Bun venit la o pagina socio-economico-politica!

Doua din componentele enuntate, politica si economia nu pot exista una fara de alta."Unde-i economie apare banul, langa ban apare politicul" Horea Mihaltan

Acumularea de cunostinte este primul pas spre orice reusita" Horea Mihaltan

Intelege ceea ce faci! " Horea Mihaltan

Un om interesat poate invata orice." Horea Mihaltan

Un popor cu mentalitate ignoranta va alege politicieni ignoranti, osandindu-se astfel la un trai ignorat" Horea Mihaltan

Mentalitatea este piatra de temelie a societatii" Horea Mihaltan

Nici o societate nu poate fi mai buna decat constructorii ei"
Horea Mihaltan

Lectura este un lucru benefic cu o conditie! Daca intelegi ceea ce citesti". Horea Mihaltan

A invata este o prestatie, a preda este o arta. Sublimul este cand ii faci pe altii sa inteleaga, ceea ce ai invatat." Horea Mihaltan

Oamenii nu-si schimba caracterul, isi schimba doar mastile cu care vor sa-l acopere. Horea Mihaltan

Daca schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile se schimba". Wayne Dyer

Democracy is when the indigent, and not the men of property, are the rulers." - Aristotle





miercuri, 17 octombrie 2012

Uite-i pe votaci!

Si citeste atent ceea ce spun ei despre Gigi Becali. Merita tot timpul pierdut, pentru ca este filozofie curata. Originara din Romania si mai originala decat originalul. Cu astia te bati atunci cand iesi la vot. Si astia au produs si clasa politica pe care o ai.

Întrebaţi de gândul despre noua achiziţie a alianţei, militanţii USL care participă la mitingul de pe Naţional Arena susţin că este un câşting electoral. Unii au spus însă că nu l-ar vota pe Becali dacă ar candida în colegiul lor, dar speră să aducă voturi pentru partid. 

Ti-am pus si poza din gandul ca sa-i vezi. Comentarii nu am. Sunt prea spalat la creier. Mi-am adus totusi aminte de Smaranda Enache. Care conform multora merita sa fie votata pe post de primar in Tg-Mures. Dar, lumea nu a votat-o ca tot nu iese. Ungurii n-o vor pentru ca-i romanca, romanii n-o vor pentru ca este cu ungurii, unii au facut-o chiar unguroaica. Si, nici afirmatiile pe care le-am facut aici nu sunt glume. Ele prezinta realitatea romanesca in direct. Ale acelora care se uita si asculta talk-showuri democratice 25 de ore din 24.

Te mai miri ca presedintele Romaniei se numeste Traian Basescu, Premierul Victor Ponta, plagiatorul, si ca liderul asa zisilor liberali, fostul presedinte interimar al Romaniei, este partener politic cu un fost delapidator al securitatii? Bun si drept, desigur. Te mai miri ca Nastase ciuruitul, plin de diabet si boli coronare, iti transmite prin intermediul internetului la care detinutii nu au acces, ca el se simte in cantonament? Nu te mira frate! La asa popor bucura-te ca nu esti condus de o oaie de-a lui Becali.

Un comentariu:

Anonim spunea...

dar gagicile din spate care tin pancarda sunt ... bune ! achizitia pnl-ului dovedeste intr-o ultima instanta desi poate nici nu mai era nevoie ca partidele "istorice" din romania au ajuns niste gasti formate din indivizi cu interese comune in jupuirea natiunii !!! ideologie ioc !
beeecali pentru pnl reprezinta in primul rand un portofel gros ! hahalerele care o sa-l voteze sa le fie de bine !