce i s-a explicat ca e mai cald si mai curat intr-un pat, trebuie sa ii dai pace. Fiecare om, trebuie sa aiba dreptul sa triasca cum doreste, chiar in mocirla daca asta-i este visul suprem, vezi cazul porcului. Uimitor la roman este totusi un fenomen: El asterne in mocirla si se plange mai apoi ca nu are senzatia patului.

In 2010 mocirla va fi si mai puturoasa, imediat dupa alegeri. Ea va mai fi inconjurata si de foc, pus de pompierii piromani invitati sa-l stinga. Cine nu vede nu gandeste nu aude, nu poate sa nu dea cu capul de pereti. Ai o analiza sau mai bine zis o incercare de analiza a leului, la adresa urmatoare.

Niciun comentariu: