Bun venit la o pagina socio-economico-politica!

Doua din componentele enuntate, politica si economia, nu pot exista una fara de alta."Unde-i economie apare banul, langa ban apare politicul" Horea Mihaltan

Acumularea de cunostinte este primul pas spre orice reusita" Horea Mihaltan

Intelege ceea ce faci si ceea ce spui!" Horea Mihaltan

Un om interesat poate invata orice" Horea Mihaltan

Un popor cu mentalitate ignoranta va alege politicieni ignoranti, osandindu-se astfel la un trai ignorat" Horea Mihaltan

Mentalitatea este drumul invizibil parcurs de om spre societatea in care traieste" Horea Mihaltan

Nici o societate nu poate fi mai buna decat constructorii ei"
Horea Mihaltan

Cititul este un lucru benefic cu o conditie! Daca intelegi ceea ce citesti". Horea Mihaltan

A invata este o prestatie, a preda este o arta. Sublimul este cand ii faci pe altii sa inteleaga, ceea ce ai invatat." Horea Mihaltan

Daca iti schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile se schimba". Wayne Dyer

Democracy is when the indigent, and not the men of property, are the rulers." - Aristotle

joi, 18 octombrie 2012

Adrian! Tu esti?

A nu! Adrian s-a impuscat in gat. O regiune mult mai inervata decat fata, si, a fost desigur operat imdediat intr-un spital in care un etaj intreg a fost evacuat. 

Cand a iesit de acolo, molipsit de diabet si de boli coronare, si-a tinut totusi capul sus ca un erou adevarat, ca sa poata vedea toata lumea cu cata onoare pleaca el in cantonament. 

Mult mai putin noroc a avut din pacate Richard! Care s-a impuscat din greseala in fata. Se pare ca el a uitat sa astepte politia care ar fi putut sa-i impinga mana la oparte, ca s-o ia si el "doar" in gat. Americanul s-a pripit,  Nastase nu. Ne invata de fapt si pe noi sa nu ne pripim. Atunci cand era vorba de condamnarea unor hoti ca el.

Bietul Richard a fost operat ani in sir, pentru ca, careva magar de la Maryland nu a golit tot spitalul atunci cand a fost internat. Si nici nu i-a pus un fular peste fata. Si poate i-a pus si o perfuzie. Ce pacat ca Richard nu s-a nascut in Romania. Sursa: Gandul.

2 comentarii:

Anonim spunea...

cum pot francezii sa fie asa de ingnoranti ???
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-13439257-diplomele-universitare-din-romania-franta-vor-recunocute-reciproc-cele-doua-state-acord-romano-francez.htm

Horea spunea...

Anonim, recunoasterea diplomelor face parte din tratatul unional, din pacate. Si cei de afara respecta tratele pe care le-au semnat. Noi cei de aici, care suntem cu poporul, si care vrem numai bani de la cei de afara, nu le respectam. Si nedeclaram sclavi in cazul in care cineva ne-ar atentiona ca am semnat niste hartii. Nesiliti de nimeni, desigur.

Suedezii si-au pus deja mana in cap din cauza diplomelor romanesti, dar continua sa respecte si ei tratatul pentru ca l-au semnat. Ceea ce pot face toti ocidentalii este sa trieze la fata locului. Si sunt convins ca vor face acest lucru cu cea mai mare seriozitate.