Bun venit la o pagina socio-economico-politica!

Doua din componentele enuntate, politica si economia nu pot exista una fara de alta."Unde-i economie apare banul, langa ban apare politicul" Horea Mihaltan

Acumularea de cunostinte este primul pas spre orice reusita" Horea Mihaltan

Intelege ceea ce faci! " Horea Mihaltan

Un om interesat poate invata orice." Horea Mihaltan

Un popor cu mentalitate ignoranta va alege politicieni ignoranti, osandindu-se astfel la un trai ignorat" Horea Mihaltan

Mentalitatea este piatra de temelie a societatii" Horea Mihaltan

Nici o societate nu poate fi mai buna decat constructorii ei"
Horea Mihaltan

Lectura este un lucru benefic cu o conditie! Daca intelegi ceea ce citesti". Horea Mihaltan

A invata este o prestatie, a preda este o arta. Sublimul este cand ii faci pe altii sa inteleaga, ceea ce ai invatat." Horea Mihaltan

Oamenii nu-si schimba caracterul, isi schimba doar mastile cu care vor sa-l acopere. Horea Mihaltan

Daca schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile se schimba". Wayne Dyer

Democracy is when the indigent, and not the men of property, are the rulers." - Aristotle





luni, 29 octombrie 2012

Iar am dat in lacrimi

Ce sa fac? hac, hac, hac, sunt o fire sensibila. Si nu pot hac, hac, sh, sa privesc, hac, fara lacrimi la ceea ce se intampla in Romania. Mi-au intrat in nas cand am auzit ca Elena Udrea va croseta intr-un nou colegiu, dar, era cat pe aici sa ma inec cu ele atunci cand am auzit de planurile lui Crin Antonescu. Cata verticalitate sh, sh, sh, dar mai ales cat caracter sh, sh, hac. Si toate astea la un singur om. A folosit si cuvantul meu preferat, solidaritate! Din pozitia de fruntas, veoooo, liberal, hac, hac, sh. Ce om! Ce inima mare!

Preşedintrele PNL, Crin Antonescu, susţine că a ales să candideze în Teleorman în semn de solidaritate cu secretarul general al PSD, Liviu Dragnea. Sursa gandul platit

"Liberalul" i-a pus la punct si pe imbecilii care au indraznit sa insulte poporul teleormanez. Un popor care a reusit performante olimpice la vot, atingand cifre de participare de peste 100%. Dar, iata ca  Dragnea are totusi nevoie de sprijin. Unul pe care i-l ofera cu toata inima, hac, hac, sh, Crin. Cata solidaritate! Si ce prestatii vom avea de pe urma ei la vot. Poate o participare de 200%.

"Aş vrea să le transmit public imbecililor care insultă în masă toţi cetăţenii din Teleorman - prezentându-i ca pe o masă amorfă de oameni manipulaţi şi fără opţiuni politice - aş vrea să le spun că toate alegerile de orice fel au dovedit că cetăţenii din Teleorman, ca toţi ceilalţi cetăţenii României, au opinii politice diverse.

Tovarasi! hac, hac, sh. Vreau sa stiti ca sunt si eu un dusman neinfricat al descriminatorilor. Si vreau sa-i condamn pe aceasta cale pe toti  imbecilii care au vrut sa dea cu biciul in Teleorman si in poporul teleormanez. Sunt absolut solidar si de acord cu afirmatia Crinului Popular: "Cetăţenii din Teleorman, ca toţi ceilalţi cetăţenii României, au opinii politice diverse". Are perfecta dreptate! La unii le plac cu mustar la altii fara.

Unii ii inghit cu paine, altii dand doar odata din gura si cu o inghititura de bere. Unii tin cont de prietenia dintre Ponta si Dragnea, altii de prietenia dintre Dragnea si Antonescu. Si or mai fi si de aia care ridica paharul de bere de langa mic pentru prietenia Ponto-Antonesciano-Dragneana. Atatea opinii politice imbibate in atata diversitate eu nu cred ca mai gasesti altundeva in lume. In numele lor si a solidaritatii se repara foarte probabil si drumurile in judetul Mures. Nu gropile din sosele, alea ne trebuie. Marginile drumurilor pline de gropi! Ele au incurcat pana acum circulatia.

Ca sa nu o mai incurce, acele margini ale soselelor pline de cratere au fost supuse unui bombardament cu borduri. Daca asfalt nu-i macar borduri sa fie. Cumparate probabil la pret triplu de la vreun membru de familie a unui primar. Au fost si puse in asa fel incat sa nu te mai poti opri cu masina de loc pe marginea soselei, chiar daca ai face infarct. Probabil, pentru ca sa poti ajunge cat mai repede in Teleorman la vot. Sincer sa fiu eu astept scrutinul cu sufletul la gura. In timp ce intrebarile continua sa ma chinuiasca ca intotdeauna. Palatul Regal. Va ramane oare la Bucuresti sau va fi mutat poate in Teleorman?

4 comentarii:

Anonim spunea...

daca era nastase , dumnezeu sa-l odihneasca , el candida la mizil ! in rest , horea , nu stiu cat e de ras dar regiuni de dobitoci ca teleormanul de exemplu pot creea in viitor tendinte separatiste la nivelul tarii ...

Horea spunea...

Anonim! Poporul teleormanez sa creieze tendinte separatiste? Un om care poate fi dus de nas nu creaza niciodata nimic.

USL a creat deja de asta vara vanturi fasciste de dezbinare, despre care am vorbit atunci cand eram in Norvegia.

Precum fac si banditii care constituie asa numita opozitie. Toti vor sa foloseasca la maximum posibilitatile de dezbinare ale acestui popor needucat si debusolat.

Pentru ca vad ce au in fata lor. Niste oi. N-a spus doamna Udrea si cu Blaga ca Europa este cu Basescu? In timp ce USL ii da cu poporul. Iti trebuie mai multa dezbinare decat asta?

Unde-i Europa si unde este poporul in toata disputa asta murdara dintre clanurile mafiote romanesti?

De ce mi-as bate eu capul cu tulpina unei plante, atata timp cat stiu si vad ca radacina ii este mancata de viermi in continuu.

Unknown spunea...

Salutare, Horia te citesc de mult timp si indraznesc sa iti cer un sfat, am ceva economii in lei, cumpar acum sau in decembrie ori ianuarie. Si ce sa cumpar ma sfatuiesti. Te intreb pe tine pentru ca pana acum am fost eronat mereu si m-am cam saturat ca munca mea sa se dilueze.

Horea spunea...

Salut Toader. Ce sa cumperi nu-ti pot spune, pentru ca dupa cate sti nu dau sfaturi nimanui.

Am spus insa de chiar multe ori prin intermediul sitului meu ce am cumparat eu.