Bun venit la o pagina socio-economico-politica!

Doua din componentele enuntate, politica si economia nu pot exista una fara de alta."Unde-i economie apare banul, langa ban apare politicul" Horea Mihaltan

Acumularea de cunostinte este primul pas spre orice reusita" Horea Mihaltan

Intelege ceea ce faci! " Horea Mihaltan

Un om interesat poate invata orice." Horea Mihaltan

Un popor cu mentalitate ignoranta va alege politicieni ignoranti, osandindu-se astfel la un trai ignorat" Horea Mihaltan

Mentalitatea este piatra de temelie a societatii" Horea Mihaltan

Nici o societate nu poate fi mai buna decat constructorii ei"
Horea Mihaltan

Lectura este un lucru benefic cu o conditie! Daca intelegi ceea ce citesti". Horea Mihaltan

A invata este o prestatie, a preda este o arta. Sublimul este cand ii faci pe altii sa inteleaga, ceea ce ai invatat." Horea Mihaltan

Oamenii nu-si schimba caracterul, isi schimba doar mastile cu care vor sa-l acopere. Horea Mihaltan

Daca schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile se schimba". Wayne Dyer

Democracy is when the indigent, and not the men of property, are the rulers." - Aristotle





joi, 18 octombrie 2012

Adrian! Tu esti?

A nu! Adrian s-a impuscat in gat. O regiune mult mai inervata decat fata, si, a fost desigur operat imdediat intr-un spital in care un etaj intreg a fost evacuat. 

Cand a iesit de acolo, molipsit de diabet si de boli coronare, si-a tinut totusi capul sus ca un erou adevarat, ca sa poata vedea toata lumea cu cata onoare pleaca el in cantonament. 

Mult mai putin noroc a avut din pacate Richard! Care s-a impuscat din greseala in fata. Se pare ca el a uitat sa astepte politia care ar fi putut sa-i impinga mana la oparte, ca s-o ia si el "doar" in gat. Americanul s-a pripit,  Nastase nu. Ne invata de fapt si pe noi sa nu ne pripim. Atunci cand era vorba de condamnarea unor hoti ca el.

Bietul Richard a fost operat ani in sir, pentru ca, careva magar de la Maryland nu a golit tot spitalul atunci cand a fost internat. Si nici nu i-a pus un fular peste fata. Si poate i-a pus si o perfuzie. Ce pacat ca Richard nu s-a nascut in Romania. Sursa: Gandul.

2 comentarii:

Anonim spunea...

cum pot francezii sa fie asa de ingnoranti ???
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-13439257-diplomele-universitare-din-romania-franta-vor-recunocute-reciproc-cele-doua-state-acord-romano-francez.htm

Horea spunea...

Anonim, recunoasterea diplomelor face parte din tratatul unional, din pacate. Si cei de afara respecta tratele pe care le-au semnat. Noi cei de aici, care suntem cu poporul, si care vrem numai bani de la cei de afara, nu le respectam. Si nedeclaram sclavi in cazul in care cineva ne-ar atentiona ca am semnat niste hartii. Nesiliti de nimeni, desigur.

Suedezii si-au pus deja mana in cap din cauza diplomelor romanesti, dar continua sa respecte si ei tratatul pentru ca l-au semnat. Ceea ce pot face toti ocidentalii este sa trieze la fata locului. Si sunt convins ca vor face acest lucru cu cea mai mare seriozitate.